.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    .нет, свикнала стм.

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Предпочитам NET, защото поне имат някакво развитие - нови каталози, търсене по описание, име на актьор и т.н. Zamunda.SE (уж оригиналната замунда) са се закотвили на едно ниво от години и не са мръднали.
    Напълно съгласна

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Откакто хакнаха замунда.нет използвам Се.Бях чула,че ако теглиш торенти от .нет след известно време може да ти хакнат профила.. и затова не се занимавам да влизам там вече

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Откакто хакнаха замунда.нет използвам Се.Бях чула,че ако теглиш торенти от .нет след известно време може да ти хакнат профила.. и затова не се занимавам да влизам там вече
    Ти собствено мнение не можеш ли да си изградиш? Ако ти кажат, че като се бръснеш след известно време ще станеш монахиня, ще станеш ли?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Мии.. и от двете тегля ;д дето ми падне, но в SE доста от торентите нямат сийдъри, за това по-често NET.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Това с хакването на профили и аз го видях някъде, но ми е трудно да си обясня тая логика. За тези които държат сайта данните са си при тях, няма нужда да хакват нещо което вече имат. Пък и какво има да ти хакват на теб и на още хиляди потребители, това е ненормално, та това е сайт в който всеки само тегли и нищо не дава.

Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е това сийд/сийдове? И съответно пийъри? Влияе ли броят им в даден торент и ако да как?

Голям фен Аватара на JuStElly
    И двете ми отварят, затова си ползвам и двете... не ме вълнува особено кой кого е хакнал, кой как се е държал, кой за какво е банвал.. важното е да си тегля торентите, те ако искат да се избият.

Разликата е, че едната се води крадена и в момента все още има повече активност и сийд

Фен
    Уж различни, а базата от данни и на ".нет" и на ".се" е еднаква.
    Пример: Ако в ".нет" станеш ъплоудер, и в ".се" ще имаш тези права.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от goshik.ivankov Виж мнението
    Ти собствено мнение не можеш ли да си изградиш? Ако ти кажат, че като се бръснеш след известно време ще станеш монахиня, ще станеш ли?
    Приятелю,мога да си изградя собствено мнение и по принцип така и правя и си държа на него.Но тук става въпрос за 1 прост сайт,от друга страна има същият такъв с малко по-различно име.Дали ще вляза в единия,дали в другия все едно и също,просто не искам да рискувам

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от kr373n Виж мнението
    Пример: Ако в ".нет" станеш ъплоудер, и в ".се" ще имаш тези права.
    не, няма
    тва е все едно да кажеш, че ако тук си модератор, и в спортал.бг ще имаш тези права
    двете замунди са съвсем отделни сайтове в момента, фактът, че и двете се казват "zamunda" не значи нищо

Повече от фен Аватара на zlatko98
    От .нет, защото в .се на повечето торенти има по един-двама сийдъри

Аз ползвам zamunda.net

Цитирай Първоначално написано от Christina13 Виж мнението
    Аз ползвам zamunda.net
    И аз.

аз тегля само от .нет

Голям фен Аватара на Slobbery
    .НЕТ предимно

~

.СЕ се опитаха да продадат личните данни на потребителите си, затова стана целия "скандал". Ползвам .НЕТ

Предпочитам .се Не ми харесва идеята за много каталози.Всичко, което го има в .нет го има и в .се Разликата е само в каталозите и дигнатите рейтинги. Освен това всичко относно игри, което го има в .нет се сваля от .се и се качва там.
    Мен обаче ако питате си сваляйте краковете от пайрътбей ;дд

Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Напълно съгласна
    +1 И аз съм за НЕТ

Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е това сийд/сийдове? И съответно пийъри? Влияе ли броят им в даден торент и ако да как?
    ами колкото повече сийдъри има торента толкова по-бързо се сваля ;дд поне аз така мисля ..за пиърте не знам какво са ;дд

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отварят ми се и двете, и ползвам и двете.
    Където има повече сийд, отивам там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си