- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Метрото
DAFUQ? Половината от темите тука са как някой иска да чука някой, но
а) не му стиска
б) стиска му, ама не му става
в) чуди се дали, ако го направи, ония/ оная, ще го обича вечно
Пандата сподели нещо, което и се е случило и което си е точно за раздела, защото мен лично ме навежда на мисълта дали пича наистина е мислел това, което е казвал на гаджето си (ако приемем, че му е гадже).
Т.е., за първи път в тази тема (поне до колкото съм ги чел тия теми) някой поставя въпроса за любовта, без тя пряко да го засяга "( ОБИЧА ЛИ МЕ/ ОБИЧАМ ЛИ ГО/ ОБИЧАМЕ ЛИ СЕ/ ИЗНЕВЕРЯВА ЛИ МИ/ ДА МУ ИЗНЕВЕРЯ ЛИ), но се оказва, че се хвали... Има нещо болно! Ако е глупава темата - защо е глупава или "тази вече сме я чели"... Когато провокира мислене, излиза, че авторката се хвали...
Няма как да знаете дали се хвали, дали си измисля или просто троли... А да... важното е да нападаме. Само дето, ако Rabalka пак пише на кого е въртяла минети, 100% някой ще я затапи, а друг ще каже "защо я нападаш"...
Ти си едно прекрасно момиче и дълбоко в себе си се надявам някой ден да се запозная с човек като тeб![]()
По темата : Момчето не е оставило и не е искало телефон, фейсбук, скайп, тоест няма как да се свърже с нея. В ролята си на момче не виждам смисъла да свалям което и да е момиче ако после няма как да се свържа с нея за да довърша започнатото. Ето ви друга гледна точка - Пича е яко влюбен в неговата мацка, вижда че тази тук е тъжна и прави нещо мило, защото хората, които са влюбени... правят мили неща... не можете да го отречете.
Мечка ли, панда ли, каква си не зная! Евала ти правя и споко - и твоят ред ще дойде някой ден... и моят.. ;d Приятна вечер!
И аз искам да се запозная с теб, ако смяташ ,че ти достатъчно красива за момче като мен.
Какъв смятате е шансът приятелката на това момче да влиза да чете темите в този форум? хД
--------------------------------------------------------
Еми какво друго да очакваш от панда... Седи си кротко, кротко и привидно изглежда, че сладко си хапва бамбук, а всъщност крои планове за разбиване на семейства и световно господство... You can't fool us!!!
--------------------------------------------------------
Стига се ебава с нея. Ти си със средно, тя още няма .. СРАМ! Откъде накъде ще ходиш с тая, като не ти е на нивото?! Не те ли е срам бе! И са наричал Волен Сидеров ... Ари са. Тая ако не е 100 пъти по-умна от тебе нема ходиш с нея. Зимай опит от тая дето написа 2 страници описвайки колко по-умна е от другите. Боза за тебе тебе и тебе! :dd
След като те е видял, че плачеш се е почувствал кофти, че на тел няма кой да ти каже че те обича имам предвит гадже и за да те ободри е направил този мил жест!ИСТИНСКИ КАВАЛЕР!
всички са свикнали да гледат грозната реалност и когато някой направи нещо подобно търсят задни мисли
никой ли не се замисли, че е възможно момчето просто да е състрадателно (малко вероятно, но все пак! )
Ех, сега сигурно пак 204 ще излезе виновен, че си се залюбила с този чиляк.
Първо мислех да пусна една версия на Кайсиева Градина - Тролея, но с променен текст за 204 и метрото в знак на УВАЖЕНИЕ към силната любов, изпитана от авторката на темата, ама после се отказах.
мерси, че сподели намеренията си, но не мисля, че са чисти!
любов много и за теб, казаХ! (=
А може тая в метрото да му е била wing girl просто.
PUA 4 life, mofo G's!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Стига с тея задни мисли. Надали някога пак ще се видят, а и да се - голям праз. Според мен има неща в живота, които не трябва да ги мислим толкова много. Това е едно от тях - просто хубав спомен за нещо, което няма да направи всеки днес.
dgdg
До толкова сме свикнали да гледаме дали има задни мисли, че в тази ситуация всички търсим под вола теле и за всички ни е непонятно защо накой би подарил роза на непознат.Човека я е видял, че плаче и е решил да направи нещо мило за нея. Защо го мислите толкова? Запази спомена от този ден и нищо повече.
Аз не мисля,че може да има задни мисли,видял я е че плаче станало му е кофти и е бил.
Аз също веднъж видях подобна случка в метрото ,само че се прибирах от среща и видях момче и момиче на спирката нещо се закачаха един с друг ,но в един момент се скараха и той си тръгна момичето се разплака на мен ми стана много гадно качихме се в един и същ вагон и нарочно отидох до нея тя се опитваше да скрие сълзите си с една кърпичка се бършеше и всички я гледаха ,а всъщност беше много много красиво момиче и аз нямах роза,но пък винаги нося със себе си желирани бонбони ! Така,че й предложих да си вземе с много тъпо изречение ,но я накарах да се усмихне ,казах й "Ето ти едно мече ,което ще те накара да се почувстваш по-добре ,а ако не го направи го изяж ,него и братята му " и й дадох цялото пакетче.И тя почна много да се смее ,оказа се че и двамата отиваме към студентски град пътувахме заедно и си говорехме за желирани мечета,момичето спря да плаче през този половин час.Не съм имал задни мисли,а защо да не накарам някой да се почувства малко по-добре или поне да се усмихне,без да ме познава?