- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ми повярва ?
От два месеца съм в една прекрасна и силна връзка с човек,който наистина чувствам,че обичам.Не мога да кажа,че не е имало караници..имаше,почти всеки ден,но сякаш след всяка караница ние се обичахме и се искахме повече от всякога.Но ето че стана нещо ужасно за мен,ужасно и непредвидено.Бившият ми-момчето преди сегашният ми приятел ми писа.Винаги съм казвала на сегашният си приятел,че той за мен е затворена книга и не искам да имам нищо общо с него понеже наистина много ме нарани,когато се разделихме.. от тогава мина почти 1 година и аз наистина претръпнах..
Но ето,че снощи той(бившият ми) ми писа в фейсбук и започна съвсем спокойно да ме сваля.И тук вече виновната съм аз!Отговорих му,а не трябваше.И понеже приятелят ми има паролата ми за фейсбук е влязъл и е видял всичко.Даже това,че съм му пратила целувка .. да виртуално .... Побесня.Звънна ми и последва страхотен скандал.ДА,ВИНОВНА СЪМ ЗНАМ !Идва ми да си изям главата от яд,че го направих.Говорихме много-до късно през нощта .. Така както ми говореше снощи и днес,не ми е говорил никога .. все едно не е той ..!Знам,заслужавам го просто..Наистина го обичам и не спирам да му го повтарям.Питах го дали иска да е с мен,а отговорът му беше,че не било за по телефона . . искал да ми каже всичко в очите.Толкова студено ми говори,че направо се плаша.Обичам го,но не ми вярва .. Казва,че го лъжа и че го разигравам,а това не е така,просто адски много сгреших.........
Кажете ми как да му покажа,че го обичам и държа на него.Как да му покажа,че той е единственият за мен.Адски ми е сърдит,никога не е бил така![]()
Заедно сте от два месеца, а постоянно се карате?
Пращаш целувки на бившия си приятел?
Нямате си никакво доверие? Той ти проверява съобщенията?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Изтрий бившия си от фб и мишкувай няколко дни. Мазнотии, лигавщини, повече секс, редовен его бууст за настоящия ти... Повече не прави такива неща там, където знаеш, че ще те спипат.
- Не го очаквах, сериозно .... What a plot twist :XБившият ми-момчето преди сегашният ми приятел
Да, да , разбира се, цели два месеца....Как го правите ...Една прекрасна и силнда връзка
Не можеш да му докажеш, че не лъжеш. Той вече си го е втълпил в главата. Да си мислила преди да се заиграваш с бившия си.
Иначе колко трябва да си жалък и комплексиран, за да влизаш в фейсбука/ скайпа на приятелката си, за да я проверяваш с кого си чати. Смешна работа... Но очевидно си подхождате щом нямаш самоуважение и му го позволяваш.
Както и да е, дори и да реши да ти "прости" ще използва тази ситуация , за да те накара да му играеш по свирката, а ти наивно ще тичкаш след гъза му. Ture Story : )
--------------------------------------------------------
И ти на това му викаш силна и прекрасна връзка? Просто не мога да разбера хора, които си знаят паролите и си проверяват всичко, това показва, че си нямате доверие, а една връзка без доверие е обречена. Постъпила си глупаво, писала си си с бившия, както и да е, но защо му пращаш целувки????
Колкото до приятелят ти, няма как да го накараш да ти повярва, това си е негово решение.
Ти твърдиш, че го обичаш, а питаш нас как да му го докажеш?
Първо. Не мисля, че за два месеца, можеш да обичаш. Не твърдя, че има измерение, като времето за любовта. Но за два месеца да опознаеш някого, толкова добре, че да го обикнеш .... ЪЪЪЪ ? Второ, обичате се, а се карате постоянно ? Трето, обичаш го, а се ЛЕПВАШ за бившият си към, който не осъзнаваш, че таиш все още чувства ?
Добре де,а ти замисли ли се защо си отговорила на бившия си,щом сега си имаш гадже и твърдиш,че го обичаш? Нещо не ми се връзва....или си го направила просто ей така от гъзария,без да мислиш? И напротив-ако не ти е имал паролата във фейсбук е нямало да види какво и с кой си си писала и спокойно щеше да продължаваш да го разиграваш зад гърба и да го лъжеш. Глупаво си постъпила,ама като гледам вече си го знаеш.Приятелят ти има основание да се държи така,като си сгафила,ще търпиш сега.Ако наистина искаш да си с него и го обичаш(както твърдиш),значи няма да му даваш повече поводи да ревнува и да ти се ядосва,направи нещо мило за него,изненадай го,направи го щастлив.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А, ако ситуацията беше обратната(той да се е свалял с бившата си и ти да го разбереш), тогава би ти ли му се доверила? Пък и за 2 месеца и вече редовно се карате... Не знам просто какво да ти кажа.
4XCOKИ
покажи му темата ^
*сериозно.
4XCOKИ
ти си мега зле
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да ви имам сериозната връзка...
Няма начин "да го накараш да ти прости"... Той ако иска да е с теб и повярва, че няма да правиш крачки към бившия си, ще ти прости.
Не знам каква е тая липса на доверие, да си четете чатовете, да си ровите във фейсбука и тн.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това сте момичетата - правите курвенски изпълнения, а после се чудите, кой ви сра в гащите
Момчето си е в пълното право да ти няма доверие след това. Ако не успее да ти повярва, разделете се, вместо да карате връзка без доверие
Да ти е обеца на ухото, че връзката е форма на отговорност към другия - все пак да се позамисляш, дали с дадено действие/изказване няма да нараниш половинката.
С такива прекрасни половинки дето си ги намирате не само ще си пишеш, ами и ще се изчукаш не с един, а с всичките бивши.
Да ти е обеца на ухото да общуваш САМО с хора в нормално психично и емоционално състояние, за да нямаш такива проблеми. Да нараниш половинката, дрън-дрън...Не, ти не нараняваш човек, ти нараняваш его. А когато егото контролира някой, а не обратното, той вече не е човек, а същество.
Бягай от такива псевдо-доминантни хора, бягай все едно няма утре. Защото сега е добре - млади сте, нито живеете заедно, може само да ти гледа хронологиите и всичко изглежда редно, и невинно. Даже ти се чувстваш виновна. Сигурно е и много мило, и неуверено момче, голям сладур.
Някой ден, примерно, ще ти избие зъбите, защото си казала "здрасти" на братовчед си и "такива курвенски номера не минават"...Ако ти се занимава с ексцесии - стой до такива хора, да.
Щом след 2 месеца ти държи сметка и ти драматизира за глупости си представи как ще е след 2 години...
Ама и ти си тъпичка - нямаш самоуважение, и самочувствие явно.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ако в разговора ви не е имало явен флирт от твоя страна и това е очевидно, не си направила нищо нередно. И с целувката не си. Ти си момиченце, целувателна си, а приятеля ти е бебе.
Не приемай мнението ми прекалено сериозно, но вашата връзка ми се струва обречена. Тази обич сякаш е само на приказки. За два месеца такава "прекрасна и силна'' връзка сте изградили, че при първия по-сериозен проблем, веднага тичаш да питаш във форум какво да правиш. От личен опит мога да ти кажа, че връзка се гради на доверие (никакви пароли, никакво проверяване на чатове и такива глупости), а всеки проблем, малък или голям, може да се реши с говорене. Не крещене, викане, блъскане, сърдене... а говорене. Никой от този форум не може да ти каже дали можеш да го накараш да ти прости или не. Сядате, обяснявате какво и що, извиняваш се и започваш да му доказваш, че държиш на него и само на него. Това, че не спираш да му повтаряш, че го обичаш, нищо не означава - празни думи. Прочетох, че сте говорили, но от разговора разбрах, че той само те е обвинявал. Нападането и прехвърлянето на вината само върху единия, няма да реши проблемите ви.
И спря да се върти за миг земята..
Сефте да съм съгласна с твой пост.
Явно за останалите е перфектно нормално да не поддържаш никакви отношения с бивши и даже да не му отговаряш по фб (?!?!) Хубаво, айде, да кажем, че с тая целувка е прекалила мъничко, ама... какви са тия сърдения, мусения и разрушаване на доверието от някой, дето ходи с него 2 месеца? Прав му път.
Премести се с бившия си в туитър и си покажи чистия фейсбук пред сегашния.
Като се стабилизира положението ги запознай и ги помоли да си посредата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.