- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хората с комплекси по размера ^_^
Ей, пичове, ще гледам да съм кратък, за което съжалявам, но просто исках да ви споделя какво ми се случи наскоро. Аз, както много от вас, съм млада кожа, момче на 15 и аз, както много от вас, имах известни притеснения за размера на члена ми. Беше ми (и сега е) около 15.5 см. и си мислех, че приятелката ми няма да е доволна от мен, тъй като преди мен е прекарала година и половина в обиятията на 18 годишен младеж. С нея ходим от 20 дена и в чатовете и разговорите нещата се разгорещяват всяка вечер и това започна от една вечер, в която аз реших да се направя наударен и да си втълпя, че 15.5 й е повече от достатъчно и така й говорих за секс и така нататък, докато (май) миналата вечер й пратих някак снимка на члена ми. Просто си лежах възбуден и ми хареса и реших да го снимам, споделих с нея, че съм си направил снимка и, колкото и да не й се искаше да сподели, ми каза, че много иска да я види. (много обичам, защото ми казва всичко и за мен доста често маха етикетите и обноските на сдържана млада дама, каквато е) Та, и така започна, сподели ми, че всъщност го смята за доста голям и й е повече от достатъчно. Също така сподели, че ми е по-голям от на бившия й възрастен приятел и, хора, никога повече няма да си го погледна по същия начин. Гледам 15см, а ги мисля за 30. За тези, които не са сханали, просто бъдете уверени в себе си. Някои китайци, там, навън, отвъд, се кефят на 6смПросто, ако имате повече от 12см, не берете грижа за нищо и умната ^_^ Надявам се да съм помогнал!
ти какво очакваш след , като се харесвате нормално да ти каже така.
Е, той май е на 15, затова 18 годишните му се струват възрастни :Д
Иначе браво на момчето, че се чувства добре. Това е най-важното
Според мен е нормален размер, достатъчен...
По-нагоре има подобна тема.
Аз тогава съм ви баба...
И от какъв зор си сравняваш оная работа с тази на бившият й? Какво значение има изобщо тя к'ви хуйове е виждала.. Егати сбърканият народ..
Явно е имал комплекси относно размера???
Затова е "сравнявал", в което няма нищо лошо. Какво толкова?!
ахааа
Не става дума за нищо лошо. Звучи неправдоподобно. Не мога да го разбера просто. Примерно аз да отворя тема: гръдната ми обиколка е по голяма от тези на бившите на приятелят ми...
Къде е логиката? И какво самочувствие въобще може да ми дава нещо подобно? Изглежда ми супер жалко.
Не е това, че й е бивш, а че съм по-малък и ми е повече и някак сега се чувствам повече от уверен в себе си. Ох, с това мислене заядливо, изобщо не очаквам вече да ме разберете ...
Браво, че си успял да придобиеш малко самочувствие, ама нали се сещаш, че това, което ти е казало момичето не е задължително истината ; ) Благородните лъжи с цел повдигане на самочувствието на партньора никак не са нещо ново под слънцето ; ) И един съвет от мен - не изпращай снимки на хуя си на хората, защото не знаеш след време къде може да се озове тая снимка ; )
П.П. А и още нещо - това, че ти е по-голяма магическата пръчка, не означава , че я владееш по-добре ; ) Не се опитвам да се заяждам, прсото ти давам някакво обективно мнение по въпроса : )
--------------------------------------------------------
Малък ти е, съжалявам. И като скъсате ще го качи във facebook и ще ти се смеят всички.
ЧАО.