Остави го, мацка, правиш си голяяма услуга. Неговите намерения се личат от километри...Знам колко ти е трудно....напълно те разбирам. Аз също съм имала такива ситуации, обаче при мен беше малко по-различно: през ваканцията той се върна в родния си град... чувахме се всеки ден, писахме си...абе всичко беше окей. И един ден в края на август реших да отида да го изненадам у тях. Майка му ме посрещна на вратата, но каза, че не си е вкъщи, а отишъл в близкото кафене с приятели. Тогава отидох там, и какво да видя - той, заедно с още 3-4 момчета, докато прегръщаше с бившата си ( по-рано сутринта ми изпраща СМС - "Не знаеш колко много ми липсваш."...) Тогава аз го повиках да излезе, той много се учуди като ме видя, изобщо не го беше очаквал.. Излязохме в парка, седнахме на една пейка и започнахме да си говорим. Той каза, че като се е прибрал в града, тя започнала отново да го сваля, сякаш имала надежди за него. И с времето, той отново се привързал към нея...Аз му казах да избира - мен или нея, но той така и не пожела да прави избор. Каза, че му е много трудно. Че има чувства към мен и започна да ме убеждава, че като започне учебната година отново ще продължим връзката си, че отново ще забрави за бившата... Чувствах се много обидена и предадена, че още тогава, пред него изтрих номера му, съобщенията, приятелството във Фейсбук...изобщо изтрих го от живота си. Половин месец по-късно започнах нова връзка с момче, което бях сигурна, че ме харесва, аз него също. И сега - 3 години по-късно още сме заедно <3
Таа достатъчно за мен

Моят съвет е да го оставиш. Щом не иска да има връзка с теб, а уж имал чувства, бил привързан...не си заслужава. Личи си какво иска от теб. А ако си го получи, ти какво правиш? Нищо, прецакваш се. Може да изглежда много убедителен, но не му се давай, защото после може да съжаляваш много.. Например аз - той се опита да направи номера, но аз го отрязах и сега съм щастлива. Давай, момиче!