.
Отговор в тема
Страница 25 от 46 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1132
    OoVasKoO ти не беше ли този който постоянно повтаряше АТАКА АТАКА АТАКА, сега какво ще кажеш за великият Сидеров ? Два варианта, лош и по-лош - страх го е от нови избори или просто е предател. Ама честито де, следващия път пак гласувай за него

Иначе надявам се всички, които толкова плюеха по ГЕРБ се успокоиха, от тук нататък животът им ще върви по мед и масло.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    До една или друга степен сме зависими напълно всички. Защото всичко е свързано с политиката. И когато стигнеш до пенсия или се разболееш , а здравната ни система е в окаяно състояние - ще го разбереш.
    Докато има хора ,които успяват да постигнат здравна и пенсионна сигурност без помощта на правителството, аз няма да обвинявам него.Разбира се вие сте в пълното си право да го правите.Но просто не вярвам да успеете да се издигнете над средната класа в този ви живот

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ormys Виж мнението
    Докато има хора ,които успяват да постигнат здравна и пенсионна сигурност без помощта на правителството, аз няма да обвинявам него.Разбира се вие сте в пълното си право да го правите.Но просто не вярвам да успеете да се издигнете над средната класа в този ви живот
    Виж ся моето момче.. Някои хора успяват да се издигнат с помощта на личните си качества и нюх, други - не. Някои си сбъдват мечтите - други не.
    Това не означава, че трябва всички, които не са преуспели трябва да мизерстват и да умират от глад .
    И за това пак ще ти дам пример със всички развити страни.
    Това,че се стремиш да постигнеш нещо повече не означава , че се справиш. Така че запази мършавите си размисли за собствените ти комплекси .
    Няма да споря вече с теб, то се разбра всичко.
    Последно редактирано от klimatronik : 05-29-2013 на 12:02

Айде разкажи ми ,понеже съм навътре с материята ,какви са ми комплексите на мен ?Любопитно ми е да видя твоите познания в сферата на психологията

Мега фен
    тъй се радвам ,че не гласувах за Атака :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението

Иначе надявам се всички, които толкова плюеха по ГЕРБ се успокоиха, от тук нататък животът им ще върви по мед и масло.
    Не като да няма защо да плюем
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    OoVasKoO ти не беше ли този който постоянно повтаряше АТАКА АТАКА АТАКА, сега какво ще кажеш за великият Сидеров ? Два варианта, лош и по-лош - страх го е от нови избори или просто е предател. Ама честито де, следващия път пак гласувай за него

хах не брат, не съм го казал аз
    И сега хората си плюят по ГЕРБ, щото има за какво. Иначе пак днеска те се скриха и показаха, че си менят мненията през ден. А ти ми кажи какво щеше да стане ако бяха се регистрирали точно 120 души. Дай ми линк към конституцията, какво се прави когато са се регистрирали по-малко от 121 за започване на заседание. Ами, да, всъщност може да го е било малко страх, защото последната седмица известните медии се опитаха с всички сили да му свалят рейтинга. Впрочем ГЕРБ подкрепиха правителството, макар и с 1 глас хаххахахха Тва що не го споменавате?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Което означава нови предсрочни избори. На които Волен можеше и да не събере достатъчно гласове, че да бъда парламентарна сила. А на него много му се иска да докопа някаква власт и сега му е паднало в ръчичките да се чувства важен.
    От три страници.. едно свестно и правилно мнение. Личи си, че момичето мисли.. нищо, че е модератор. Спрете да се водите по мнението на родителите си (в което няма нищо лошо на този етап от живота ви) и започнете да си изграждате свое. Някои мнения направо лъхат на "разговори в кръчмата". То даже се иска много фантазия, за да минат в графата "мнения".. А другите, които са прочели една статия в живота си и веднага да я раздуят и да се възмутят.... смех. Четете, обогатявайте се, но бъдете критични към всичко.. проверявайте. Видимата политика съвсем не е толкова сложна, че с малко информация да не знаеш поне най-елементарните неща.. не ми се търси сега, ама някой питаше дали ГЕРБ и БСП ще бъдат на балотаж.. еми кво е тва, ебати.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ormys Виж мнението
    Айде разкажи ми ,понеже съм навътре с материята ,какви са ми комплексите на мен ?Любопитно ми е да видя твоите познания в сферата на психологията
    Нелицеприятните ти, крайно капиталистически разсъждения, са абсолютно неприложими в едно огромно социалистическо общество, каквото е ЕС.
    Да, от държавата зависи всичко. Аз може да успея да изляза над тинята, легално или не толкова, но това ще е или защото съм по-добър мошеник, или просто изключително образован/интелигентен индивид. В крайна сметка обаче винаги има някой по-добър от теб и колкото и да го въртим и сучем, някакъв мизерен процент от хората ще живеят охолно, а остатъка ще тъне в мизерия. Работата на държавата е да балансира и да гарантира, че това не се случва. Искаш примери - виж Англия при Тачър. Или просто погледни САЩ. Или Русия. Или Китай.
    От разсъжденията ти дори годинките не е трудно да ти се преценят, затова просто ще ти кажа, че това отношение, което демонстрираш, следва да прилагаш единствено спрямо себе си. Държавата, която смяташ за 'незначителна', е това, което ти гарантира спокойствие, прехрана и неприкосновеност. А държавата са гражданите. Колкото и сополиво да звучи, бабичката, ровеща по кофите из центъра, е толкова заслужила уютен дом и спокойни старини, колкото самозабравилия се работохолик на Позитано. Не за друго, а защото съвестно спазва задълженията, произтичащи от лъвчето върху личната си карта. Нещо, явно непосилно за куп други хора, които колкото и невероятно да ти звучи, са причината тази бабичка да мръзне по нощите в дрипавите си парцали. И ако 1 боклук в затвора означава, че една бабичка ще може да си изживее спокойно старините - аз съм напълно окей с подобна 'справедливост'.
    Проблемът ти е, че си решил, че някой тук очаква държавата да оправи неговия живот. Не. Аз очаквам държавата да оправи живота на хората, на които им е трудно сами да си го оправят. Затова плащам заплатите на политици, полиция и лекари. Пък за себе си и сам мога да се погрижа.
    Та вземи се спри с абстрактните си разсъждения, 'щото нито са на място, нито са желани. Има си както закони, които всеки е длъжен да спазва, така и наказания за онези, позволили си да ги прекрачат. Толкова. Няма ама. Явно е, че тук всичко е с главата надолу. Разделение на властите трънки. Пет човека въртят цяла държава на шиш от десетилетие и цялата пасмина седи и се джафка на база 'политически' убеждения. Жалка работа.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    хах не брат, не съм го казал аз
    И сега хората си плюят по ГЕРБ, щото има за какво. Иначе пак днеска те се скриха и показаха, че си менят мненията през ден. А ти ми кажи какво щеше да стане ако бяха се регистрирали точно 120 души. Дай ми линк към конституцията, какво се прави когато са се регистрирали по-малко от 121 за започване на заседание. Ами, да, всъщност може да го е било малко страх, защото последната седмица известните медии се опитаха с всички сили да му свалят рейтинга. Впрочем ГЕРБ подкрепиха правителството, макар и с 1 глас хаххахахха Тва що не го споменавате?
    То целта не е само да плюеш, а да предложиш по-добра алтернатива, ако за вас БСП+ДПС е по-добрия вариант ок, за мен лично ГЕРБ е по-малкото зло. Далеч съм от мисълта, че са добър избор, но ги предпочитам най-вече пред това да гледам мазните физиономии на турците, които вече летят в небесата, а и с право. Пък Сидеров от изборите до сутринта само печелеше нови симпатизанти и при нови избори със сигурност нямаше да падне под 7%. На следващите избори обаче няма да събере и 4%. А гласа на ГЕРБ "ЗА" беше грешка и при повторното гласуване си беше "против".

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    А ти ми кажи какво щеше да стане ако бяха се регистрирали точно 120 души. Дай ми линк към конституцията, какво се прави когато са се регистрирали по-малко от 121 за започване на заседание.
    Аз обясних какво ще стане, но никой не ми обърна внимание, понеже сте заети да спорите кой е по-велик.
    Ако няма кворум (пояснявам: за да има кворум за започване на заседание, трябва да са регистрирани 50% + 1 от депутатите, в нашия случай 121 души).
    Ако няма кворум - няма заседание.
    Ако няма заседание - БСП връщат мандата.
    Ако БСП върнат мандата - президентът трябва да го даде на ДПС.
    От там нататък си отговори сам какво се случва.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    То целта не е само да плюеш, а да предложиш по-добра алтернатива, ако за вас БСП+ДПС е по-добрия вариант ок, за мен лично ГЕРБ е по-малкото зло. Далеч съм от мисълта, че са добър избор, но ги предпочитам най-вече пред това да гледам мазните физиономии на турците, които вече летят в небесата, а и с право.
    Защо Борисов върна мандата? Защо не предложи кабинет? Нали е Спасителят? Нали хората вярват в него?

Защото ако не го беше направил още доста време щяхме да сме със служебно правителство, негов кабинет така или иначе е невъзможно да мине.

Град
    Варна
    Това не съответства, обаче, на имиджа, който се опитва да наложи над народа.

Ако пък го беше направил щяха да го обвинят, че бави цялата процедура.

То целта не е само да плюеш, а да предложиш по-добра алтернатива, ако за вас БСП+ДПС е по-добрия вариант ок, за мен лично ГЕРБ е по-малкото зло. Далеч съм от мисълта, че са добър избор, но ги предпочитам най-вече пред това да гледам мазните физиономии на турците, които вече летят в небесата, а и с право. Пък Сидеров от изборите до сутринта само печелеше нови симпатизанти и при нови избори със сигурност нямаше да падне под 7%. На следващите избори обаче няма да събере и 4%. А гласа на ГЕРБ "ЗА" беше грешка и при повторното гласуване си беше "против".
    Не ми слагай в устата думи, които не съм казвал. Не харесвам нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС.

Мега фен Аватара на 102
    Забравете за ГЕРБ, Бойко ще се цели вече в президентството.

Не знам кои будали ще го изберат за президент?

Мега фен Аватара на 102
    Ти си един от тези, които ме дразнят в тая тема.. ами помисли.. кой го избра за министър-председател..? На сегашните избори кой е "победител"..? ГЕРБ или Бойко...?

Мега фен
    Абе и на мен не ми харесва, че ще има фесове в министерски съвет, ама ако това е цената за да се отървем от герберастите съм склонен да я приема.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Ахмед Догад президент

Проблема е, че сега трябва и от тях да се отървем, а те 4 години нямат сваляне, освен ако сами не се откажат, което пък е невъзможно. Другия проблем е, че наистина няма за кого да се гласува. Ще си редуваме тях дълги години и това ще е.

Мега фен
    Проблема е, че сега трябва и от тях да се отървем, а те 4 години нямат сваляне, освен ако сами не се откажат, което пък е невъзможно. Другия проблем е, че наистина няма за кого да се гласува. Ще си редуваме тях дълги години и това ще е.
    Спокойно тях можем да ги бутнем ама след тва пак няма за кой да гласуваме и тва е проблема
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ти си един от тези, които ме дразнят в тая тема.. ами помисли.. кой го избра за министър-председател..? На сегашните избори кой е "победител"..? ГЕРБ или Бойко...?
    Ама ти да не казваш, че изборите през 2009 са били честни? Ти не разбираш ли, че Бойко като влиза в политиката отново печели време(може да се каже, че е победител). Знаеш ли колко много хора искат да го очистят?!?!

Мега фен
    Искам само да видите що за лицемер е Борисов, за който през целия му мандат имаше и нямаше криза когато му е изгодно
    ето нещо от днес, където твърди за бушуваща криза, която продължава до ден днешен и ще продължава още дълго:
    http://www.blitz.bg/news/article/202363

Ето нещо преди малко повече от година където твърди други работи:
    http://www.bnews.bg/article-43315

4 години тоя се гавреше с хората с такива изказвания и нз що за хора биха гласували за такъв човек
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си