.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Айде стига глупости,нали имам ноктопластика,ако не им кажа на хората,че имам въобще не се усещат..на доста мои приятели като ми казват,че са много хубави ноктите,веднага казвам,че е ноктопластика и те да бе,да..Стига все сте се правили на много знаещи.
    никой на нищо не се прави.. факт е че е изкуствено и си личи ... както казах не съм виждала 10-15 момичета само,не съм посещавала и един и два салона така че ...+ това и мъжко мнение по въпроса съм чувала и то съвсем случайно

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Добре,добре..щом на вас ви изглеждат изкуствено,не си правете,ама приемете,че има мнения,различни от вашите.
    Имало е случаи,когато съм виждала нокти и си е личало,че е ноктопластика.Тва е главно при по-дългите нокти,амаа има и такива случаи,където въобще не можеш да разбереш,че е ноктопластика.
    Че си е вредна,вредна е..за това не споря,ама за мен ноктопластиката си е решение.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Дали ще е ноктопластика или гел върху естествени нокти все тая

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Едит: Ще си позволя да използвам снимка, която Зайчето беше пуснала, не знам дали са нейните ръце, но давам пример: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...32268828_n.jpg
    Кво, това ли не си личи? Айде моля ви се.
    Ама поне момичето не спори.
    Моите са и да, личи си като цяло няма как да не си личи.. то си е изкуствено, колкото и добре да е направено няма филм да не си личи ;д
    ама аз си ги удължавам, заради декорацията и след седмица-две ги махам ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По-бързо от кое, бе, мамина златна?

Махайте ги тия гелове и ноктопластики, отдавна им мина модата, пък и има по-напреднали начини. Отидете в добър салон и попитайте за геловете без пилене - https://www.google.bg/search?q=Smoot...em%3B505%3B263
    Бях с този за нацепени и релефни нокти, страшно добре ми се отрази, успях да ги пусна. Ето това е удобно за ежедневието. Не знам вашата представа за "естествено" каква е, но с обичайния гел (тоя малоумния с пиленето) стои суперфалшиво, за ноктопластика да не говорим.
    Къде в Пловдив слагат такъв геееел?

Хайде,качих ноктите,изкажете се.Специално към Пантерката се обръщам!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Добре,добре..щом на вас ви изглеждат изкуствено,не си правете,ама приемете,че има мнения,различни от вашите.
    Имало е случаи,когато съм виждала нокти и си е личало,че е ноктопластика.Тва е главно при по-дългите нокти,амаа има и такива случаи,където въобще не можеш да разбереш,че е ноктопластика.
    Че си е вредна,вредна е..за това не споря,ама за мен ноктопластиката си е решение.
    виж,аз не казвам,че не е вариант ...особено за хора,които нямат време да се поглезят и да си поддържат ноктите по друг начин,но ако можеш да имаш хубав,естествен маникюр не виждам смисъл.. а и не е задължително да си с дължи нокти.. понякога и късите нокти изглеждат супер хубаво

Banned Мега фен
    що продължаваш да спориш ? колкото и прецизно да е направено си личи .. изкуственото си е изкуствено ако иска и колкото косъма ми да е тънко,изравнено,плътно към нокътя и т.н. .. не мога да обясня защо,но си личи и не ми харесва

Продължавам да споря,защото не понасям дървени философи,които знаят само своето!Това ,че на някои нещо не му харесва,не значи,че това е общовалидно за всички.Всеки си има мнение.Не можете тук да ми излизате с :''Махайте ги тия грозни изкуствени нокти'' .Досега си първата,която казва,че не й харесват моите нокти.Всеки си има вкус,не може някой да налага мнението си.Гелът е много приемлив вариант за хора с кофти естествени нокти.По-добре поддържани нокти(макар и с гел,удължители) ,отколкото чупещи се и изгризани.Със сигурност първият вариант е по-естетически издържан!
    Последно редактирано от lqlq_f : 06-11-2013 на 12:51

Banned Мега фен
    хаха ако някой не може да пусне дълъг маникюр и ноктите му не са хубави не значи,че са изгризани и не могат да изглеждат добре,напротив,понякога късите нокти изглеждат много нежно и естетически красиво .. а твоя аргумент с ''всички ми ги харесват'' за никъде не е ... както казах чувала съм дори и мъжко мнение по въпроса,което изобщо не беше хубаво

Аз моите ги отрязах точно, защото приятелят ми само ми пилеше на главата колко по-хубави ми били късите нокти (които са ужасни де). Повечето момчета и мъже, с които съм говорила изобщо не харесват дългите нокти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Manhattan *
    абррр... аз пък моите си ги харесвам
    http://i40.tinypic.com/fwsktw.jpg

и кво значи мъжко мнение? Квото харесват мъжете това ли ще правите?
    Всичко правя за себе си, а не за да съм ''добре изглеждаща'' в на някой очите.
    Приятелят ми ме обича дори и сутрин,когато се събудя, но това не означава,че ще излезна без да се среша, нали?
    Няма нужда от спор, на едни им харесват - слагат си гел,ноктопластики и т.н, на други не - не си слагат.
    Последно редактирано от POLLINA : 06-11-2013 на 13:38

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението

Приятелят ми ме обича дори и сутрин,когато се събудя, но това не означава,че ще излезна без да се среша, нали?
    Няма нужда от спор, на едни им харесват - слагат си гел,ноктопластики и т.н, на други не - не си слагат.

Да,точно.Напълно се съгласявам с теб.Приятелят ми не обича,когато съм с по-силен грим (повече от спирала има предвид),не харесва ефирни прически(най-хубава съм била права без обем,без нищо или вързана :Д ) ,както и някои други неща ,които аз харесвам,но това не ме спира да си ги правя.Нещата ги правя за себе си и за собственото си самочувствие,а не за да се хареса на определен човек,дори това да е гаджето ми.Но определено за ноктите ми никога не е казвал лошо.

Banned Мега фен

добре,изобщо не разбра защо го казах

Град
    Manhattan *
    Нее, аз говоря попринцип, не само за конкретния пример

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Аз бях с гел лак и бях доволна. Не забелязах промяна в ноктите ми, освен обичайното цепене и чупене, но нищо ново не е. Заради гела даже израстнаха супер много. Акрила не ми харесва как стои, прекалено е ''дебело, наслоено'' върху ноктите.

Banned Мега фен
    Нее, аз говоря попринцип, не само за конкретния пример
    а добре.. щото имах съвсем друго предвид

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Акрила не ми харесва как стои, прекалено е ''дебело, наслоено'' върху ноктите.
    изобщо има ли маникюристки, които работят с акрил все още о.О
    то това направо разяжда ноктите
    http://ask.fm/iwwkaa

Много са малко маникюристките, които работят с акрил, защото работата е доста деликатна. Не разбирам, защо спорите, при положение, че всеки има различно виждане и вкус. С акрил съм от доста време, не е вярно твърдението, че разяжда нокътната плочка. Грешно е да се разглеждат така нещата, защото все пак основата на всяка процедура е в консумативите.

Град
    Manhattan *
    Мм не ми харесва акрила на мен. Определено е по-вреден от гел за нокътната плочка. Доколкото знам и плочката не остава с естествения си цвят?

Не е вярно, нищо и няма на плочката. Наскоро ги свалих, за да бъдат изградени пак и старателно ги огледах. Пак казвам зависи от консумативите, защото съм била с акрил, които след свалянето почти ми е съсипвал ноктите, но съм била и с такъв, при които няма как да кажеш, че изобщо нокътната плочка е била третирана.

Banned Мега фен
    Мм не ми харесва акрила на мен. Определено е по-вреден от гел за нокътната плочка. Доколкото знам и плочката не остава с естествения си цвят?
    виж за това зависи... виждала съм момичета и с променен цвят ( една от моя клас ноктите и стояха червено-оранжеви - бледо естествено ) и не... не знам на какво се дължи

Град
    Manhattan *
    И двете не ме разбрахте:Д
    Самият акрил придава на плочката друг цвят.
    С гел мога да си ходя и без лак без проблем.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    По-добре гел, макар че и двете са гадни и стоят изкуствено. ;д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си