А пещите за какво са? За да горят дрехите, които са обезпаразитили ли?

Доста тъпи обяснения за измисления холокост бях чувал, но това е нелепо.. Дневникът на Ане Франк даже не съм го чел, боклИка Ифандиев съм го слушал няколко пъти още като беше в Скат, тоя е пълна пародия. Изобщо, гледам да не вярвам сляпо на някой или на нещо, без да съм го видял с очите си или без лично да се убедя в истината.
И какво учудващо има в това че по време на война е извозвал хора към концлагерите, Хитлер се е доказал като непрагматичен и дори нелогичен "тактик". Напада СССР докато не е завладял все още дори Англия и Франция.. за което, в интерес на истината, си има причина де - горивото, което германците нямат в достатъчни количества, а руснаците имат. И не съм казал че лагерите са били само за евреи - имало е поляци, руснаци, чехи, комунисти, евреи... Здравите и годните за работа, са били експлоатирани и са били използвани като роби, а старите и болните са поемали направо към газовите камери. И как може дори да питаш как така са имали време за концлагери и смърт.. Ти изобщо знаеш ли кое е едно от най-важните неща в нацистката идеология и едно от първите, които е започнал да прави Хитлер след идването си на власт? Именно унищожаването на "неарийските" раси" и "унтерменшите"..