- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За хората с шоф. книжки
Хах, с никаква кола не съм. Баща ми дава да карам понякога, но само с него.
Не точно... Целия проблем е, че хората се шашкат като колата тръгне назаде. Ако просто игнорираха този момент нямаше да има никаква разлика между потегляне на равно и на нагорнище. След малко опит дори няма да им прави впечатление това, че колата тръгва малко назаде при потегляне на нагорнище
След 15-16 час се свиква, какво си тръгнал тук да ми се обясняваш, както каза, още си на 5-тия час? Не виждам проблем, инструктура ти казва, че се спряваш за момента. Вече ако след 20-тия час все още не се ориентираш, тогава може да се каже, че имаш проблем. Просто докато караш мислиш единствено за знаци, маркировка, пешеходци (най-важното). Успех![]()
само да кажа, че вече взех книжка и дори имам няколко карания сам в колата. Честно казано предпочитам да съм сам в колата, отколкото баща ми да е до мен, щото ми надува главата и все ще се хване за нещо. Изнервя ме и се разсейвам. Взех си всичко от 1-вия път. Единствения ми проблем е успоредното паркиране, но и при него се вижда прогрес и предполагам ще свикна в най-скоро време![]()
Успоредното е тва, при което се влиза назад, нали?
Още не съм го пробвала откакто имам книжка. Лошото е, че и френския нещо ми бяга :д
Чувствам се генетично прецакана.
успоредното е когато колите са една зад друга![]()
Жените по принцип имат проблеми с пространственото възприятие за това и им е по-трудно да се научат да паркират и да свикнат с габаритите на колата. Успоредното паркиране се нарича така, защото захода е при успоредно спиране до предната кола, другото му име е софийски гаражНазад е лесно паркирането и не се учете да се въртите назад като в каруца, колата си има огледала за тая цел. Ако свикнете да се въртите ще ви стане навик.
Френски гараж е https://www.google.bg/search?gs_rn=1...rd%3B900%3B672.
Доколкото разбирам, това наричате вие успоредно.
Хубу, а това как се нарича? - https://www.google.bg/search?gs_rn=1...ml%3B400%3B300
Това не е достатъчно сложно за да заслужава имеВъпреки, че от гледна точка на математиката това също е успоредно.
Именно :д
Ми нищо това може да го постигне само и единствено жена![]()
Нищо лично жените шофьори, но са ненадминати в произшествията при паркиране.