- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ноктопластика или гел
Добре,добре..щом на вас ви изглеждат изкуствено,не си правете,ама приемете,че има мнения,различни от вашите.
Имало е случаи,когато съм виждала нокти и си е личало,че е ноктопластика.Тва е главно при по-дългите нокти,амаа има и такива случаи,където въобще не можеш да разбереш,че е ноктопластика.
Че си е вредна,вредна е..за това не споря,ама за мен ноктопластиката си е решение.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Дали ще е ноктопластика или гел върху естествени нокти все тая
Хайде,качих ноктите,изкажете се.Специално към Пантерката се обръщам!
виж,аз не казвам,че не е вариант ...особено за хора,които нямат време да се поглезят и да си поддържат ноктите по друг начин,но ако можеш да имаш хубав,естествен маникюр не виждам смисъл.. а и не е задължително да си с дължи нокти.. понякога и късите нокти изглеждат супер хубаво
Продължавам да споря,защото не понасям дървени философи,които знаят само своето!Това ,че на някои нещо не му харесва,не значи,че това е общовалидно за всички.Всеки си има мнение.Не можете тук да ми излизате с :''Махайте ги тия грозни изкуствени нокти'' .Досега си първата,която казва,че не й харесват моите нокти.Всеки си има вкус,не може някой да налага мнението си.Гелът е много приемлив вариант за хора с кофти естествени нокти.По-добре поддържани нокти(макар и с гел,удължители) ,отколкото чупещи се и изгризани.Със сигурност първият вариант е по-естетически издържан!
Последно редактирано от lqlq_f : 06-11-2013 на 12:51
хаха ако някой не може да пусне дълъг маникюр и ноктите му не са хубави не значи,че са изгризани и не могат да изглеждат добре,напротив,понякога късите нокти изглеждат много нежно и естетически красиво .. а твоя аргумент с ''всички ми ги харесват'' за никъде не е ... както казах чувала съм дори и мъжко мнение по въпроса,което изобщо не беше хубаво
Аз моите ги отрязах точно, защото приятелят ми само ми пилеше на главата колко по-хубави ми били късите нокти (които са ужасни де). Повечето момчета и мъже, с които съм говорила изобщо не харесват дългите нокти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
абррр... аз пък моите си ги харесвам
http://i40.tinypic.com/fwsktw.jpg
и кво значи мъжко мнение? Квото харесват мъжете това ли ще правите?
Всичко правя за себе си, а не за да съм ''добре изглеждаща'' в на някой очите.
Приятелят ми ме обича дори и сутрин,когато се събудя, но това не означава,че ще излезна без да се среша, нали?
Няма нужда от спор, на едни им харесват - слагат си гел,ноктопластики и т.н, на други не - не си слагат.
Последно редактирано от POLLINA : 06-11-2013 на 13:38
Да,точно.Напълно се съгласявам с теб.Приятелят ми не обича,когато съм с по-силен грим (повече от спирала има предвид),не харесва ефирни прически(най-хубава съм била права без обем,без нищо или вързана :Д ) ,както и някои други неща ,които аз харесвам,но това не ме спира да си ги правя.Нещата ги правя за себе си и за собственото си самочувствие,а не за да се хареса на определен човек,дори това да е гаджето ми.Но определено за ноктите ми никога не е казвал лошо.
Нее, аз говоря попринцип, не само за конкретния пример![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз бях с гел лак и бях доволна. Не забелязах промяна в ноктите ми, освен обичайното цепене и чупене, но нищо ново не е. Заради гела даже израстнаха супер много. Акрила не ми харесва как стои, прекалено е ''дебело, наслоено'' върху ноктите.
Много са малко маникюристките, които работят с акрил, защото работата е доста деликатна. Не разбирам, защо спорите, при положение, че всеки има различно виждане и вкус. С акрил съм от доста време, не е вярно твърдението, че разяжда нокътната плочка. Грешно е да се разглеждат така нещата, защото все пак основата на всяка процедура е в консумативите.
Мм не ми харесва акрила на мен. Определено е по-вреден от гел за нокътната плочка. Доколкото знам и плочката не остава с естествения си цвят?
Не е вярно, нищо и няма на плочката. Наскоро ги свалих, за да бъдат изградени пак и старателно ги огледах. Пак казвам зависи от консумативите, защото съм била с акрил, които след свалянето почти ми е съсипвал ноктите, но съм била и с такъв, при които няма как да кажеш, че изобщо нокътната плочка е била третирана.
И двете не ме разбрахте:Д
Самият акрил придава на плочката друг цвят.
С гел мога да си ходя и без лак без проблем.
По-добре гел, макар че и двете са гадни и стоят изкуствено. ;д