- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Децки дискотеки
Да, вярно, забравих... то сега нали е модерно на 13-14-15 години вече да си се дрогирал, да си пил повече отколкото родителите си през целия им живот и да си се чу*кал повече пъти от тях... Заради такива пропаднали кифли като теб, всички мислят, че интелектуалното ниво на тийнейджърите е колкото на охлюв...
Леле, ама колко нахални хора има на тоя свят! Не стига, че неграмотна, не стига, че проста, ами и нагла, не нахална! С тези фалшиви очаквания и неоправдано самочувствие живота ще те научи съвсем скоро, спокойно.
Хора, не се ядосвайте, личи си от километри как избива комплекси...
п.п. Вниманието, което ти обърнаха потребителите (вкл. и аз), не беше заради това, че си много интересна, а заради опитите ти да се направиш на такава. "Bitches, махайте се" - дойде вече от селото в града и - голяма работа стана! Ей, аман!
Последно редактирано от anincety.we : 06-24-2013 на 16:11
Браво за поста, личи си че си доста умна и много проницателна.
Не се ядосваме (много), няма да си съсипваме нервите за човек с лек умствен багаж. Аз лично се възмущавам от наглостта и липсата на себеуважение в това момиче. Но както и да е. Вместо да обижда наред, с думи, непристойни за дете на нейната възраст (за сведение, аз съм с две години по-МАЛКА от нея, ако тя наистина е на 15), да си седне на задника и да научи нещо.
П.П. Anincety.we - Ти си фен на анимета, нали? Мой човек!![]()
Последно редактирано от CooL_GirL12 : 06-24-2013 на 20:14
Ъъ .. ако обичатеее... " П.П. Anincety.we - Ти си фен на анимета, нали? Мой човек! " - Тва да не ви е дискусия за анимации ;д .. арее някъде другаде си обсъждайте глупостите .. ТУКА Е ЗА ПО-ГОЛЕМИ хахаххаха :Д :*
Някъде да съм казала,че съм пияница,че пуша или че се еба ? Не! Като не ме познаваш не говори .. Питам ви за дискотека не за мнение на моите изказиСа ако обичаш и нямаш друго кво да кажеш , аре хои си гледай ДЕТСКИТЕ ФИЛМЧЕТА :*
Забелязах, че на почти всеки свой пост слагаш '' :* ''.
Какво казваш с " :* " ?![]()
Авторке, вместо да се заяждаш малко се поучи от по- големите. Научи се на български... това е срамота. Може да съм по- малка от теб, но знам поне най- елементарните бг правила.Сори, Майкъл.
И за какво да ти завиждат? Че не можеш да пишеш на родния си език. Ти си едно от онези разглезени хлапета и тия думи като " кучка" можеш да ги употребяваш само вкъщи.
П.С. Не можеш да кажеш на никой да се маха.
Да,скъпа, тук е за големи, знаем, затова и сме тук. Но също така форума е и за грамотни хора...Така че ти какво търсиш тук?!
И преди да пишеш се научи каква е разликата между "анимета" и "анимации"
И имам още мнооого какво да кажа, но не смятам да падам на твоето ниво...
Такам, авторката, първо да се научиш какво е "анимация" и какво "аниме" (ама аз какво ли и очаквам от такова същество като теб), второ, като са глупости, не си прави труда нито да ги четеш, нито да ги обсъждаш, а най-добре хич не се появявай повече тук, защото както каза потребителката преди мен, форумът е за грамотни хора. Трето, вместо да си млъкнеш и да вземеш да се скриеш някъде, ти продължаваш да си отваряш устата и да бълваш пълни с правописни и пунктуационни грешки глупости, емотиконки и т.н. - простотията ти няма край. Затова не се учудвай, че направихме такива романи, всеки нормален човек би се раздразнил от това.
NEMA PA DA SE NAUCHA ! Emi vi6te sa "BEZGRESHNITE "TVA NE E TEMA ZA PRAVOPIS , KOITO ISKA DA SI GO OBSUJDA NQKUDE DRUGADEEE !! A ZA ANIMETA I ANIMACII NE ME GREE .. MISLQ CHE SE PODRAZBIRA .. HOI GLEDAI SI SAKURA I NARUTO LI TAM NE ZNAM KVI BQHA .. iiiiii TIHO ! :*