- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Средна заплата
И на мен всички това ми говорят, дано не се окажат правиПо-добре сам и спокоен, отколкото с женичка (която след няколко години брак няма да мога да гледам) и постоянно да мисля как да изкарам повече пари, че видиш ли "семейството да е добре" ... ще живея за себе си, досега не съм сгрешил, разсъждавайки така.
Времето променя всичко. Едва ли ще ти се живее сам, без да има с кой здрасти да си кажеш.
Ок,а какъв е смисълът тогава, за какво ще живееш?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тези приятели и роднини 90% ще са семейни , вече сериозни хора
абе ясно е,че друга песен ще запееш;Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ей тва е бате безперспективен човек.. живее ден за ден, радва си се на 600те лева и тва е. Няма приятелка, няма истински приятели, а само дружки за по молчИ..
И да, не са парите най-важното. Специално в 'ниския клас', по-добре е да взимаш 700лв и да работиш нещо, което ти доставя удоволствие и в приятна работна атмосфера, от колкото 1000 за нещо, което не понасяш с шеф идиот.
А за повече трябва да имаш образование И акъл по дефолт. Ама тукашните херци тва не могат да го проумеят.
Чиче, много обичате да парадирате с това здраве, когато стане въпрос за пари. Ето какво ще ти кажа обаче аз.
И 20млрд да имаш, смъртоносната болест не можеш да я излекуваш. За всички останали случаи, ако си във всяка свястна, демократична, съвременна държава ще се намери решение за теб ако ще и пукнат лев да нямаш. Защото здравето на гражданите трябва да е от първостепенно значение за държавата - защото здравите граждани работят за нея и я правят такава, каквато е или каквато иска да бъде.
А относно въпросът с 'по-качествено здравеопазване за повече пари' - видяхме пластичните и естетични хирурзи какви зомбита сътворяват именно от хората с много пари.
Напротив, ако си от 1вия тип, си лесно заменим, точно тогава ще гледаш да се стараеш, за да не загубиш работата си.
2ри вариант, ти си се доказал за да си стигнал до тази позиция, фирмата разчита на теб и не би те заменила ей така
Парите са един вид здраве, ако нямаш пари и си с кредит, постоянно мислиш как ще ги изплатиш, увеличава се стреса, ако имаш пари може да си позволиш по-качествена храна, по-добро място за живеене, почивка. Имаше един филм за здравеопазването в САЩ, където ще видите какво е да имаш пари.
n00bs
Ти мани ама сега забелязвам че хората масово си мислят че като отидат в САЩ живота ще им се промени и със стъпването на Американска земя вече ще имат работа а всъщност САЩ е къде къде по-зле от България, ако през голямата депресия САЩ е имала 2 трилиона дълг сега са 60![]()
П.П Аз съм пас по темата![]()
Външния дълг на САЩ е около 16-17 трилиона. Другото което е, никой няма да позволи държавата им да фалира. Живота навсякъде е така, както ти си го направиш.
n00bs
http://www.debtdeflation.com/blogs/2...flation-begun/
П.П виж 4-та графика
я ми кажи какво е GDP, без гугъл ?
n00bs
А що се отнася до дълга на САЩ е почти 17 трилиона или по горе долу 60-70 000$ на човек от който ако не ме лъже паметта 50 000 000 живеят в мизерия
И какво искаш да ми кажеш с 4тата графика ? Как тя ми казва, че дълга на САЩ е 60 трилиона ?
n00bs