- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Какво правите с олиото на Макадамия?
Аз днес си намазах ноктите :д
Слагам го в краищата, страх ме е по останалата коса.![]()
http://goodface.eu/product/344/seri-...sata.html-да имате отзиви за тези ампули, вършат ли някаква работа
Ягодке, ти какви готови маски ползваш? Също шампоани, балсами, спрейове..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
В момента съм с една маска на Наши, но не е от серията с арганово масло.Не помня точно коя е, защото я купих наливно от фризьорката.Балсами не ползвам, само маски.Спрей на Aphogee ползвах последно, но отдавна ми свърши и се чудя дали да не си взема пак някакъв.Според мен със спрей или без - все тая.Сякаш с нищо не ми помага.Слагам и кокосово масло след баня на връхчетата.Шампоана ми е на свършване и тези дни ще си купувам и ще кажа какъв съм си взела.Аа, ползвах и шампоан на Наши против косопад (фризьорката ми каза, че ако искам да ми расте по-бързо косата, трябва да си взема такъв против косопад) и така.Доволна бях, но не съм забелязала да е пораснала.А доста хора ми казват, че ми е пораснала, но аз сякаш не го виждам.
Трябва повече да порасне, че да го видя.Та ...така.
![]()
особено момичета в youtube... всичките са побъркани по Макадамията
а в рибката виждам само 250мл., нямаше ли и по-голяма или се бъркам
^ По едно имаше и от 500мл
И аз много и се каня,ама си имам в изобилие продукти
Днес видях Tressemme в един магазин,който внася препарати и козметика от други страни и полудяяяях. Видях комплекти от шампоан + балсам за 15 и нещо,както и отделно шампоан и балсам за 8-9лв
Ииии да,скоро може да си взема шампоанa![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
тая марка май не съм я виждала никъде?в youtube обаче май съм виждала да хвалят протектора им
![]()
хора, вие не сте наред честно...прочетох последните 30 стр и ме зарибихте супер много, ще ходя до златната рибка ии ще си пръсна парите май![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Аз да питам сега използвам стимулант на Икаров хининова вода и хининов шампоан, много ли ще е ако започна и маска с Тривитаминол? В смисъл например 1с.л. Тривитаминол 1с.л. стимулант и някакви други съставки към въпросната маска и понеже се къпя по няколко пъти в седмицата Тривитаминола да го добавям в един от дните? А също ако може да ми препоръчате нещо за краищата и за хвърчащата коса.
Последно редактирано от mimi.1235 : 06-27-2013 на 16:40
Според мен е прекалено да слагаш толкова много неща за растеж. Може да се получи обратен ефект.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И за двете ли ще свърши работа? katii вече 1 месец действам по тоя начин и косата си ми е добре и става все по-добре. Успокоявам се с това, че всичките тези имат различни съставки и всяко си действа по негов си начин![]()
Радвам се,че ти действа добре. Имах предвид, че ако добавиш тривитаминола според мен ще е прекалено вече.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
прекалено много е... за 100тен път : стимуланта е достатъчно силен и не е нужно да се смесва с тривитаминол![]()
повече от 2 пъти в седмицата маска за коса не се прави ( няма значение дали единия път ще е стимулант,а другия тривитаминол,повече от 2 пъти в седмица НЕ !!!)
и прави почивки
масло/флуид/спрей/кристали след баня
Ами не знам за това питам. Утре ще ходя при фризьорката и ще я питам и нея. Искам до септември месец косата ми да стане каквато беше преди или поне да се приближи до това си положение, защото мисля, че е изключено за 2-3 месеца да порасне с около 30 сантиметра.