- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Децки дискотеки
Хайде, сега да не спорим на кого му липсва мозък.![]()
И като гледам не на perry му/й липсват запетайките, а на теб.
Ти си допуснала грешка, при това много глупава, а после на нас ни липсвал мозък, не сме били от умните, е, същото мога да кажа и за теб.
Първо кажи къде ги търсиш тези дискотеки, не можем сами да узнаем, пък тогава ще ти отговорим да въпроса.
^60 кила на метър и шейсет ли си или просто изключително спряло детенце ? Да ви ебем и в грамотните. Само се чудите за какво да захапете някого. Комплексарчета.
мацка, тъпа си
В около 90% от коментарите има правописни, пунктуационни или граматически грешки, ама всички правят забележки... Много интересно.
Леле като почнете с тия грешки почвате да нервите не се ли усещате?? По голямата част от коментарите във форума са за някакви тЪпи грешки WTF !
Понякога е по-добре да си замълчиш и да оставиш коментара за себе си![]()
Еми научете се да пишете и ще спрем. И аз страшно много се дразня на коментари, в които си личи очевидната липса на познание на пунктуационната норма (да, намеквам нещо). Правописни грешки по-рядко се срещат, граматическите и да ги има, са малко и не толкова фрапиращи. Но пунктуацията е някаква смърт. Така не се научихте къде да ги слагате тия запетаи. Иначе се водите "интелигентни" и като ви направят забележка, скачате десет боя.
В заглавието има грешка. Пише се дЕскотека...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какви запетаи те гонят, бе... Хората пишат деЦки, разбрах ме (вм. разбрахме) и незнам, той за запетаи се хванал.
И кво, верно ли нема вече дискотеки за деца? Там на НДК в подлеза нямаше ли няква?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Във Версай ли беше, или в Гранда, правят детски партита до 22:00... Ако те устройва.
always late but worth the wait!
Момиче съм и говорех за автора на коментара над мен, както и за всички, които правят забележки за правописа, без да си направят труда да проверят собствените си коментари. Не може да сме винаги идеални, всеки бърка (не се изключвам от това число), но то си личи кога знаеш какво пишеш и кога - не... Ако този коментар изобщо е за мен. Perhaps I'm just flattering myself.
Иначе след 30-тина коментара някой все пак отговори на въпроса на момичето. Браво!![]()
Знам, но ми е счупена ръката и много не се замислям за запетайките.