- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако се чудите как мирише любовта, направете си чай от черен бъз и орехи
Дам. Събуждам се до него всяка сутрин, заспивам до него всяка вечер, прибирам се от училище при него, уча при него, дизайня си при него, прибирам се с него при родителите ми - да. Живеем заедно, просто спим ту на едното място, ту на другото.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да кажа!!! НАМЕРИХМЕ СИ ДОМ! Местим се официално следващата събота! Купихме си един тиган, вилици, лъжици, кърпи за банята, кана за топлене на вода; Харесахме си спално бельо и утре ще ходим да го взимаме. Както и още един тиган, тенджери, тавички, чинии, чаши... И всичко друго вече впоследствие, каквото когато се сетим.
Пускам снимки на местенцето ни. Капарирахме го, тъй че остана само договора да се подпише като се нанесем. <3
ТОЛКОВАТОЛКОВАТОЛКОВА се радвам!!!
БРАВО!
Очакваме снимки на децата в следващата тема,действайте по въпроса!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^![]()
![]()
![]()
Много готско местенце сте си намерили![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нали! И аз много се кефя. И е на сума ти комукативно място! А Овча Купел се пълни все повече с млади хора. Имаме Лидл, Била, Карфур и Кауфланд на по 5 минути пеша от кооперацията. НЕма такъв кеф.И директен транспорт до Сердика, до центъра, до студентски, до НБУ (то НБУ е на 15мин. пеша макс, де)... Много е яко. Аз много се успокоих. Беше второто местенце, което разгледахме и моментално го взехме. Адската офертичка.
Koлко на месец?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Страхотно място сте си намерили,сладури. Кач пара?
maDamn
Ауу, местенцето е супер якото..
Много ви се радвам..
Айде, да ви е честито новото жилище и само незабравими емоции в него
Аз пък няма да остана по назад ИМАМ ПЕПЕРУДКИ Yee много си се радвам!![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Леле, страхотно е! Малко краен квартал, ама щом пък имате транспорт, голям праз. И изглежда наистина добре за живеене, няма някакви тръби, олюпени мазилки и т.н. Само цветът на дивана не ми харесва, ама това е пъъъълен каприз, с доста неща бих се примирила, за да си имам собствено местенце, което изглежда така. Колко е наемът на месец?
Честито да ви е !
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-02-2013 на 19:03
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Честито Пири много хубаво местенце изглежда . Да си имате прекрасни моменти там<3
Благодаря на всички! Ние сме като малки деца цял ден! Хилим се, викаме, щуреем... <3 Много се радваме, много сме щастливи, все така заЕДНО сме си!
Цената му беше 470лв/месец, но го смъкнаха на 450, защото ще бъдем за по-дълъг период. Първоначално ще подпишем договор за една година, с идеята да разглеждаме за по-евтини местенца, или пък по-хубави за тази цена. По-високо надали ще скочим, имаме по-важни неща за момента. Но пък беше най-хубавото за тези пари. Така че - много се гордеем с избора си и сме доволни като наядени прасета!!!![]()
За София е добре 450 за такова жилище.
Абсолютно.
Аз ви се влюбих в терасата!!! Наистина страхотно местенце, много незабравими моменти ви пожелавам там! Да има какво да разказваш.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Чудесен апартамент, браво
Браво и за ентусиазма, с който се мятате в това приключение![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еххааа страхотен апартамент, наистина !! Честито! Знам какво вълнение е! И тепърва ще си го пълните и правите по ваш вкус. Наистина много запазен апартамент, браво!
Апартамента е супер, честито ви. А ние скоро правим 2 години. Скоро, скоро - след 22 дни и *пресмята* 2 часа някъде. о.о
I'M SO FUCKING HAPPY!
Едит: ОМГ, 69тия коментар е МОЙ! МОЙ, МОЙ, МОЙ... Йейейейейей.
Ох, не ми обръщайте внимание - попрекалих с екстазито май.
Около Монтевидео е, да. Сравнително близо. На 15 минути път пеша съм от НБУ. От Билата нагоре една права улица.
Ами, тогава, нека постепенно се превърне в тема за споделянето на хубавото, което се случва във връзките.Ако успеем, ще ми бъде кеф, защото 1.обичам да знам за чуждото щастие и 2.би било забавно.
Аз примерно в момента супер много се кефя как мама ми дава някакви каренца, покривчици, чашки...които ще са си най-сетне мои! И толкова ми е кеф, че ще мога да готвяяяя <333
Ще дойдеш, и хоро ще играеш. :*
Ехаа, много шукаритетно изглежда, да ви е честито !![]()
Ша са пий бира, а?![]()
Абсолютно те разбирам за покривчиците :д Някво "твое" си става, изпитваш нужда да си го персонализираш.
Ние вчера с мъжо се хванахме да подредим у тях, че ще празнувам там и ми беше толкова яко, обмислям някви супермикроскопични промени и се радвам като малко дете. Дразни ме как си простира халатите по вратите на гардероба, та ще му взема закачалки, отделни панерчета за гащи и чорапи, едно мое панерче с неща от първа необходимост, ако се случи инцидентно да спя у тях, кошче за терасата... някви мегамалки нещица, сигурно отстрани е малоумно :д