.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А аз ся както карах курса на кола 2011та година ,и баща ми ся ме кара да карам първо наща кола (един опел астра комби 1993та година) първо,че да съм свикенл и после да си зимам моя ... А аз искам на нещо мое ,по малко от тва комби да си свиквам
    ми мойта е същата и как и свикнах ?

anonymous708973
    Guest
    Хах, с никаква кола не съм. Баща ми дава да карам понякога, но само с него.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Скоро ще отпадне необходимостта това потегляне да се тренира. Новите коли си имат система Hill Hold. Тръгва си като от равно.
    хм... Сигурно го има в Европа, но не и на този континент. Все пак потеглянето на баир не е по-трудно от нормално потегляне.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    хм... Сигурно го има в Европа, но не и на този континент. Все пак потеглянето на баир не е по-трудно от нормално потегляне.
    +... Стига да са ти бързи краката

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    +... Стига да са ти бързи краката
    Не точно... Целия проблем е, че хората се шашкат като колата тръгне назаде. Ако просто игнорираха този момент нямаше да има никаква разлика между потегляне на равно и на нагорнище. След малко опит дори няма да им прави впечатление това, че колата тръгва малко назаде при потегляне на нагорнище

Цитирай Първоначално написано от runway27 Виж мнението
    А бе трудно ли ви беше в началото ? Аз не знам, направо ми идва да се откажа, а съм и момче.. Първите 2 часа извънградско добре, после като почнаха часовете в града пълен шок, не знам къде се намирам. Има чувството, че никога няма да свикна, та затова и обмислям да се откажа, а още съм на 5-я час Като знам какви хора стават шофьори започвам да се мисля за ебати некадърника. Инструктора ми е точен, спокоен и добре обяснява, но така и не мога да свикна. След всеки час ми казва, че вървим добре, но няма кво да се лъжа пред себе си - нещата куцат, а имах такова желание..
    След 15-16 час се свиква, какво си тръгнал тук да ми се обясняваш, както каза, още си на 5-тия час? Не виждам проблем, инструктура ти казва, че се спряваш за момента. Вече ако след 20-тия час все още не се ориентираш, тогава може да се каже, че имаш проблем. Просто докато караш мислиш единствено за знаци, маркировка, пешеходци (най-важното). Успех

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    само да кажа, че вече взех книжка и дори имам няколко карания сам в колата. Честно казано предпочитам да съм сам в колата, отколкото баща ми да е до мен, щото ми надува главата и все ще се хване за нещо. Изнервя ме и се разсейвам. Взех си всичко от 1-вия път. Единствения ми проблем е успоредното паркиране, но и при него се вижда прогрес и предполагам ще свикна в най-скоро време

Град
    Цитирай Първоначално написано от runway27 Виж мнението
    само да кажа, че вече взех книжка и дори имам няколко карания сам в колата. Честно казано предпочитам да съм сам в колата, отколкото баща ми да е до мен, щото ми надува главата и все ще се хване за нещо. Изнервя ме и се разсейвам. Взех си всичко от 1-вия път. Единствения ми проблем е успоредното паркиране, но и при него се вижда прогрес и предполагам ще свикна в най-скоро време
    успоредното и на мен не ми се отдава знам как се прави ама мамка му и 5 метрово комби не става...

anonymous708973
    Guest
    Успоредното е тва, при което се влиза назад, нали?
    Още не съм го пробвала откакто имам книжка. Лошото е, че и френския нещо ми бяга :д
    Чувствам се генетично прецакана.

Град
    успоредното е когато колите са една зад друга

Мега фен Аватара на draid
    Жените по принцип имат проблеми с пространственото възприятие за това и им е по-трудно да се научат да паркират и да свикнат с габаритите на колата. Успоредното паркиране се нарича така, защото захода е при успоредно спиране до предната кола, другото му име е софийски гараж Назад е лесно паркирането и не се учете да се въртите назад като в каруца, колата си има огледала за тая цел. Ако свикнете да се въртите ще ви стане навик.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Успоредното е тва, при което се влиза назад, нали?
    Освен ако не си в Северна Америка..(Не очаквам много да схванат този майтап хаха)

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Назад е лесно паркирането, колата си има огледала за тая цел.
    Те ТОВА!!!

anonymous708973
    Guest
    Френски гараж е https://www.google.bg/search?gs_rn=1...rd%3B900%3B672.

Доколкото разбирам, това наричате вие успоредно.
    Хубу, а това как се нарича? - https://www.google.bg/search?gs_rn=1...ml%3B400%3B300

Това не е достатъчно сложно за да заслужава име Въпреки, че от гледна точка на математиката това също е успоредно.

anonymous708973
    Guest
    Именно :д

Град

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    и кво ?^
    maDamn

Ми нищо това може да го постигне само и единствено жена

Град
    Beyond reality
    Дооре.
    maDamn

Нищо лично жените шофьори, но са ненадминати в произшествията при паркиране.

Град
    Beyond reality
    Възможно е
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си