.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 249
    " Ний сме от далеко и говорим меко "

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Хахахахахах, поне можеше да си признаеш ПРИМЕРНО, а не да се заяждаш. След като видя в Интернет, нормално да искаш да си го поправиш.
    От втория ти пост може да се види и неправилна пунктуация, но карай, хаха, ти си над тези неща.
    Axahxyqhxahxah, Seriously, извинете, говорим с чужденка. Ей, много може да се посмеем с теб.

Хайде да ти отговоря по темата:
    Ако потърсиш в Гугъл и вложиш поне мъничко усилия, можеше и да видиш къде има деЦки дискотеки. И все пак, не разбрах деЦка дискотекаа или ТИЙН партита за ТИНЕЙДЖЪРИ търсиш.
    Е, чудесно го каза!
    +111

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    То и и ти не знаеш много къде да слагаш запетайките ама карай . То и сивото вещество ви липсва на повечето,ама вие не сте виновни , че не сте от умните ахахаха ;* МУХАХАХАХ АМА ЧЕЕ СМЕХХХХХХХ
    Хайде, сега да не спорим на кого му липсва мозък.
    И като гледам не на perry му/й липсват запетайките, а на теб.
    Ти си допуснала грешка, при това много глупава, а после на нас ни липсвал мозък, не сме били от умните, е, същото мога да кажа и за теб.
    Първо кажи къде ги търсиш тези дискотеки, не можем сами да узнаем, пък тогава ще ти отговорим да въпроса.

Мега фен
    ^60 кила на метър и шейсет ли си или просто изключително спряло детенце ? Да ви ебем и в грамотните. Само се чудите за какво да захапете някого. Комплексарчета.

за кого става въпрос

anonymous895156
    Guest
    мацка, тъпа си

anonymous895156
    Guest
    " Ний сме от далеко и говорим меко "
    О, софийско комплексарче

anonymous895156
    Guest
    То и и ти не знаеш много къде да слагаш запетайките ама карай . То и сивото вещество ви липсва на повечето,ама вие не сте виновни , че не сте от умните ахахаха ;* МУХАХАХАХ АМА ЧЕЕ СМЕХХХХХХХ
    ще те черпя една деЦка бира

В около 90% от коментарите има правописни, пунктуационни или граматически грешки, ама всички правят забележки... Много интересно.

Леле като почнете с тия грешки почвате да нервите не се ли усещате?? По голямата част от коментарите във форума са за някакви тЪпи грешки WTF !

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Понякога е по-добре да си замълчиш и да оставиш коментара за себе си

Цитирай Първоначално написано от the sniper guy Виж мнението
    Леле като почнете с тия грешки почвате да нервите не се ли усещате?? По голямата част от коментарите във форума са за някакви тЪпи грешки WTF !
    Еми научете се да пишете и ще спрем. И аз страшно много се дразня на коментари, в които си личи очевидната липса на познание на пунктуационната норма (да, намеквам нещо). Правописни грешки по-рядко се срещат, граматическите и да ги има, са малко и не толкова фрапиращи. Но пунктуацията е някаква смърт. Така не се научихте къде да ги слагате тия запетаи. Иначе се водите "интелигентни" и като ви направят забележка, скачате десет боя.

Мега фен Аватара на Chacho
    В заглавието има грешка. Пише се дЕскотека...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Какви запетаи те гонят, бе... Хората пишат деЦки, разбрах ме (вм. разбрахме) и незнам, той за запетаи се хванал.

.. и яки батковци axahxyqhxahxah SERIOUSLY? Човек да не публикува нещо,веднага се започва с нападките.. апф !!
    Аз като публикувах тема, да не би някой да ме нападна?! Ами това е нещо елементарно, но както и да е всеки греши! За напред се научи.

И кво, верно ли нема вече дискотеки за деца? Там на НДК в подлеза нямаше ли няква?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И кво, верно ли нема вече дискотеки за деца? Там на НДК в подлеза нямаше ли няква?
    ООох, едно време бях ходила май там в 5-ти клас. Много се радвахме

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ООох, едно време бях ходила май там в 5-ти клас. Много се радвахме
    "Какво карат лошитееее? Карат бегачки!!!"

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Имаше две, но слава на бога, няма ги вече. Не знам в Grand de luxe как е положението.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на scrooper
    Във Версай ли беше, или в Гранда, правят детски партита до 22:00... Ако те устройва.
    always late but worth the wait!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Имаше две, но слава на бога, няма ги вече. Не знам в Grand de luxe как е положението.
    Ooooo мелетата пред амор и дабъл вижън ...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какви запетаи те гонят, бе... Хората пишат деЦки, разбрах ме (вм. разбрахме) и незнам, той за запетаи се хванал.
    Момиче съм и говорех за автора на коментара над мен, както и за всички, които правят забележки за правописа, без да си направят труда да проверят собствените си коментари. Не може да сме винаги идеални, всеки бърка (не се изключвам от това число), но то си личи кога знаеш какво пишеш и кога - не... Ако този коментар изобщо е за мен. Perhaps I'm just flattering myself.
    Иначе след 30-тина коментара някой все пак отговори на въпроса на момичето. Браво!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Момиче съм и говорех за автора на коментара над мен
    Аха. И къде точно видя правописна/пунктуационна грешка?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Аха. И къде точно видя правописна/пунктуационна грешка?
    Къде ли не? (Имах предвид коментара на the sniper guy.)

Знам, но ми е счупена ръката и много не се замислям за запетайките.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си