.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: История

История

Здравейте, моята история е такава. Излизах с едно момче 3 месеца , 4 години по-голям от мен.Адски много ми харесваше и продължава да ми харесва . Той е от тия момчета , на които не може да се вярва много , бях наясно с това още от началото , но се влюбих и той знае това , сама му го казах. Последният път когато излязохме, се наложи да седнем при други хора , тогава той се държа много глупаво с мен , все едно не бяхме излязли двамата , нямаше какво да си кажем и като цяло на мен ми беше много тъпо и неловко , но не му казах. Постоянно казваше,че съм келеш , че се лигави с мен,защото не може да се държи по друг начин с мен. Това обаче не беше така , просто и аз бях по-различна , когато съм с него , просто много го харесвах.Сега не сме си писали и излизали почти от месец , защото аз му казах , че не искам , което естествено не беше така , но просто трябваше да го направя, накараме да се чувствам много тъпо. Знам , че на него не му липсвам и всичките му приятели казват да не се занимава с мен , но той ужасно много ми липсва , пробвах се да му пиша веднъж , но той не отговори , чувствам се много зле , защото не съм свикнала така да се дърржа с момче и някой да ми харесва толкова много , че да съм готова да пренебрегна себе си заради него. Знам , че на него му е все тая , знам , че за него съм нищо , но какво да правя аз , като постоянно за това си мисля.....
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Колкото и да е трудно, опитай се да не мислиш за него, ако трябва се затрипай с работа това помага. И другото, което е не си струва да се тормозиш за човек, който не те уважава и се държи по този начин.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Запитай се защо ти е такова момче, какво може да ти даде той? Пак да те нарани, пак да се държи ужасно с теб, да го е срам, че излизате заедно? Не ти трябва, сигурна съм, че заслужаваш повече. По - добре сама, отколкото с някой, който те наранява.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Престани да се занимаваш с него.
    Харесва ти да те правят на маймуна ли?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    Знам , че на него му е все тая , знам , че за него съм нищо
    Какво правиш тогава? Мисли за себе си,защото явно в ситуацията няма кой друг да го направи.Изборът е твой-дали ще се оставиш да страдаш по човек,за когото не значиш абсолютно нищо или ще вземеш нещата в свои ръце и с достойнство ще спреш да се занимаваш.

Проблемът е , че се чудя дали наистина в мен е проблема , но съм била с други момчета и са ме разбирали , не са викали , че съм келеш и тем подобни.. Може би е излязло все едно не знам какво искам, защото го отрязах , но това държание не ми харесваше наистина не беше за мен ... Чудя се сега той какво ли си мисли и далли се дразни за това
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    но това държание не ми харесваше наистина не беше за мен ...
    аз пак питам какво правиш тогава? И пак ти казвам : прояви чувство за самосъхранение. Люшкаш се между разум и емоции,което е нормално,но в случая според мен е ясно в кое от двете трябва да се вслушаш.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Просто си тъпа, но е разбираемо, повечето момичета сте така. Ако си хванете някой, умен, възпитан пич ви омръзва бързо, но ако се хванете с някой, тъп като говедо, държащ се като като пълния кретен с вас моментално се влюбвате в него и ви е мега интересен и не можете да го забравите. This is how it goes... :\

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Просто си тъпа, но е разбираемо, повечето момичета сте така. Ако си хванете някой, умен, възпитан пич ви омръзва бързо, но ако се хванете с някой, тъп като говедо, държащ се като като пълния кретен с вас моментално се влюбвате в него и ви е мега интересен и не можете да го забравите. This is how it goes... :\
    Не сме тъпи, просто повечето хора искат това, което не могат да имат. Така е интересно...

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Не сме тъпи, просто повечето хора искат това, което не могат да имат. Така е интересно...
    Aхахах, да и за т'ва се кефите на селски бекове, които ви псуват и след това ревете във форумите, вместо да си хванете точен пич? Fuck logic...

Мега фен Аватара на 102
    Жена и логика...?

Вие сте садомазохистки (чел съм и на други момичета "историите")... Нямате ли поне малко достойство... Че той още малко ще разправя , че сте правили секс и какво ли още не и ще се кефите на това?! Харесвало ви било да е интересно?! Еми нека ви правят на глупачки и се кефете , а според техните приказки , ще излезнете "кварталните принцеси" , обаче все така ще си се кефите. Неоспорима логика!

и кво ти откъде знаеш какво искаме? що си мислиш, че всички си падаме по тъпаци, ама не можеш и да си избираш в кого да се влюбиш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си