Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
не искам да се заяждам (ЧЕСТНО) ама не би трябвало да имаш мнение по сериозни въпроси
Абсолютно, klimatronik. За момче на 18-19 години си ужасно прост и от километри звучи стабилното вербуване от мама/тати/баба/дядо за партията. Никой не защитавал партия, айде бе. Аз където ти засека мнение за политика, виждам само "колко е било хубаво през комунизма". Като мама/тати/баба/дядо са нямали 2 стотинки преди това, техен си проблем. На много честно забогатели хора комунизмът отне всичко. Мълчи и трай, видях те колко струваш и в темата за матурите.

Нечовешко високи данъци. СМЕШЕН си, Якудза ти го каза. Я ми кажи колко е данъкът в Германия, моля?
Искам и да ми цитираш глоби от други държави.
Не можеш. Щото си тъпичък. Няма лошо, има много тъпички хора, но войнстващата простотия е нещо страшно. "Без коментар", нали? Естествено, защото НЯМАШ какъв да направиш. Айде млък вече.

Прав беше Якудза, като каза, че искате държавата да ви сложи парите в джоба и да ви развие бизнеса. Не знаел къде отиват парите му някой си... че кой ти е виновен, че не се си поинтересувал? Информация има навсякъде, достъпна за всички. Тъкмо приключих една книга на Робърт Кийосаки, той твърди, че е безкрайно глупаво и рисковано да не си финансово грамотен. Напълно съм съгласна. КАК няма да знаеш къде ти отиват парите за данъци? КАК ще си толкова нагъл да обвиниш държавата затова, че ти не си си дал труд да провериш?!

Няма да се оправим скоро, няма...