.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 183

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Ще мисля. Стига само да погледна обкръжението ми и семейните им проблеми ...
    е какво сам ли ще си умреш?
    нали знаеш,че след време приятелите ти ще имат семесйтва и едва ли всяка вечер ще си правят иху аху;Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    е какво сам ли ще си умреш?
    нали знаеш,че след време приятелите ти ще имат семесйтва и едва ли всяка вечер ще си правят иху аху;Д
    И кво понеже повечето имат семейства трябва и ние да имам ли ? То и повечето хора нямат пари това не означава че и ние не трябва дори да опитаме да живеем по-добре нали ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    И кво понеже повечето имат семейства трябва и ние да имам ли ? То и повечето хора нямат пари това не означава че и ние не трябва дори да опитаме да живеем по-добре нали ?
    А ти си 17 годишен?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    добре, въпросът ми не е зададен към теб. Ако щеш имай семейство, на 100 % процента съм убедена,че след 10 години ще разсъждаваш по съвсем различен начин.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    на 100 % процента съм убедена,че след 10 години ще разсъждаваш по съвсем различен начин.
    И на мен всички това ми говорят, дано не се окажат прави По-добре сам и спокоен, отколкото с женичка (която след няколко години брак няма да мога да гледам) и постоянно да мисля как да изкарам повече пари, че видиш ли "семейството да е добре" ... ще живея за себе си, досега не съм сгрешил, разсъждавайки така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си