- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли гей Директори на училища да заемат тези постове
Нямам нищо против ориентацията на хората, но за такава позиция не смятам че трябва да ги допускат, чух че този на 151 е с различна ориентация вапреки че е семеен![]()
И си направи регистрация,само за да ни кажеш това?Оууууууууу,аз съм шокирана!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ХАХАХА много интересно.. и аз подозирах в различни периоди на тийн възрастта си, че различни учители са обратни, особено след двoйка обаче пък тогава още нямах компютър да го споделя в тийнпроблем ...
Ако си върши работата, както трябва, какво значение има ориентацията му?
И наистина е доста тъпо да си направиш регистрация и да пуснеш цяла тема за това какъв хомофоб си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако си върши работата няма значение дали спи с хора от същия или противоположния пол.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да не би да те вика да му светиш нощем че те вълнува така живо ориентацията на човека?
Погледни от добрата страна на нещата - ако увиснеш без дама на бала, ще можеш да го поканиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
вапреки;
бъркаш ми в червата с хомофобията си и болезнената ти неграмотност и тъпота
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ААААААА![]()
![]()
ЕВАЛА
![]()
![]()
Ами ... ако човека си върши работата,какво значение има ориентацията му,важното е да знае какво прави .. то ако съдехме хората по този начин,направо да спрем да се наричаме хора ... бати тъпото .. и к'во,направи си регистрация за да ни съобщиш тази жизненоважна новина,без която нямаше да можем да дишаме ли? -.-
естествено, че трябва
децата трябва да се научат от малки винаги да се оглеждат през рамо
че животът не прощава
Авторът на темата подхожда по-зле и от хонорарчик в "Лична драма"! Не така. Четете "Шоу", "Уикенд" и подобни топ-заглавия за да се научите.
Добър въпроса... Ето ти още 1: Трябва ли на тъпи хора(като автора) да им бъде разрешено да имат "мнение" и да го изразяват както в момента автора прави?