.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Мега фен
    Изхождате от тезата, че законът е за да възпрепятства и наказва. Истината е, че ролята му е превантивна и трябва да е в помощ на обществото, а не в ущърб на индивида/малцинството.

Затова и
    Педофилия не е да те привлече 13-14 годишна натокана мадамка. Те днешните девойки на тези години често имат по-богат сексуален опит от нас така или иначе, да не говорим, че пред някои такива аз се чувствам като момиченце, нищо че съм бая годинки по-голяма.
    туй няма никакво значение. Дали на 4 или 14, по-образовани от нас хора са преценили, че лицата под 18г възраст се нуждаят от защита. Наказанията са за позволилите си да нарушат тази разпоредба, а не за родилите се (или каквото там предпочитате) с определена сексуална ориентация.

Абсолютно същото е в сила и по отношение на зоофилията. Може и милион примера да ми извадиш за 'доброволно'(доколкото може изобщо да се нарече така) чифтосване между човек и животно, но в крайна сметка бетон е фактът, че животните в болшинство не изпитват сексуално привличане към хора. Ако можеха да говорят закон нямаше да е необходим, но нещата не стоят по този начин.

Ловът с хладно оръжие също е забранен - пак поради факта, че е жестокост към животното. Има си и определени места, на които ти е позволено да гърмиш. Никой не е излязъл да стреля по улични кучета из София, нали ? Това е наказуемо. Единствено из горите остава да се забрани отстрела и казусът е решен.

"Педерастията" за пръв път официално е забранена чак към средата на 16в. Надявам се не намираш библията за добър източник на морал.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Затова и
    туй няма никакво значение. Дали на 4 или 14, по-образовани от нас хора са преценили, че лицата под 18г възраст се нуждаят от защита. Наказанията са за позволилите си да нарушат тази разпоредба, а не за родилите се (или каквото там предпочитате) с определена сексуална ориентация.
    Не, аз принципно подкрепям закона, граница в години трябва да има, колкото и релативна да е тя, друга ми беше мисълта. Чачо каза, че не заклеймявал педофилията именно заради тези случай, а аз поясних, че тогава не става дума за педофилия въобще.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си