а ако бяха мишки,както е прието да се хранят всички змии - никой не му пука.. големи расисти сте ;д
За другите не мога да говоря, но мен явно не си ме разбрал - не ми 'пука' за котенцата, 'пука' ми, че на пича явно му носи някаква наслада насилието. Може пък и да греша, но дали пък не е вероятно същото отношение да има и към хора ?
Мен лично би ми било доста некомфортно подобни типове да се разхождат около мен. Двоен стандарт го наречи ако щеш, но от мен ако зависеше няк'ви агресивни типове нямаше да ми живеят в държавата. За щастие не съм аз този, който го определя това.
И понеже всеки обича кученца и котенца, тълпа от лигави олигофрени винаги се изсипва при всеки такъв "скандал", и плюе и плюе. Уникално лицемерие...
Грешно го възприемаш според мен. Аз се чувствам ... застрашен го наречи ако щеш, наблюдавайки го това. Тръпки ме полазват при мисълта, че може някой ден да си имам работа с такъв. Съответно реакцията е агресия. Въпросът е осъзнаваш ли го това или го приписваш на съпричастие към страданието на животинките. За някои може и да е второто, но съм доста сигурен, че при болшинството е просто първосигнална реакция. Поне така си мисля, знам ли ...