.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Прощална/Другарска вечер 7 клас

Здравейте на всички седмокласници, бъдещи осмокласници Изпитите свършиха и сега ни предстои прощалната вечер.В моя град всички сме много официални ще ходим на ресторант, едва ли не имаме бал ;дд При вас как е ?

Мега фен Аватара на tori
    Кви балове, кви филми?! Преди 3 години се изтъпаних по къси гащя и тениска на Рамщайн, взех си бележника, характеристиките и другите глупости и даже не излязохме на кафе. Да не говорим за рев, ресторанти и официални дрешки.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Рам-щайн http://www.youtube.com/watch?v=vDTI8nlRVHg....
    Нашата вечер е утре, а бележниците ще ги раздават в даскало в петък. Аз ще бъда с рокля, кецове, ръкавели, ще се издокарам някак си. Имаме и подарък за г-жата. Ще ходим на ресторант да се натъпчем и да вдигаме врява (поне тва очаквам)
    Последно редактирано от nor4eto99 : 06-12-2013 на 20:04

И аз мисля, че напоследък се отдава твърде много значение на този ден - прически, грим, токчета, специални дрехи... На моето завършване на 7-ми клас бях облечена със съвсем обикновено дрехи, такива каквито носех всеки ден.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous895156
    Guest
    Нашата другарска вечер е утре. Ще бъде в близкия ресторант, всички ще сме облечени официално няма нищо лошо в това, страхотно е
    А на следващия ден (14.06) ни е дипломирането ) атмосферата е мн яка - в лятната читалня на библиотеката, имаме много изненади за учителите /грамоти за тях/, с едно момиче сме водещи и сме написали по едно четиристишие с впечатления и пожелания за всеки съученик, тях ще ги четем, докато отиват да си получат дипломата и бележника. Надявам се да мине идеално.

Не е кой знае кво

Повече от фен
    Ние се изпокарахме за всичко.За подарък за класната и къде ще ходим.Сега нямам представа какво ще правим, но аз май няма да ходя по ресторанти и други глупости. Идеята за прощално "парти" е хубава, ама ние само се караме и не можем да се организираме.

Искахме да се организираме, но не стана. Един иска в чалготека, втори на басейн, трети на пейнтбол иии .... нищо не се получи. Да не говорим, че повечето дори не искаха да купим подарък за класната да не би случайно да уважат жената, която се е грижила за тях три години. -_- В крайна сметка се организирахме, но на групички. Ние ще гледаме филм в една приятелка.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    О, мерси. Връщам с Rosenrot. Само дето не ми се търси линк де.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Рам-щайн http://www.youtube.com/watch?v=vDTI8nlRVHg.... DD
    Нашата вечер е утре, а бележниците ще ги раздават в даскало в петък. Аз ще бъда с рокля, кецове, ръкавели, ще се издокарам. Имаме и подарък за г-жата. Ще ходим на ресторант да се натъпчем и да вдигаме врява (поне тва очаквам)

браво, момиченце мило, върна ме в 8 клас
    евала
    ахахах

Голям фен Аватара на sunshine :**
    ми ние с нашия клас ще ходим на пицария момичетата ще сме с роклета , момчетата - ежедневно идеалната комбинaция сме , общо взето ние сме най-лигавия и наказван клас в даскалото ми такаче ще се видят хората по улиците в чудо ще има викане , лигавене , хилене и никой няма да знае защо го прави

Пък ние не сме имали такива екстри. А това с ресторанта и официалните дрехи не е ли прекалено?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пък ние не сме имали такива екстри. А това с ресторанта и официалните дрехи не е ли прекалено?
    Не виждам какво му е прекаленото. За нас е важно, защото сме били три години заедно. Може само да съжалявате, че не сте имали подобни "екстри"

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    ми ние с нашия клас ще ходим на пицария момичетата ще сме с роклета , момчетата - ежедневно идеалната комбинaция сме , общо взето ние сме най-лигавия и наказван клас в даскалото ми такаче ще се видят хората по улиците в чудо ще има викане , лигавене , хилене и никой няма да знае защо го прави
    И го казваш с гордост?!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    На 17.06 ще ходим всички седми класове на дискотека. Половината от класа ми иска да ходи, а другата... изобщо не ще. Не знам дали в петък или на 17-ти ще ни раздават бележниците с удостоверенията. Още не било решено. Днес ще ни каже класната кога ще ни ги дават.

То па аз в къв клас попаднах...От целия клас има само 2-3 момИчета, с които можеш да говориш нормално. Всички са някакви олигофрени (2-каджии/ки,3-каджии/ки и малко 4-каджии/ки). Надявам се сега в гимназията да не са такива сдухльовци и тъпаци с изкривени представи за живота. Не е лесно да си нормален човек в среда на олигофрени...

Супер фен Аватара на scrooper
    Еее, и мене ме върнахте назад Хубаво е да се отбелязват такива поводи. Разбира се, че не е прекаленото да отидеш на ресторант с класа си. Има бал след 12-ти клас, защо да няма честване след 7-ми?
    Наснимайте се хубаво, даже клипче си направете, защото за последно сте в пълен състав.
    always late but worth the wait!

Вие мислили ли сте за някакво послание , което да четете на самото събиране ? И ако знаете такива послания към учителката ще съм, Ви много благодарна да ги споделите тук

ние пък на нашия класеН нито подарък ще подаряваме нито стихотворения ще му пишем....целия клас го мрази , а и той също не ни харесва...така че ще се съберем с класа в заведение и това е

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от BornToDie Виж мнението
    ние пък на нашия класеН нито подарък ще подаряваме нито стихотворения ще му пишем....целия клас го мрази , а и той също не ни харесва...така че ще се съберем с класа в заведение и това е
    хаххаххахахах

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ние ще се събираме на 26-ти вечерта, за да е ясно вече кой къде ще ходи и да знаем колко си оставаме в един клас. (sun) А за подаръци щяхме да се организираме, но чак сега се сетих, че нищо не сме направили, ама все ще го измислим.
    Ние ще ходим на пицария. Не знам официално ли е или не, ама нямам намерение да си правя нещо специално.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Нашата прощална е утре и ще ходим в един ресторант, ще имаме диджей .. платихме си куверта и за сега нищо не се е объркало .. Сякаш имаме бал - скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам..

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам..
    Е,това вече е прекалено...
    няма смисъл да се издокарвате толкова,вечерта е,за да се забавлявате,да се видите
    като за последно в пълен състав.
    Иначе приятно изкарване.

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Нашата прощална е утре и ще ходим в един ресторант, ще имаме диджей .. платихме си куверта и за сега нищо не се е объркало .. Сякаш имаме бал - скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам..
    Защо се нуждаеш от това, да видят останалите, че ще бъдете материално обезпечени? Защо наблягаш на това, че ще сте със скъпи дрехи? Ами децата, на които родителите нямат достатъчно пари, за да ги пратят на гримьор, коафьор... Те какво, няма да си прекарат добре ли? Смяташ ли, че дрехите правят човека щастлив?

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    И го казваш с гордост?!
    не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си