.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Евреите

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Да, завършила съм хуманитарна гимназия, и от 5-6 години се занимавам с хуманитарни науки. 'Що па да не съм историчка ?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Да, завършила съм хуманитарна гимназия, и от 5-6 години се занимавам с хуманитарни науки. 'Що па да не съм историчка ?
    Ама, ако ще 5 докторантури да си завършила.. въобще и не си направих труда да прочета коментара ти, защото е безсмислено.
    И как въобще да споменаваш за хуманитарната гимназия? Ако мислиш,че не знам какво се учи в нея... аз също я завърших. Обикновено средно образование.. нз каква предпоставка ти е?

Доктор Съсел
    Guest
    Бранейки се срещу еврейна, аз се боря за делото на бога!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ама, ако ще 5 докторантури да си завършила.. въобще и не си направих труда да прочета коментара ти, защото е безсмислено.
    И как въобще да споменаваш за хуманитарната гимназия? Ако мислиш,че не знам какво се учи в нея... аз също я завърших. Обикновено средно образование.. нз каква предпоставка ти е?
    Ами, 12 часа седмично не са малко. Верно е, обикновено средно е, но ми е дало доста. Не е нужно да си специалист, за да ти се чете на подобни теми.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Ами, 12 часа седмично не са малко. Верно е, обикновено средно е, но ми е дало доста. Не е нужно да си специалист, за да ти се чете на подобни теми.
    Добре, ама всичките тези неща ,които пишеш тук - са коренно противоположни на материала в училище. Или на вас са преподавали извън нормите и учебниците ? Не ,че в учебниците нещо пише, ама такива недоказани тези и йероглифи.. ми праскаш ,че не знам къде си ги чела ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си