.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Прилики и разлики

Напоследък забелязвам колко много от хората на моята възраст (15, но и не само на моята възраст до към 18-19) започват да си приличат. По външният вид, по начина на говорене и изразяване, по слушането на музика, по начинът на държане в училище и т.н. А когато се намери някой които е различен от тях те започват да го плюят защото не е като тях. Момчетата търсят момичета които са перфектни (от главата до петите). Без да обръщат внимание какво имат в главите или как се държат с тях. Дали го използва... дори не им пука само и само да си имат приятелки. А момичетата.... нямам думи. Ок гримове. Но моля ви не ставайте като тея напомпани и нагримирани с 10 пласта грим, изкуствени мигли, нокти .... Просто се опитвайте да бъдете по естествени. (не искам да обиждам никои) Момичетата и те търсят някой по мусколест с идеята, че колкото повече мускули толкова повече няма да ме закачат. А момичетата които досега са нямали приятел (като мен) ги смятат за смотани или просто не са с перфектни извивки (пак като мен). Не знам какво би станало ако всичко това се промени един ден. Какви бихме били тогава? Какво мислите? Съгласни ли сте с мен? Просто отговорете без обиди или нагрубявания към мен или просто към някои коментар. Не бъдете зли.

Съгласна съм напълно с теб! И аз съм от "ненормалните". Така е навсякъде - аз съм на 13, но съм се сблъскала с всичко, което ти си написала. Например това, че аз слушам различна музика от тях и това ме прави "тъпа". Или, че изглеждам по друг начин. Някой беше казал, че е изкуство да приемаш различните. Доста хора не го владеят. Когато реших да нося кръгли очила, защото ми харесваше как ми стоят, всички започнаха да странят от мен. Не е приятно, но това е навсякъде.

anonymous895156
    Guest
    Във възраст, в която се мислите за уникални и различни сте. Сладко.

Не обобщавай. И не, не съм съгласна с теб. И замисляла ли си, че може да не си имала приятел, не защото нямаш перфектни извивки, а поради липсата на други качества?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous895156
    Guest
    До момичето: Ти би ли тръгнала със зубар с кръгли очила? Не, защото предпочитаме нахаканите спортисти нещо, а? В такъв случай не може да очакваш нещо различно и от момчетата. Заложено е генетично на всички

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    До момичето: Ти би ли тръгнала със зубар с кръгли очила? Не, защото предпочитаме нахаканите спортисти нещо, а? В такъв случай не може да очакваш нещо различно и от момчетата. Заложено е генетично на всички
    Съгласен съм.
    Към авторката: Ти какъв приятел би искала да имаш? Момче с очила, отлични оценки и пъпчив, или момче с перфектно лице, плочки и лоши оценки? Ако искаш теб да те харесат, без перфектните извивки, ще си имаш момче без плочки.

anonymous895156
    Guest
    Също така не е задължително пъпчивият да е отличник, както и популярният да е двойкаджия.

Голям фен
    Също така не е задължително пъпчивият да е отличник, както и популярният да е двойкаджия.
    Е,не е задължително, но тоя с плочките, става прекалено примамлив.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Момчета, и вие изпадате в крайности. Или дебел, гнусен но умен. Или пък красив, стегнат но тъп.

В реалния свят нещата далеч не стоят така. И е възможно да си намерите страхотна, интересна и любопитна компания, която да не изглежда като стадо генно-модифициран добитък. Просто трябва да сте по-отворени към хората.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Е,не е задължително, но тоя с плочките, става прекалено примамлив.
    Разбираш ги ти

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Момчета, и вие изпадате в крайности. Или дебел, гнусен но умен. Или пък красив, стегнат но тъп.

В реалния свят нещата далеч не стоят така. И е възможно да си намерите страхотна, интересна и любопитна компания, която да не изглежда като стадо генно-модифициран добитък. Просто трябва да сте по-отворени към хората.
    Виж какво написахме, точно отгоре, над твоя пост...
    Разбираш ги ти
    От всяка гледна точка, плочките и мозъкът са по-примамливи. Независимо на момче или момиче, хехе

Мега фен
    що се отнася до красотата, в немалко случаи досега беше така че външната красота се оказа свързана и с вътрешно съвършенство, от друга страна не всеки имаше изобилно благодат за ценене на вътрешните добри качества у другите, да не говорим (за това) че през последните години хората, които имаха такава изобилна благодат с любов/праведност и сила да благоприятствуват/подпомагат израстването на другите като цяло, бяха малко, понеже стана така че това се оказа най-достъпно за онези, които имат правилната вяра в истинският Господ Бог, но не по тяхна вина, понеже именно системата на човешката(666) духовност/религия т.е. на духовното/религиозното беззаконие успя да причини известна криза в това отношение заменяйки естествената благодат с изкуствено извлечена, в която не любовта е в основата, но други неща, ето защо немалко хора се оказаха малко или много жертви на "греха" т.е. на системата на духовното/религиозното беззаконие

Когато всички те отблъскват, започваш да си мислиш, че си различен. Макар и да не си. И аз съм така. Започвам да се чудя - като не съм различна, защо никой не иска да бъде с мен?
    И между другото - имам двама съученици, които са идеални примери - единият е по-хубав, с плочки, това-онова, но е леко тъпичък; другият е много умен, интелигентен, с разностранни интереси, но не чак толкова хубав и много пъпчасал (не, момчето е хубаво по принцип, ама тия пъпки доста го загрозяват). Ако ми се налагаше, бих избрала втория. Не ми е ясно как може да бъдеш с някого, който не е на твоето интелектуално ниво. Едно е да смяташ някого за привлекателен, друго е да градиш връзка с него.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 05-31-2013 на 17:41

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Когато всички те отблъскват, започваш да си мислиш, че си различен. Макар и да не си. И аз съм така. Започвам да се чудя - като не съм различна, защо никой не иска да бъде с мен?
    И между другото - имам двама съученици, които са идеални примери - единият е по-хубав, с плочки, това-онова, но е леко тъпичък; другият е много умен, интелигентен, с разностранни интереси, но не чак толкова хубав и много пъпчасал (не, момчето е хубаво по принцип, ама тия пъпки доста го загрозяват). Ако ми се налагаше, бих избрала втория. Не ми е ясно как може да бъдеш с някого, който не е на твоето интелектуално ниво. Едно е да смяташ някого за привлекателен, друго е да градиш връзка с него.
    Мила, повечето връзки и бракове, сега са между мускулест мъж и леко тъпичък, но хитър, и млада, умна, с вкус, работеща жена. Много лесно се гради връзка с малко по-глупав от теб човек.

Иначе за останалите: Аре да не задълбавате толкова. Не сте най-яките, т'ва е ясно. Поне си намерете приятели, от вашия клас, с който имате общи интереси и излизайте с тях.

Мега фен Аватара на ameli
    Всички хора си приличат, мила. Всеки един от нас има нос, очи, коса.. и почти всеки се влияе от модата. Помниш ли преди 5-6 години как беше модерно да си 'емо' с бретон на една страна. После на мода дойдоха рязаните бретони на черта. На другата година се вдигаха с фибичка на кроасанче. Миналата година бяха модерни телевизорите, а тази омбретата.. не си ли го забелязала?! Всеки се влияе от модните тенденции, факт. Сега е модерно да си различен и да парадираш с това, а всъщност има още поне н-такива като теб.
    Също така, всеки търси перфектния за себе си. Някои имат полза от напомпан мъжага, други си падат по по-стеснителните. Аз също бих си избрала момче с приятна визия и не, защото съм повърхностна, а защото виждам, че той полага някакви усилия за себе си, амбициозен е, има интереси. Никак не харесвам хора като теб, не чак толкова привлекателни и непрекъснато мрънкащи. Като толкова си недоволна стани си от дупето и направи нещо по въпроса. Ще видиш как след няколко тренировки и ти ще се почувстваш по-добре, и ще ти се вдигне самочувствието. Пробвай, няма да се счупиш. Когато ти се 'качат акциите' и на теб, пак ще си говорим

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Мила, повечето връзки и бракове, сега са между мускулест мъж и леко тъпичък, но хитър, и млада, умна, с вкус, работеща жена. Много лесно се гради връзка с малко по-глупав от теб човек.
    Не съм казала, че е невъзможно или че никъде по света го няма, но това е доста далеч от идеята ми за истинска и пълноценна връзка. За други може да е друго, но моето мнение по въпроса е това.

Всеки си търси някой,който да му радва окото,поне така е в тийн годините...
    И ти се заглеждаш по хубавци с тела на плувци,нали?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Напълно точно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Когато всички те отблъскват, започваш да си мислиш, че си различен.
    А не би трябвало. Би трябвало да се замислиш дали проблемът е в теб.

Първото нещо, което забелязваме в човека е външността му. Факт е, че ако не ни привлича външно, не бихме се опитали да го опознаем по-обстойно (говорим за любовни взаимоотношения). Когато не можеш да блеснеш в една сфера, се опитваш да компенсираш този "недостатък" в друга такава сфера. Напълно нормално е. И все пак, избягвай обобщения. Има много симпатични и интелигентни момченЦА. :Д

Как пък все вие сте различните и уникалните а другите са кифли и кифлъовци

Външноста е основен фактор не само за една връзка ами и за познанствата ни като цяло . Стига с тва лицимерие вече
    Днес за да си пирет в обществото и да имаш добра работа е нужно и обрлазование он и добър външен вид .
    Ама иначе вие най-перфектните и естественни даже и различни осъзнайте се за Бога не сте по различни от всички останали хора . Кой ви е излъгал че сте?!
    А относно момчета има и боклуци има и страшно умни и кадърни момчета това че разни лигли пищят че всички мъже били лоши е някаква тотална глупост.
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-01-2013 на 11:22

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Точно.
    Не съм съгласна с теб.Не харесвам хора точно като теб.Поради причината ,че говориш ,колко си различна ,защото може би нямаш перфектното тяло ,а не правиш нищо по въпроса. Ако имаше въпросната мотивация,за да направиш нещо и да се харесаш на другите ,нямаше да говориш така,повярвай ми !Както каза ameli и аз също бих си избрала момче с приятна визия и не, защото съм повърхностна, а защото виждам, че той полага някакви усилия за себе си, амбициозен е, има интереси.Затова се стегни,тренирай,оправи външния си вид и след една година пиши и ще видиш ,че няма да мислиш по същия начин Макар че е малко вероятно да се навиеш да се промениш,точно в това е проблема.Само мрънкаш и някак си се оправдаваш ,че си различна само защото те мързи да направиш нещо.
    Не искам да разбираш погрешно думите ми.Аз не съм перфектна,няма и да бъда.
    Последно редактирано от Your.Passion : 06-01-2013 на 11:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си