- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Децки дискотеки
Вие още ли се занимавате с тази... направо не знам как си минала 7 клас, честно.
Eх, авторке, така ми се плаче като чета неграмотните ти постове. И не съм на 12 , завърших 7-ми клас. Не е тема за правопис, да. Но когато правиш тема за каквото и да било трябва да влагаш малко мисъл. Твойте обиди и пр. не ни засягат, споко. И не ти пишем тези неща само защото ти си ни ядосала. Просто най-културно ти казваме да слезеш на земята и да се стегнеш. С твоето нахалство, за което после ще си патиш, и селяндурския, си изказ няма да излезе нищо от теб. Вместо да обиждаш си вземи поука.
Последно редактирано от CooL_GirL12 : 06-25-2013 на 10:52
И къде учиш,в най-забутаното даскало ли? Авторке,с всеки твой пост ставаш все по-жалка и смешна. Най-много ти давам 12 години и се надявам,когато пораснеш да разбереш как си изглеждала в очите на другите. Така и не разбрах защо обиждаш като дива селянка,тези които ти казват истината? Стана толкова банална с твоите опити да измислиш нещо оригинално и да ни затапиш.. обаче за тази цел ти трябва сивото вещество,нали се сещаш?![]()
Комплекси и липса на възпитание,според мен.