- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Намерихме заровен кашкавал в градината
Здравейте! Вчера майка ми разкопаваше градината, за да насади нещо и откри заровен кашкавал Пършевица, неотворен, вакуумиран. Като ми каза това направо настръхнах. Заровен на между 30 и 50 см. в почвата кашкавал... Баща ми го видя и го изхвърли в кофата. А днес братовчедките ми (4-5 годишни) обикаляха около градината и ги чух през прозореца: "Ще правим ли магии?". Подадох глава навън и попитах: "Какви магии?". Едната се обърна и се оплези. Ясно кой какво е правил и на децата им е станало интересно. Но заровен кашкавал - какво значи?
Значи че братчедите са паралии,щом позволяват на децата си да заравят кашкавал,при такива цени за килото.На твое място щях да се овъртам около тия!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Значи, че до 72 часа ще се превърнеш в кашкавал, наистина съжалявам! Не се ПАНИРАЙ (и сега, и след като се превърнеш) ;\\
въх, брат, тва е много лошо
някой влиза у вас и ви краде кашкавала, и после го заравя и ви прави черни магии
леле, съчувствам ти направо... какво ще правите сега, милите .......
![]()
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Той там си расте, като картофите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Полейте го-може да се превърне в кашкавалено дърво.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Съгласна с горното мнение!
И като порасте кашкаваленото дърво да почерпиш ,щот гледай кфи съвети ти даваме ..![]()
Ок, помислихте ме за трол. Ясно, че тази тема няма да е сериознаНо ако има някой, който ми вярва, тази сутрин майка ми е казала на леля ми (живеем в една къща, ние сме на втория етаж, а те на първия) за това, което е намерила и това, което братовчедките са говорели. Леля ми отговорила, че сигурно някоя котка е влязла вкъщи и го е заровила, а децата са си играели и са говорили такива неща защото гледали някакво детско.
Първото е абсурдно, защото котката по-скоро би разкъсала опаковката и би го изяла още щом го види, вместо да заравя за зимата. Оставаше да каже, че Асен Блатечки е влизал в нас. Майка ми каза, че тези дни ще ходи при някоя врачка да развали магията, ако има такава. Също предложи тази вечер да ми върже червен конец поради г/д високите ми оценки от изпитите.
Последно редактирано от hristo99 : 06-05-2013 на 17:03
Хахахахаха.
Мене от няколко години ми хвърлят жълти стотинки в двора. Не се съмнявам, че си намерил(а) кашкавал. Но нищо няма да ти стане на здравето. Заровен опакован кашкавал е на безпаричие. След 5тата врачка ще сте без пари :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-потритеснително е да намерите клечки и омотана прежда около тях, представлявайки кръг, в двора си. В същия момент поглеждате към съседката и тя ви гледа без да и трепнат бръчките. Това е страшно :Д
Абе каквото и да значи ако не вярваш , че нищо няма да ти се случи , няма нищо да се случи .
По-гадно е , че наистина са заровили храна , която можехте да изядете![]()
![]()
![]()
Сигурно Асен Блатечки е влизал да се рови из хладилника ви, ама някой се е прибрал по-рано и той го е скрил.![]()