- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да живея с хомосексуалността?
Прекалено големи сравнения даваш, аз дрогата не я поставям чак там. На мен ми е по-кеф от гадже и взет изпит. Това са дългосрочни неща. А вечер, като си запаля цигарата, се радвам 1 час. Като да сравняваш гледането на филми със взети изпити. Ако гледаш през цялото си време филми, може и да си преебеш изпита, ама ако си учиш за изпита и си го вземеш, пък два дена от сесията си гледал филми, щото си имал време, вече си си научил, тогава не виждам проблем.
Бтв, понеже говорехме в темата за марихуаната, на път съм да я откажа. Не окончателно и щото така съм си наумил, а просто нещата сами вървят натам. Пуша, когато ме кефи, ма просто ми се променят желанията. Сега много по-рядко ми се пуши, понарадвах се на изживяването и му свикнах. Ако ми се допуши, грам няма да се ограничавам. Същото ми е с алкохола вече, пия го веднъж на няколко месеца - за привкус, щото ми се е допила една бира примерно. Та виждам лошо в прекаляването, което е много уклончиво понятие, но не и в самото действие.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.