.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3520

Hybrid View

Мнения?
    За коректорите ме интересува кой е по - покривен. В ревютата казват, че и двата имат много хубаво покритие и т.н. Знам, че повечето от форума имат АртДеко, така че може да сравните с него.
    Гарние. По принцип не съм им фен и избягвам да ги купувам заради тестването върху животни, но с тази реклама ми хванаха окото. Дори не знам кой би бил по - подходящ за кожата ми - смесена и в същото време изглежда "уморена".
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението

Мнения?
    За коректорите ме интересува кой е по - покривен. В ревютата казват, че и двата имат много хубаво покритие и т.н. Знам, че повечето от форума имат АртДеко, така че може да сравните с него.
    Гарние. По принцип не съм им фен и избягвам да ги купувам заради тестването върху животни, но с тази реклама ми хванаха окото. Дори не знам кой би бил по - подходящ за кожата ми - смесена и в същото време изглежда "уморена".
    Благодаря предварително!
    Коректорът на Буржоа в тубичката е отвратителен. Нищо не прикрива, особено под очите. За коя зона ти трябва, аз ти препоръчвам Афинитон на Мейбълин или Wake me up на Римел, ако държиш да е течен.
    А какви са тези кремчета на Гарниер, с цвят ли са, прикриват ли?
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си