.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Изнасилването на улицата посред нощ е нещо отвратително и доста момичета, които са го преживели някога, в момента са с разбита психика. Не знам какво значение има това дали е красив, нормално изглеждащ или мърляв 40-годишен. Не бих успяла да го преживея ако ми се случи.
    Сексуални фантазии с изнасилване не съм имала, по-скоро е било бъзик между приятеля ми и мен, отколкото фантазия или каквото и да е.иж, по-груб секс с него - да ама не ща да пресолявам манджата някак.
    Идеален изнасилвач няма.
    Ако жертвата няма възражения да я изнасилят, не е насилие според мен.
    В заключение ще кажа, че не пожелавам такива случки на никоя жена или момиче.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    1.Как реагирате на всеки един вариант и има ли промяна в гледната ви точка над ситуацията? -Не, не мисля че ще има разлика.
    2.Имали ли сте/имате ли сексуални фантазии свързани с изнасилване? -да.
    3. При положителен отговор на 2. в тези фантазии кой извършва изнасилването (приятел, гадже, баща, учител, етц.) и как си представяте "идеалният изнасилвач" - някой на когото бихте се подчинили без съмнение. -приятелят ми.
    4. Смятате ли, че ако жертвата (условно казано) е привлечена към изнасилвачът и/или се наслаждава на актът вече не говорим за изнасилване? -да, смятам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Изнасилването на улицата посред нощ е нещо отвратително
    А, викаш, да ти влезе непознат в къщата и да те изнасили на собственото ти легло не е отвратително?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, викаш, да ти влезе непознат в къщата и да те изнасили на собственото ти легло не е отвратително?
    Много ясно, поне ще си лежи на меко на леглото

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Същото е, дадох за пример нощта, защото обикновено тези неща стават по това време и по тези места. Малко са случайте някой да се опита да влезе в нечия къща заради изнасилване. Отделно дето се вземат някакви мерки като заключване на врати и такива неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си