.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти не беше ли писала, че живеете заедно от година и кусур? Ама на това ли викаш живеем заедно?
    Дам. Събуждам се до него всяка сутрин, заспивам до него всяка вечер, прибирам се от училище при него, уча при него, дизайня си при него, прибирам се с него при родителите ми - да. Живеем заедно, просто спим ту на едното място, ту на другото.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да кажа!!! НАМЕРИХМЕ СИ ДОМ! Местим се официално следващата събота! Купихме си един тиган, вилици, лъжици, кърпи за банята, кана за топлене на вода; Харесахме си спално бельо и утре ще ходим да го взимаме. Както и още един тиган, тенджери, тавички, чинии, чаши... И всичко друго вече впоследствие, каквото когато се сетим.

Пускам снимки на местенцето ни. Капарирахме го, тъй че остана само договора да се подпише като се нанесем. <3

ТОЛКОВАТОЛКОВАТОЛКОВА се радвам!!!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    БРАВО!
    Очакваме снимки на децата в следващата тема,действайте по въпроса!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^

Много готско местенце сте си намерили

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    My own world
    Нали! И аз много се кефя. И е на сума ти комукативно място! А Овча Купел се пълни все повече с млади хора. Имаме Лидл, Била, Карфур и Кауфланд на по 5 минути пеша от кооперацията. НЕма такъв кеф. И директен транспорт до Сердика, до центъра, до студентски, до НБУ (то НБУ е на 15мин. пеша макс, де)... Много е яко. Аз много се успокоих. Беше второто местенце, което разгледахме и моментално го взехме. Адската офертичка.

Град
    Шоколадовия град
    Koлко на месец?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Страхотно място сте си намерили,сладури. Кач пара?
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ауу, местенцето е супер якото..
    Много ви се радвам..
    Айде, да ви е честито новото жилище и само незабравими емоции в него

Аз пък няма да остана по назад ИМАМ ПЕПЕРУДКИ Yee много си се радвам!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Леле, страхотно е! Малко краен квартал, ама щом пък имате транспорт, голям праз. И изглежда наистина добре за живеене, няма някакви тръби, олюпени мазилки и т.н. Само цветът на дивана не ми харесва, ама това е пъъъълен каприз, с доста неща бих се примирила, за да си имам собствено местенце, което изглежда така. Колко е наемът на месец?

Честито да ви е !
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-02-2013 на 19:03

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Дам. Събуждам се до него всяка сутрин, заспивам до него всяка вечер, прибирам се от училище при него, уча при него, дизайня си при него, прибирам се с него при родителите ми - да. Живеем заедно, просто спим ту на едното място, ту на другото.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да кажа!!! НАМЕРИХМЕ СИ ДОМ! Местим се официално следващата събота! Купихме си един тиган, вилици, лъжици, кърпи за банята, кана за топлене на вода; Харесахме си спално бельо и утре ще ходим да го взимаме. Както и още един тиган, тенджери, тавички, чинии, чаши... И всичко друго вече впоследствие, каквото когато се сетим.

Пускам снимки на местенцето ни. Капарирахме го, тъй че остана само договора да се подпише като се нанесем. <3

ТОЛКОВАТОЛКОВАТОЛКОВА се радвам!!!
    Честитооооооо !!! САМО ХУБАви моменти в този дом да имате :р Всичко най-най-хубаво и още повече да се обичате
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Честито Пири много хубаво местенце изглежда . Да си имате прекрасни моменти там<3

Град
    My own world
    Благодаря на всички! Ние сме като малки деца цял ден! Хилим се, викаме, щуреем... <3 Много се радваме, много сме щастливи, все така заЕДНО сме си!

Цената му беше 470лв/месец, но го смъкнаха на 450, защото ще бъдем за по-дълъг период. Първоначално ще подпишем договор за една година, с идеята да разглеждаме за по-евтини местенца, или пък по-хубави за тази цена. По-високо надали ще скочим, имаме по-важни неща за момента. Но пък беше най-хубавото за тези пари. Така че - много се гордеем с избора си и сме доволни като наядени прасета!!!

Град
    Шоколадовия град
    За София е добре 450 за такова жилище.

Град
    My own world
    Абсолютно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз ви се влюбих в терасата!!! Наистина страхотно местенце, много незабравими моменти ви пожелавам там! Да има какво да разказваш.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Нали! И аз много се кефя. И е на сума ти комукативно място! А Овча Купел се пълни все повече с млади хора. Имаме Лидл, Била, Карфур и Кауфланд на по 5 минути пеша от кооперацията. НЕма такъв кеф. И директен транспорт до Сердика, до центъра, до студентски, до НБУ (то НБУ е на 15мин. пеша макс, де)... Много е яко. Аз много се успокоих. Беше второто местенце, което разгледахме и моментално го взехме. Адската офертичка.
    Айде честито ви! Да не сте някъде около Монтевидео или Промишлена? Бях го гледал този преди време.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Чудесен апартамент, браво
    Браво и за ентусиазма, с който се мятате в това приключение
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на cyclops
    Еххааа страхотен апартамент, наистина !! Честито! Знам какво вълнение е! И тепърва ще си го пълните и правите по ваш вкус. Наистина много запазен апартамент, браво!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пири, ще ви дойда на гости някой път! Страхотен апартамент, честито :*
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на tori
    Апартамента е супер, честито ви. А ние скоро правим 2 години. Скоро, скоро - след 22 дни и *пресмята* 2 часа някъде. о.о
    I'M SO FUCKING HAPPY!

Едит: ОМГ, 69тия коментар е МОЙ! МОЙ, МОЙ, МОЙ... Йейейейейей.
    Ох, не ми обръщайте внимание - попрекалих с екстазито май.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И за какво по дяволите да ти се трие темата? Много е хубава,зарежда с много положителни емоции,както тези,които си нямат половинка до себе си,така и някои от нас,които също сме като теб дали по-малко,дали повече време с нашите човечета.Аз също не мисля,че темата трябва да се трие.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Айде честито ви! Да не сте някъде около Монтевидео или Промишлена? Бях го гледал този преди време.
    Около Монтевидео е, да. Сравнително близо. На 15 минути път пеша съм от НБУ. От Билата нагоре една права улица.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И за какво по дяволите да ти се трие темата? Много е хубава,зарежда с много положителни емоции,както тези,които си нямат половинка до себе си,така и някои от нас,които също сме като теб дали по-малко,дали повече време с нашите човечета.Аз също не мисля,че темата трябва да се трие.
    Ами, тогава, нека постепенно се превърне в тема за споделянето на хубавото, което се случва във връзките. Ако успеем, ще ми бъде кеф, защото 1.обичам да знам за чуждото щастие и 2.би било забавно.

Аз примерно в момента супер много се кефя как мама ми дава някакви каренца, покривчици, чашки...които ще са си най-сетне мои! И толкова ми е кеф, че ще мога да готвяяяя <333

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Пири, ще ви дойда на гости някой път! Страхотен апартамент, честито :*
    Ще дойдеш, и хоро ще играеш. :*

Мега фен
    Ехаа, много шукаритетно изглежда, да ви е честито !

Мега фен Аватара на Chacho
    Около Монтевидео е, да. Сравнително близо. На 15 минути път пеша съм от НБУ. От Билата нагоре една права улица.
    Промишлена. Вие сте до нас почти, бре. Аз съм между Монтевидео и Промишлена.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    My own world
    Ша са пий бира, а?

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно те разбирам за покривчиците :д Някво "твое" си става, изпитваш нужда да си го персонализираш.
    Ние вчера с мъжо се хванахме да подредим у тях, че ще празнувам там и ми беше толкова яко, обмислям някви супермикроскопични промени и се радвам като малко дете. Дразни ме как си простира халатите по вратите на гардероба, та ще му взема закачалки, отделни панерчета за гащи и чорапи, едно мое панерче с неща от първа необходимост, ако се случи инцидентно да спя у тях, кошче за терасата... някви мегамалки нещица, сигурно отстрани е малоумно :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си