.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Юлия/а/н даде много хубаво мнение.
    Иначе... явно аз съм сбъркан да говоря каквото ми е на душата. Когато на някого не му харесва нещо - трябва да го каже, не да лъже. Бе, социализацията ни за над 10 000 години е на критично ниво. Червеи сме в социалното си развитие. Всеки се оправдава... не да каже: "не искам", "не ми се ходи", ами... "нямам време", "не мога сега", Примери давам, нищо конкретно. Радвам се, че повечето оттук сте осъзнали тези неща, аз съм живял в бая розов свят досега явно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от wtfstfu91 Виж мнението
    ...Всеки се оправдава... не да каже: "не искам", "не ми се ходи", ами... "нямам време", "не мога сега", Примери давам, нищо конкретно. ..
    Добре, ако мислим над тези примери, които си казал, тогава да го погледнем така:
    а)Страхуват се от скандал, защото често се случва да откажеш по начина, по който си дал пример, и другите веднага му се нахвърлят.
    б)Станал си им скучен, но гледат да са по-любезни.
    Доста хора са искрени, но понякога се налага малко обратен отговор от истината. Не защото от скука го правят, а защото се страхуват да признаят, страхуват се от последствията или някой нов скандал. Няма напълно искрени хора в този живот, дори и най-искрения човек в дадени моменти лъже. Може и да си най-милия и да поемаш цялата истина, която ти се казва, но това няма да промени нищо към останалите да трупат и други лъжи. Дори и дворци да им поднасяш, няма да се променят.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си