- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Децки дискотеки
Емии да бее .. толко ме кефиш ...направооооооооо не мога ти опиша -_- ахаххахахахха
Щото сме много и ни смята за неосмирена тълпа, на която не е длъжна да отговаря, ама поне видя, че на фона на такава тълпа е глас в пустиня и има все пак някакъв смисъл да подхождаш интелигентно в каквато и да било ситуация. Да се надяваме, че ще запомни урока, хах.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторке , първо се научи да пишеш грамотно , пък после се прави на интересна. Нали уж претендираш ,че си гражданка , а използваш думи като ,,аре ,, ,,бе ,, хаха :Д осъзнай се , че се държиш като селянка и не ти приляга
![]()
Бее като гледам вие не ме оставяте на мира , толко ли няма кво да правите?
АРЕ КЪШ СЕГА .. ДА ЖИВЕЯТ НЕГРАМОТНИТЕ хахахахахах
Ще живеете ако ви храним, хахахаха![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
успешен трол
БОЖЕ , моля те - спаси колкото можеш - повече тийнейджъри и деца от това пропадане и ги направи хора за пример!
Ей аре разкарайте се всички , че не моа ви траяяяяяяяяяяяя хаахахахаа ВЪПРОСА МИ БЕШЕ КЪДЕ ИМА ДИСКОТЕКИ , НЕ ИСКАМ ДА МЕ ОБСЪЖДАТЕ МЕНЕ![]()
Дай още една целувка, мила.
децки
прас
са хои
batte
нема па
мене
Зачудих се аз ли нещо не съм добре, че изчетох всичките страници, като отделих внимание на всеки коментар.. Поредната 15 годишна, която си изкарва много приятно на деЦки дискотеки (където не може да си затвори краката), има 6ци в нейното елитно училище, изключително надарена е с умението да се изказва и да пише правилно. Млада дама! В крайна сметка не съжалявам - посмях се от сърце и си върнах поне малко от надеждата в хората (разбира се, не от нейните писания)
Целуфка фостата затеп.