.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Само при мен ли е така?? Моля за вашето мнение!!

Здравейте, значи аз съм момиче на 21 години, имала съм сексуални контакти с 2 момчета, и с никое от тях не съм успяла да изпитам оргазъм , само клиторен ... това нормално ли е? даже дори понякога не изпитвам и удоволствие по време на секс... дали проблемът е в тях или е в мен нещо ? била съм само с 2ма и си мисля че примерно с 1 може да е заради него но и с другия ли ... нз на някой случвало ли се е?? моля кажете вашето мнение много ще съм ви благодарна!!!

От много време ли правиш секс? Смяташ ли, че познаваш добре тялото си?

Сама стигала ли си до вагинален оргазъм?

Отпускаш ли се напълно като правиш секс?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

За пръв път го направих на 16, значи околко 5 години. В началото наистина не се отпусках напълно защото бях притеснена но след това вече се отпускам напълно и не се притеснявам. Когато мастурбирам сама понякога ми харесва мн повече отколкото с приятеля ми ... и съм стигала сама до вагинален огразъм , но с него не мога ... нз защо...

Значи проблемът е в него.
    Говорете какво ви харесва най - много, така ще си доставите максимално удоволвствие и двамата.

Дали е възможно просто да са с малки "инструменти" и за това да не изпитваш удоволствието, което действително трябва да изпиташ ?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от ben10 Виж мнението
    Дали е възможно просто да са с малки "инструменти" и за това да не изпитваш удоволствието, което действително трябва да изпиташ ?
    А дали е възможно да са с толкова големи инструменти, че да не изпитва удоволствието, което трябва?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Проблемът е в него

Ами нямам такъв опит че да сравнявам, все пак съм била с 2ма , но със сигурност не е защотото са им били прекалено голями, не знам къде е проблема, но когато съм сама изпитвам удоволствие а когато бях с тях не чак толкова , понякога дори изобщо.. нз на мен ли ми има нещо ... защото той казва че на него много му харесва и че с предишните не му е било така хубаво защото с на тях им е било , както каза той "все едно го пъхаш в кофа" (извинявам се за израза) и че аз съм била по тясна и му е мн хубаво а пък аз дори в началото изпитвам болка , първите 2 , 3 мин .. това нормално ли е? .. после изчезва но пак не изпитвам това хубаво чувство нз ..

Цитирай Първоначално написано от melinnda Виж мнението
    защото той казва че на него много му харесва и че с предишните не му е било така хубаво защото с на тях им е било , както каза той "все едно го пъхаш в кофа"
    След такова хубаво сексуално предразполагане е направо мистерия като за криминален роман защо не свършваш. Тия дето го "пъхат" точно това могат - да пъхат и вече евентуално да копат на някое поле. Ама то щом на теб ти е забавничко явно добре сте се намерили.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Ами не ми е забавно , за това питам дали има и други като мен и дали проблема е в мен или в него .. нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си