- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
OoVasKoO ти не беше ли този който постоянно повтаряше АТАКА АТАКА АТАКА, сега какво ще кажеш за великият Сидеров ?Два варианта, лош и по-лош - страх го е от нови избори или просто е предател. Ама честито де, следващия път пак гласувай за него
Иначе надявам се всички, които толкова плюеха по ГЕРБ се успокоиха, от тук нататък животът им ще върви по мед и масло.![]()
Докато има хора ,които успяват да постигнат здравна и пенсионна сигурност без помощта на правителството, аз няма да обвинявам него.Разбира се вие сте в пълното си право да го правите.Но просто не вярвам да успеете да се издигнете над средната класа в този ви живот![]()
Виж ся моето момче.. Някои хора успяват да се издигнат с помощта на личните си качества и нюх, други - не. Някои си сбъдват мечтите - други не.
Това не означава, че трябва всички, които не са преуспели трябва да мизерстват и да умират от глад .
И за това пак ще ти дам пример със всички развити страни.
Това,че се стремиш да постигнеш нещо повече не означава , че се справиш. Така че запази мършавите си размисли за собствените ти комплекси .
Няма да споря вече с теб, то се разбра всичко.
Последно редактирано от klimatronik : 05-29-2013 на 12:02
Айде разкажи ми ,понеже съм навътре с материята ,какви са ми комплексите на мен ?Любопитно ми е да видя твоите познания в сферата на психологията![]()
тъй се радвам ,че не гласувах за Атака :Д
хах не брат, не съм го казал аз
И сега хората си плюят по ГЕРБ, щото има за какво. Иначе пак днеска те се скриха и показаха, че си менят мненията през ден. А ти ми кажи какво щеше да стане ако бяха се регистрирали точно 120 души. Дай ми линк към конституцията, какво се прави когато са се регистрирали по-малко от 121 за започване на заседание. Ами, да, всъщност може да го е било малко страх, защото последната седмица известните медии се опитаха с всички сили да му свалят рейтинга. Впрочем ГЕРБ подкрепиха правителството, макар и с 1 глас хаххахахха Тва що не го споменавате?
От три страници.. едно свестно и правилно мнение. Личи си, че момичето мисли.. нищо, че е модератор. Спрете да се водите по мнението на родителите си (в което няма нищо лошо на този етап от живота ви) и започнете да си изграждате свое. Някои мнения направо лъхат на "разговори в кръчмата". То даже се иска много фантазия, за да минат в графата "мнения".. А другите, които са прочели една статия в живота си и веднага да я раздуят и да се възмутят.... смех. Четете, обогатявайте се, но бъдете критични към всичко.. проверявайте. Видимата политика съвсем не е толкова сложна, че с малко информация да не знаеш поне най-елементарните неща.. не ми се търси сега, ама някой питаше дали ГЕРБ и БСП ще бъдат на балотаж.. еми кво е тва, ебати.....
Нелицеприятните ти, крайно капиталистически разсъждения, са абсолютно неприложими в едно огромно социалистическо общество, каквото е ЕС.
Да, от държавата зависи всичко. Аз може да успея да изляза над тинята, легално или не толкова, но това ще е или защото съм по-добър мошеник, или просто изключително образован/интелигентен индивид. В крайна сметка обаче винаги има някой по-добър от теб и колкото и да го въртим и сучем, някакъв мизерен процент от хората ще живеят охолно, а остатъка ще тъне в мизерия. Работата на държавата е да балансира и да гарантира, че това не се случва. Искаш примери - виж Англия при Тачър. Или просто погледни САЩ. Или Русия. Или Китай.
От разсъжденията ти дори годинките не е трудно да ти се преценят, затова просто ще ти кажа, че това отношение, което демонстрираш, следва да прилагаш единствено спрямо себе си. Държавата, която смяташ за 'незначителна', е това, което ти гарантира спокойствие, прехрана и неприкосновеност. А държавата са гражданите. Колкото и сополиво да звучи, бабичката, ровеща по кофите из центъра, е толкова заслужила уютен дом и спокойни старини, колкото самозабравилия се работохолик на Позитано. Не за друго, а защото съвестно спазва задълженията, произтичащи от лъвчето върху личната си карта. Нещо, явно непосилно за куп други хора, които колкото и невероятно да ти звучи, са причината тази бабичка да мръзне по нощите в дрипавите си парцали. И ако 1 боклук в затвора означава, че една бабичка ще може да си изживее спокойно старините - аз съм напълно окей с подобна 'справедливост'.
Проблемът ти е, че си решил, че някой тук очаква държавата да оправи неговия живот. Не. Аз очаквам държавата да оправи живота на хората, на които им е трудно сами да си го оправят. Затова плащам заплатите на политици, полиция и лекари. Пък за себе си и сам мога да се погрижа.
Та вземи се спри с абстрактните си разсъждения, 'щото нито са на място, нито са желани. Има си както закони, които всеки е длъжен да спазва, така и наказания за онези, позволили си да ги прекрачат. Толкова. Няма ама. Явно е, че тук всичко е с главата надолу. Разделение на властите трънки. Пет човека въртят цяла държава на шиш от десетилетие и цялата пасмина седи и се джафка на база 'политически' убеждения. Жалка работа.
То целта не е само да плюеш, а да предложиш по-добра алтернатива, ако за вас БСП+ДПС е по-добрия вариант ок, за мен лично ГЕРБ е по-малкото зло. Далеч съм от мисълта, че са добър избор, но ги предпочитам най-вече пред това да гледам мазните физиономии на турците, които вече летят в небесата, а и с право. Пък Сидеров от изборите до сутринта само печелеше нови симпатизанти и при нови избори със сигурност нямаше да падне под 7%. На следващите избори обаче няма да събере и 4%. А гласа на ГЕРБ "ЗА" беше грешка и при повторното гласуване си беше "против".
Аз обясних какво ще стане, но никой не ми обърна внимание, понеже сте заети да спорите кой е по-велик.
Ако няма кворум (пояснявам: за да има кворум за започване на заседание, трябва да са регистрирани 50% + 1 от депутатите, в нашия случай 121 души).
Ако няма кворум - няма заседание.
Ако няма заседание - БСП връщат мандата.
Ако БСП върнат мандата - президентът трябва да го даде на ДПС.
От там нататък си отговори сам какво се случва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото ако не го беше направил още доста време щяхме да сме със служебно правителство, негов кабинет така или иначе е невъзможно да мине.
Това не съответства, обаче, на имиджа, който се опитва да наложи над народа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако пък го беше направил щяха да го обвинят, че бави цялата процедура.
Забравете за ГЕРБ, Бойко ще се цели вече в президентството.
Ти си един от тези, които ме дразнят в тая тема.. ами помисли.. кой го избра за министър-председател..? На сегашните избори кой е "победител"..? ГЕРБ или Бойко...?
Ахмед Догад президент
Проблема е, че сега трябва и от тях да се отървем, а те 4 години нямат сваляне, освен ако сами не се откажат, което пък е невъзможно. Другия проблем е, че наистина няма за кого да се гласува. Ще си редуваме тях дълги години и това ще е.
Искам само да видите що за лицемер е Борисов, за който през целия му мандат имаше и нямаше криза когато му е изгодно
ето нещо от днес, където твърди за бушуваща криза, която продължава до ден днешен и ще продължава още дълго:
http://www.blitz.bg/news/article/202363
Ето нещо преди малко повече от година където твърди други работи:
http://www.bnews.bg/article-43315
4 години тоя се гавреше с хората с такива изказвания и нз що за хора биха гласували за такъв човек
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...