.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И ти сериозно даде за пример това адски миличко нещо, за да покажеш колко ти е противно чувството за собственост?
    Глупачка.
    Ох, Пантерке, недей да се изхвърляш така с тези епитети. Ужасно е. За тебе може да е "адски миличко", за нея - не. Не смятам, че има нужда от обиди.

Мега фен Аватара на pandabear
    @PinkPan7her, когато цитираш някого е хубаво да не вадиш отделни изречения от контекста, за да направиш някакво велико умозаключение, което всъщност нито е велико, нито е умозаклчение. ;p Това, че ти се чувстваш добре с мисълта, че си притежание на някого, си е лично твой избор, жива и здрава да си и ти, и мъжлето ти (aко имаш такова). Много щастие, любов и етц.

Иначе според това, което някога съм учила в училище думата 'глупак' в тълковното речниче описва доста точно много хора, които в момента населяват тази планета, но не и мен, сори.

Мега фен Аватара на gummybear
    Бих се подразнила,да...Но какво за бога ? Един коментар и един лайк не означават нищичко. хаха

Цитирай Първоначално написано от gummybear Виж мнението
    Бих се подразнила,да...Но какво за бога ? Един коментар и един лайк не означават нищичко. хаха
    -_- всичко е относително хах, не винаги може да не означава нищо !

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Зависи какви коментарчета пише естествено. Но като се има предвид, че са мои приятелки, аз ще знам дали са и негови/нейни, и как се държат съответните личности един с друг попринцип. Доста широко може да ти бъде разглеждан въпросът.
    Come on skinny love just last the year...

Дрнъкаш колкото да не заспиш.
    Никой не ти говори за ситуацията, при която приятелят ти не се разбира с приятелките ти и не могат да си кажат две приказки.
    Говорим за целенасочено лайкване на снимки - явно теб това те кара да се чувстваш "красива, харесвана и щастлива" и евентуални двусмислени коментари, които явно също са част от хармонията. Интересна представа за общуване между гаджето и приятелите ти имаш - по фейсбук.
    Аз фейсбук нямам и с всяка подобна история все повече се радвам за което.
    Да, харесва ми приятелят ми да обръща внимание не само на мен, ами и на близките ми. Да ги пита как са, що са, ако си постнат снимки от чужбина да пита как е било, ако имам приятелка музикант да й казва, че добре й се е получила песента. Защото, когато аз съм около мотивирани и щастливи хора, и атмосферата е такава. Защото щом сме заедно той ме представя пред обществото по даден начин, а аз искам да съм представена в хубавата си светлина пред хората, които ме интересуват. Ние сме двойка и има значение какво прави, защото това се отразява и на мен. Има значение как ще ме представя пред социалният ми кръг. Ако наистина ме обича ще обича и живота ми, и близките ми. Аз си обичам живота и близките си - така че няма защо да се дразня.
    Вече, който си има приятелки курви и гаджета курвари (или не са спечелили нужното уважение, или не могат да поставят граници, защото им липсва самоуважение) естествено, че ще трепери. Ама сами си избират хората около себе си и как да действат, та няма да казвам съответно кой е виновен. И това в никакъв случай не е фейсбук и кой кого е лайкнал или сръчкал.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Ако ти се дразниш, и не му вярваш ебаси връзката дето имате тогава. Нищо лично. В една ИСТИНСКА връзка трябва да си вярвате. Ако наистина те обича, и ако твърди така няма да ти изневери. Харесал снимка, голям прас нали други момчета харесват твоите.. Мен не ме интересува какво прави в фейсбук, това е един сайт и освен това както по-горе написа ако харесва на мой приятелки. Ми още по-добре не са чужди хора. Ако се дразните от това значи имате да пооправяте нещо в "връзката ви" защото трябва да си вярвате

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Аз фейсбук нямам и с всяка подобна история все повече се радвам за което.
    Да, харесва ми приятелят ми да обръща внимание не само на мен, ами и на близките ми. Да ги пита как са, що са, ако си постнат снимки от чужбина да пита как е било, ако имам приятелка музикант да й казва, че добре й се е получила песента. Защото, когато аз съм около мотивирани и щастливи хора, и атмосферата е такава. Защото щом сме заедно той ме представя пред обществото по даден начин, а аз искам да съм представена в хубавата си светлина пред хората, които ме интересуват. Ние сме двойка и има значение какво прави, защото това се отразява и на мен. Има значение как ще ме представя пред социалният ми кръг. Ако наистина ме обича ще обича и живота ми, и близките ми. Аз си обичам живота и близките си - така че няма защо да се дразня.
    Вече, който си има приятелки курви и гаджета курвари (или не са спечелили нужното уважение, или не могат да поставят граници, защото им липсва самоуважение) естествено, че ще трепери. Ама сами си избират хората около себе си и как да действат, та няма да казвам съответно кой е виновен. И това в никакъв случай не е фейсбук и кой кого е лайкнал или сръчкал.
    Демек, да, дрънкаш колкото да не заспиш.
    Защото - уау! - не откриваш топлата вода. Темата е съвсем за друго нещо.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Пантерке, в една връзка е важно да се осъзнае, че никой НЕ притежава половинката си. Притежаваме подаръците от него/нея, предмети, цветя, глупости всякакви... но не и самия човек. И на мен ми е ужасно противна проявата на това чувство за собственост. Примерът, който даде pandabear ми е леко плашещ и въобще не го намирам за мило/сладко. Не бих излиза с човек, който се държи с мен сякаш съм предмет, който си е купил от пазара.
    Едно е да покажеш на половинката си, че държиш на него/нея, друго е да го смяташ за нещо, което ти принадлежи...
    Естествено, че не съм си написала името на челото му. (само на китката :д)
    Но аз вярвам и харесвам чувството за собственост. Бих се притеснила, ако отсъства у него. Както една вечер му обяснявах, той е моят стълб, а аз съм кучето, което си препикава територията. Всяко друго куче или стои далеч от моята територия, или му се случва случка

Мега фен
    Град
    <3
    Естествено, че не съм си написала името на челото му. (само на китката :д)
    srly?

той е моят стълб, а аз съм кучето, което си препикава територията
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    В общи линии

На него му прозвуча много миличко.

пропуск.
    /505/ е песен омайваща доста женички ;p

anonymous708973
    Guest

За протокола: Не съм извадила отделни изречения, а цял абзац и твоята трактовка по него.
    И да, глупачка си и е суперпозьорско да се изразяваш така за бивш, който е изпитвал някакви чувства към теб.
    И той е глупак, че не е преценил що за човек си и е направил грешката да изрази подобна емоция.
    Чувствай се свободна да не се съгласиш с мен. Аз не критикувам мнението ти за чувството за собственост, а начина, по който се изразяваш за бившия си.
    Шут в гъза, вика. Щот не си си намерила майстора, който такъв шут в гъза да ти бие, че да го помниш години.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-03-2013 на 21:42

още не се е родил 'майстора', който би бил способен на подобно нещо спрямо моята особа (((:

айде няма да обърна голямо внимание на употребената от теб дума: 'суперпозьорско', 'щото не обичам да засягам човеци по интернеДа.

Мега фен Аватара на xoxi
    Пантерке, не разбирам само защо обиждаш пандата. Схващам, че всички имаме различно мнение и разбирания по този въпрос, но чак да определяме кой е глупак и кой не е, малко в повече ми се вижда.
    За теб проявата на чувство за собственост може да е сладка, но аз, от моя страна, бих избягала от такъв човек. Нищо лично към теб, но ако приятелят ми се сравни с куче, което ме препикава, маркирайки ме и се заканва да се "случи случка" на всеки, който навлезе в негова територия... Еми стряскащо е. Бих изпитвала повече страх, отколкото любов към такъв човек.
    И спря да се върти за миг земята..

^ мале, че си глупава.. -.^ ;p

Мега фен Аватара на Chacho
    Хайде заравяйте томахавките вече, че стана ракиено време.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Пантерке, не разбирам само защо обиждаш пандата. Схващам, че всички имаме различно мнение и разбирания по този въпрос, но чак да определяме кой е глупак и кой не е, малко в повече ми се вижда.
    За теб проявата на чувство за собственост може да е сладка, но аз, от моя страна, бих избягала от такъв човек. Нищо лично към теб, но ако приятелят ми се сравни с куче, което ме препикава, маркирайки ме и се заканва да се "случи случка" на всеки, който навлезе в негова територия... Еми стряскащо е. Бих изпитвала повече страх, отколкото любов към такъв човек.
    Уважавам мнението ти, но:

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Аз не критикувам мнението ти за чувството за собственост, а начина, по който се изразяваш за бившия си.
    Толкова от мен.
    Пантерата е, де.
    Temet Nosce

벨야카

Тцц, моето мнение е, че не отговаряте точно по въпроса, говорите някакви странични неща, които бягат от това, което ви питам. А и не вярвам на това, че не бихте се подразнили. Тук по скоро се засяга гледната ви точка във връзка със симпатиите на гаджето ви към ваши приятелки ( защото при така зададения въпорс - ако той харесва техни снимки, значи им симпатизира, което от своя страна е много широко понятие ахахаха ) , а не за някакви излишни неща, които нямат общо с темата оффф .........

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    наистина ли възприемате "той си е мой" буквално, че чак и предмети намесихте? :Д

Повече от фен Аватара на DeHu
    Като гледам май е по-добре ,че приятелят ми няма фейсбук :Д Ясно е,че зависи какво е харесал/коментирал и т.н.За себе си мога да кажа,че надали ще ми стане приятно ако си набележи да кажем едно момиче и е особено активен в нейния профил,само че така или иначе нищо не бих могла да направя по въпроса.Единственото ,което остава е да не се филмира човек излишно,все пак някакви харесвания обикновено не означават нищо особено...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Хм, честно казано, не би ме подразнило. Просто щях да си го добавя в близки приятели да гледам какво си поства, няма да стоя като зомби на стената да гледам какви снимки е харесвал, какви игри е играл, коя снимка ''Харесай, ако си съгласен.'' е коментирал и т.н.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Въобще не ме интересува.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Той изобщо не си влиза в профила, аз вече влизам по-рядко.
    Пък и дреме ми на оная ми работа какво ще хареса или коментира.
    Нали това е целта на тоя акаунт.
    Както някой преди мен се изрази - ще го оставя да си "живее пълноценно фейсбук живота".
    *сън*

Зависи на кой са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си