- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се подразнили?
@PinkPan7her, когато цитираш някого е хубаво да не вадиш отделни изречения от контекста, за да направиш някакво велико умозаключение, което всъщност нито е велико, нито е умозаклчение. ;p Това, че ти се чувстваш добре с мисълта, че си притежание на някого, си е лично твой избор, жива и здрава да си и ти, и мъжлето ти (aко имаш такова). Много щастие, любов и етц.
Иначе според това, което някога съм учила в училище думата 'глупак' в тълковното речниче описва доста точно много хора, които в момента населяват тази планета, но не и мен, сори.
Бих се подразнила,да...Но какво за бога ? Един коментар и един лайк не означават нищичко. хаха
Зависи какви коментарчета пише естествено. Но като се има предвид, че са мои приятелки, аз ще знам дали са и негови/нейни, и как се държат съответните личности един с друг попринцип. Доста широко може да ти бъде разглеждан въпросът.
Come on skinny love just last the year...
Аз фейсбук нямам и с всяка подобна история все повече се радвам за което.
Да, харесва ми приятелят ми да обръща внимание не само на мен, ами и на близките ми. Да ги пита как са, що са, ако си постнат снимки от чужбина да пита как е било, ако имам приятелка музикант да й казва, че добре й се е получила песента. Защото, когато аз съм около мотивирани и щастливи хора, и атмосферата е такава. Защото щом сме заедно той ме представя пред обществото по даден начин, а аз искам да съм представена в хубавата си светлина пред хората, които ме интересуват. Ние сме двойка и има значение какво прави, защото това се отразява и на мен. Има значение как ще ме представя пред социалният ми кръг. Ако наистина ме обича ще обича и живота ми, и близките ми. Аз си обичам живота и близките си - така че няма защо да се дразня.
Вече, който си има приятелки курви и гаджета курвари (или не са спечелили нужното уважение, или не могат да поставят граници, защото им липсва самоуважение) естествено, че ще трепери. Ама сами си избират хората около себе си и как да действат, та няма да казвам съответно кой е виновен. И това в никакъв случай не е фейсбук и кой кого е лайкнал или сръчкал.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ако ти се дразниш, и не му вярваш ебаси връзката дето имате тогава. Нищо лично. В една ИСТИНСКА връзка трябва да си вярвате. Ако наистина те обича, и ако твърди така няма да ти изневери. Харесал снимка, голям прас нали други момчета харесват твоите.. Мен не ме интересува какво прави в фейсбук, това е един сайт и освен това както по-горе написа ако харесва на мой приятелки. Ми още по-добре не са чужди хора. Ако се дразните от това значи имате да пооправяте нещо в "връзката ви" защото трябва да си вярвате![]()
Естествено, че не съм си написала името на челото му. (само на китката :д)
Но аз вярвам и харесвам чувството за собственост. Бих се притеснила, ако отсъства у него. Както една вечер му обяснявах, той е моят стълб, а аз съм кучето, което си препикава територията. Всяко друго куче или стои далеч от моята територия, или му се случва случка![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В общи линии
На него му прозвуча много миличко.![]()
За протокола: Не съм извадила отделни изречения, а цял абзац и твоята трактовка по него.
И да, глупачка си и е суперпозьорско да се изразяваш така за бивш, който е изпитвал някакви чувства към теб.
И той е глупак, че не е преценил що за човек си и е направил грешката да изрази подобна емоция.
Чувствай се свободна да не се съгласиш с мен. Аз не критикувам мнението ти за чувството за собственост, а начина, по който се изразяваш за бившия си.
Шут в гъза, вика. Щот не си си намерила майстора, който такъв шут в гъза да ти бие, че да го помниш години.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-03-2013 на 21:42
още не се е родил 'майстора', който би бил способен на подобно нещо спрямо моята особа (((:
айде няма да обърна голямо внимание на употребената от теб дума: 'суперпозьорско', 'щото не обичам да засягам човеци по интернеДа.
Пантерке, не разбирам само защо обиждаш пандата. Схващам, че всички имаме различно мнение и разбирания по този въпрос, но чак да определяме кой е глупак и кой не е, малко в повече ми се вижда.
За теб проявата на чувство за собственост може да е сладка, но аз, от моя страна, бих избягала от такъв човек. Нищо лично към теб, но ако приятелят ми се сравни с куче, което ме препикава, маркирайки ме и се заканва да се "случи случка" на всеки, който навлезе в негова територия... Еми стряскащо е. Бих изпитвала повече страх, отколкото любов към такъв човек.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Хайде заравяйте томахавките вече, че стана ракиено време.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тцц, моето мнение е, че не отговаряте точно по въпроса, говорите някакви странични неща, които бягат от това, което ви питам. А и не вярвам на това, че не бихте се подразнили. Тук по скоро се засяга гледната ви точка във връзка със симпатиите на гаджето ви към ваши приятелки ( защото при така зададения въпорс - ако той харесва техни снимки, значи им симпатизира, което от своя страна е много широко понятие ахахаха ) , а не за някакви излишни неща, които нямат общо с темата оффф .........
наистина ли възприемате "той си е мой" буквално, че чак и предмети намесихте? :Д
Като гледам май е по-добре ,че приятелят ми няма фейсбук :Д Ясно е,че зависи какво е харесал/коментирал и т.н.За себе си мога да кажа,че надали ще ми стане приятно ако си набележи да кажем едно момиче и е особено активен в нейния профил,само че така или иначе нищо не бих могла да направя по въпроса.Единственото ,което остава е да не се филмира човек излишно,все пак някакви харесвания обикновено не означават нищо особено...
Хм, честно казано, не би ме подразнило. Просто щях да си го добавя в близки приятели да гледам какво си поства, няма да стоя като зомби на стената да гледам какви снимки е харесвал, какви игри е играл, коя снимка ''Харесай, ако си съгласен.'' е коментирал и т.н.![]()
Въобще не ме интересува.
Той изобщо не си влиза в профила, аз вече влизам по-рядко.
Пък и дреме ми на оная ми работа какво ще хареса или коментира.
Нали това е целта на тоя акаунт.
Както някой преди мен се изрази - ще го оставя да си "живее пълноценно фейсбук живота".
*сън*