- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имаш ли парички....
Значи проблема е следният ще изям доста hate.
В началото на 20-те съм като възраст изглеждам нормално имам и голяма патка като гледам все се коментира тука.
Бачкам и искарвам доста прилично количество пари + имам и сравнително богато семейство... но имам чувство че всяка мацка ме гледа като касичка и иска да е с мен заради парите... което много ме дразни как да разбера найстина ли ме влюбено едно момиче в мен...
пс Принципно не ги черпя ноно стоп и не им взимам скъпи подараци и тн...
примерно ... последната ми връзка беше с едно момиче което обичах страшно много и тя ме "обичаше" разделихме се след почти година запазих някакви нормални взаимотношения с нея след като напусна работата пак почна да идва при мен и да ми разправя колко лудо е влубена ... (секса си е супер и и казах че друго не мога да и дам вече... бтв горе-долу като се разделяхме и невървяха нещата спа с един мой приятел така че мастия нз за какво е споменавам даже...)
еми тва е един от минусите да си богат и да ти личи, смисъл няма как просто хаха
С времето се научаваш да различаваш златотърсачките. На повечето им личи от километри.
Свестни момичета има, че даже и свободни се намират. Но ако парадираш с парите си както в тази тема, е нормално да ти се лепят, както ти се изрази, "мастии".
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз пред тях си мълча по принцип съм и доста скромен и се въртя по разни културни барчета и рок клубчета (не толкова културни) ... но като поканиш някои вкъщи или минеш да я вземеш с колата съвсем и се променя психиката... даже сме се харесали с някаква мацка примерно тя даже ме мислеше че съм съвсем без лев и всичко точномного и се радвах след 2 седмици като надуши златото я гледам че се държи съвсем по друг начин... което много ме издразни и и бих шута
Mi bateнце като си паралия.. Вземи си 2-ра кола, вземи си апартамент под наем и ги кани там? След т'ва казваш че имаш работа като искаш да се прибираш и си ти човека .. Направи 1 връзка 6-7 месеца виж как вървят нещата и след това й покажи кой си всъщност за да живеете нормално.
Няма как да разпознаваш, те не идват от ден 1ви с идеята да ти грабят парите. Както свикне - така ще е. Може би и твоето отношение към парите й повлиява. Сам трябва да знаеш и парите как влияят, за да можеш да разпознаеш кога е запленена от идеята.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
C'est la vie
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Примерът ти е неадекватен. Наистина е възможно пак да е искала да се съберете и това да няма връзка с напускането на работата.
За другото... няма как да разбереш от самото начало. Окей е да си баровец, просто не се дръж като такъв - не я разкарвай с колата до кварталния магазин, не купувай скъпи питиета ей така, не изпращай цветя с повод и без повод, не я води по скъпи ресторанти и ще разбереш дали това я вълнува всъщност.
Сам правиш така нещата, че ги провокираш да те искат заради парите.
Ти парадираш с материалното, обръщаш голямо внимание и вероятно се правиш на "егати пича, елате при мен, аз съм богатия", а не трябва да е така.
Според мен е тъпо да се крие и да не си живее нормално както на него му харесва , само и само да разбере дали е попаднал на златотърсачка. Тая идея да не ви хрумна от оня филм с Еди мърфи ?????
Според мен просто пусни някъв тест , примерно кажи че изведнъж си я окъсал и си продаваш колата и иди я вземи 2-3 пъти с такси и виж реакцията примерноИли кажи че положението ти е тънкаж и не ти се излиза много по ресторанти , или нещо от сортя , ся не знам кое ще проработи най добре при теб ама ще се досетиш
Или примерно кажи че живееш под наем,колата е на приятел като ти я е дал за седмица
Последно редактирано от valentão : 05-29-2013 на 13:35
Има разлика с това да си купи нова кола и това да ползва 2 пъти такси нали така ? Градския транспорт пък е много крайно , за тези които не са му свикнали. Това не е фрапантна промяна , да си сменяш стила на живот и т.н. , просто краткотрайно и лесно излизаш от това положение
Не врат, ами шия.
или да прави като мен , да си се държи нормално и да демонстрира това което си има , само че дали има набито око като на орел (като мен)отдалече усещам кога ми лицемерничат , то в това се крие тайната да можеш да разпознаеш без да се издадеш и да има ревендж
В общи линии накрая си с този, който сам си си заслужил/спечелил.
Докато има кой да дава пари, ще има и кой да ги взима. И обратното.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма жена, на която да не ѝ допаднат лукс и възможности. Въпросът е да си намери такава, която да избере него и да приема тези неща като бонус, вместо да избере тези неща и да приема него като камък на шията![]()
АААААА добре добрея сега кажи , да не вземе да стане да си намери такава която да избере него и да приема лукса като бонус , ама в един момент материалното да излезе на първи план и бонуса да стане той , а нали знаеш бонуса какво прави , харчи се бързо и после изчезва
![]()
Е тва е паричен бонус, премия. Аз имах предвид просто приятна част от общия пакет.
А колкото до другото - никой не е застрахован. Затова няма каталози, според които да си избереш перфектната половинка.