.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Правилно ли е да бъда с него? :/

С гаджето ми сме заедно от 7 месеца, но сме супер различни. В последно време не чувствам нищо към него, опитах се да продължа след всичко, което направи, но не мога. Постоянно ми натяква колко хубави момичета е видял и излизал с тях и ми праща фб профилите им; излиза с други момичета нон-стоп; появи ли се някоя по-хубава той къса с мен, тя го отрязва и той се връща при мен; натяква ми колко е прекрасна най-добрата му приятелка; пише ми "ти обичаш ли ме, аз те обожавам много"; постоянно ме кара да го целувам и т.н.; не е някакъв красавец; няма хубаво тяло, но на мен това не ми пречи; като изляза с някоя приятелка и някое момче той полудява и ми забранява да излизам; и двамата сме на 14... Искам да скъсам с него, но ме е страх.. :хх

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не е правилно, опитай се да проявиш малко разум и го разкарай на секундата.

Голям фен Аватара на shusha
    Ако имаш самоуважение, няма да позволиш некъв да тича при теб когато си няма друга.
    И от какво те е страх ?

От какво те е страх ......... От това което си написала си правя извода, че той те използва ... и няма смисъл щом си на 14 има време да срещнеш точното момче което ще те обича и УВАЖАВА !

Страх ме е, че всички ще ме намразят както става абсолютно всеки път пък и не знам как да му кажа, че искам да скъсаме. ;х

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_love Виж мнението
    Страх ме е, че всички ще ме намразят както става абсолютно всеки път пък и не знам как да му кажа, че искам да скъсаме. ;х
    Кои са тези всички и защо смяташ, че ще те намразят ?

Кфо ти пука ти нека те са на твоето место да видим дали ще им е приятна такава връзка хич не се притеснявай прати ми един смс, че мислиш че няма смисъл да продължавате тази връзка чувствата ти вече не са същите и ако иска може да си останете просто приятели и готово :Д

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от Revenge_ Виж мнението
    Кфо ти пука ти нека те са на твоето место да видим дали ще им е приятна такава връзка хич не се притеснявай прати ми един смс, че мислиш че няма смисъл да продължавате тази връзка чувствата ти вече не са същите и ако иска може да си останете просто приятели и готово :Д
    +

Цялото ни училище. Пък и не само. Той дружи само с "популярни" и им наговаря разни неща като скъсаме.. ;хх И така мен ме изкарва "курвата на града"...

ти маи живееш повече за другите не за теб ?

Не живея повече за другите, но не е приятно да останеш без приятели заради боклук като него.

абе аиде стига на 14 и още от сега ще търпиш да те правят на маймуна вземи се стегни и не им обръщай внимание ..................................

Ако може искам да напиша един друг въпрос тук . И така значи имам сериозна връзка но не знам до кога смисъл скоро отиваме да учим в различни университети и не знам колко ще издържим един без друг и така в състоящото време си пиша с едно момче което е по малко от мен пишем си по доста време всякакви неща пращаме си целувки :Д и така нататък какво ще кажете знам че не е редно но и не знам защо го правя .....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от summer_love Виж мнението
    Не живея повече за другите, но не е приятно да останеш без приятели заради боклук като него.
    Ако ти бяха приятели - нямаше да те изоставят, заради приказките на някакъв си мухльо там.
    Инак, покажи самоуважението си и това, че държиш на самата себе си и на достойнството ти, защото никак не е правилно да продължиш с тоя човек, който не те има, дори и за две стотинки.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Как не си го убила още се чудя?

По възможност бавно и мъчително със сатър.

Иронията на страна. Вземи се в ръце и разкарвай от живота си такива хора, като този!

Ако не беше на 14, щях просто да кажа, че си много зле. Така де, ето ти някои въпроси, които да си зададеш:
    1. Защо го наричам "гадже"?
    2. Защо още не съм го разкарала?
    3. Приятели ли са ми тези, които ще ме зарежат, ако той им наговори глупости?
    Добре, честно, как изобщо си тръгнала с някого и продължаваш да си с него като той сменя момичетата като носни кърпички и ти си му постоянния вариант и се връща при теб като го зареже друга???
    Не, нещо криво има в твоята история. По-скоро това не е цялата история. Твърде малоумно звучи всичко това.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Много си наивна и безхарактерна. Разкарвай го и гледай като влезеш в гимназия да не бъдеш пак същата, че още 5 години ще си "курвата на квартала". Започни да общуваш с по-стойностни хора, а не с такива, които са ти псевдо пиятели само докато е им е изгодно, а всъщност ти говорят зад гърба. Ако не се промениш цял живот ще тичаш след гъзовете на хора, които ще те използват като пешкир и ще те унижават, а ти ще им се усмихваш, защото те е страх от евентуалната самота. Намери си истински приятели, ако си в компания на лицемери, които си се усмихват един на друг, с цел запазване на някакъв социален статус, а след това гледат как да се прецакат и да клюкарят, то пак си е равносилно на самота.

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    <3
    Гаджето ти е мега злето, ама ти си още по-голямо, че си с него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ла*но мамино е. :*
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Еби му путката майна и до там да му е!

Прояви уважение към себе си и го разкарай.Заслужаваш да си единствена за някой.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Rozalia_Smiley Виж мнението
    Прояви уважение към себе си и го разкарай.Заслужаваш да си единствена за някой.
    ^това!! + "макар и на 14" - допълнено от мен.

Пф помисли малко за себе си.Не мисли кво ще кажат другите,те ако са ти истински приятели няма да те зарежат заради някви изказвания на твоето "гадже",за тва че нищо не губиш без тях.А относно за гаджето ти,трябва да го разкараш час по скоро щото си личи че е пълен буклук и те смята за няква негова вещ,с която може да си прави каквото си иска.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    По - добре с 1 истински приятел,отколкото с много неприятели. Та тай де зарежи го. Идеята със смс-а е добра. Прати му един и му кажи,че късате ... разкарай работата със " да си останем приятели" не си струва. На 14 си и трябва да се забавляваш, запознай се с нови хора извън училище, те ще ти помогнат да не ти пука от коментари от страна на съучениците ви. Ама не си струва да се наказваш с някой който не те заслужава. И ако някой ти забранява нещо - прати го да върви на майната си (освен ако не са родителите). Никой няма право да ти казва какво да правиш или не. Ако ти се излиза - излез. На 14 си - до месец два ще си с ново гадже и няма да ти пука какво казват останалите. Важно е ти да се чувстваш добре и да се уважаваш.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щом няма хубаво тяло, късай с него веднага!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си