- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли е да бъда с него? :/
С гаджето ми сме заедно от 7 месеца, но сме супер различни. В последно време не чувствам нищо към него, опитах се да продължа след всичко, което направи, но не мога. Постоянно ми натяква колко хубави момичета е видял и излизал с тях и ми праща фб профилите им; излиза с други момичета нон-стоп; появи ли се някоя по-хубава той къса с мен, тя го отрязва и той се връща при мен; натяква ми колко е прекрасна най-добрата му приятелка; пише ми "ти обичаш ли ме, аз те обожавам много"; постоянно ме кара да го целувам и т.н.; не е някакъв красавец; няма хубаво тяло, но на мен това не ми пречи; като изляза с някоя приятелка и някое момче той полудява и ми забранява да излизам; и двамата сме на 14... Искам да скъсам с него, но ме е страх.. :хх
Ако имаш самоуважение, няма да позволиш некъв да тича при теб когато си няма друга.
И от какво те е страх ?
От какво те е страх ......... От това което си написала си правя извода, че той те използва ... и няма смисъл щом си на 14 има време да срещнеш точното момче което ще те обича и УВАЖАВА !
Страх ме е, че всички ще ме намразят както става абсолютно всеки път пък и не знам как да му кажа, че искам да скъсаме. ;х
Кфо ти пука ти нека те са на твоето место да видим дали ще им е приятна такава връзка хич не се притеснявай прати ми един смс, че мислиш че няма смисъл да продължавате тази връзка чувствата ти вече не са същите и ако иска може да си останете просто приятели и готово :Д
Цялото ни училище. Пък и не само. Той дружи само с "популярни" и им наговаря разни неща като скъсаме.. ;хх И така мен ме изкарва "курвата на града"...
ти маи живееш повече за другите не за теб ?
Не живея повече за другите, но не е приятно да останеш без приятели заради боклук като него.
абе аиде стига на 14 и още от сега ще търпиш да те правят на маймуна вземи се стегни и не им обръщай внимание ..................................
Ако може искам да напиша един друг въпрос тук . И така значи имам сериозна връзка но не знам до кога смисъл скоро отиваме да учим в различни университети и не знам колко ще издържим един без друг и така в състоящото време си пиша с едно момче което е по малко от мен пишем си по доста време всякакви неща пращаме си целувки :Д и така нататък какво ще кажете знам че не е редно но и не знам защо го правя .....
Ако ти бяха приятели - нямаше да те изоставят, заради приказките на някакъв си мухльо там.
Инак, покажи самоуважението си и това, че държиш на самата себе си и на достойнството ти, защото никак не е правилно да продължиш с тоя човек, който не те има, дори и за две стотинки.
Как не си го убила още се чудя?
По възможност бавно и мъчително със сатър.
Иронията на страна. Вземи се в ръце и разкарвай от живота си такива хора, като този!
Ако не беше на 14, щях просто да кажа, че си много зле. Така де, ето ти някои въпроси, които да си зададеш:
1. Защо го наричам "гадже"?
2. Защо още не съм го разкарала?
3. Приятели ли са ми тези, които ще ме зарежат, ако той им наговори глупости?
Добре, честно, как изобщо си тръгнала с някого и продължаваш да си с него като той сменя момичетата като носни кърпички и ти си му постоянния вариант и се връща при теб като го зареже друга???
Не, нещо криво има в твоята история. По-скоро това не е цялата история. Твърде малоумно звучи всичко това.
Много си наивна и безхарактерна. Разкарвай го и гледай като влезеш в гимназия да не бъдеш пак същата, че още 5 години ще си "курвата на квартала". Започни да общуваш с по-стойностни хора, а не с такива, които са ти псевдо пиятели само докато е им е изгодно, а всъщност ти говорят зад гърба. Ако не се промениш цял живот ще тичаш след гъзовете на хора, които ще те използват като пешкир и ще те унижават, а ти ще им се усмихваш, защото те е страх от евентуалната самота. Намери си истински приятели, ако си в компания на лицемери, които си се усмихват един на друг, с цел запазване на някакъв социален статус, а след това гледат как да се прецакат и да клюкарят, то пак си е равносилно на самота.
--------------------------------------------------------
Гаджето ти е мега злето, ама ти си още по-голямо, че си с него.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ла*но мамино е. :*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Прояви уважение към себе си и го разкарай.Заслужаваш да си единствена за някой.
Пф помисли малко за себе си.Не мисли кво ще кажат другите,те ако са ти истински приятели няма да те зарежат заради някви изказвания на твоето "гадже",за тва че нищо не губиш без тях.А относно за гаджето ти,трябва да го разкараш час по скоро щото си личи че е пълен буклук и те смята за няква негова вещ,с която може да си прави каквото си иска.
По - добре с 1 истински приятел,отколкото с много неприятели. Та тай де зарежи го. Идеята със смс-а е добра. Прати му един и му кажи,че късате ... разкарай работата със " да си останем приятели" не си струва. На 14 си и трябва да се забавляваш, запознай се с нови хора извън училище, те ще ти помогнат да не ти пука от коментари от страна на съучениците ви. Ама не си струва да се наказваш с някой който не те заслужава. И ако някой ти забранява нещо - прати го да върви на майната си (освен ако не са родителите). Никой няма право да ти казва какво да правиш или не. Ако ти се излиза - излез. На 14 си - до месец два ще си с ново гадже и няма да ти пука какво казват останалите. Важно е ти да се чувстваш добре и да се уважаваш.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Щом няма хубаво тяло, късай с него веднага!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick