.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на Hidayet

Unhappy Постоянно пукане на ставите

Много често ставите на краката ми пукат. На 16 съм, ако има значение. Особено като се движа повече почти няма път, в който нещо да не изпращи. Когато правя клякания на всяко клякане се чува пукот иоли от коляното, или от глезена.. Също и като съм на велоергометъра при всяко завъртане глезените ми пукат (особено левия). Въпросът ми е съществува ли решение на този проблем и трябва ли да спра да правя упражнения и физически натоварвания? Моля някой страдащ от това или някой, който знае нещо по въпроса да сподели мнението си.

Повече от фен
    и на мен ми пукат момиче съм на 17 съм ама аз много съм падала с колелото много съм ги удряла и двете за да правя номера с колелото сега съжалявам но е късно та кажи ти удрял ли си ги освен да пукат болят ли те не се натоварвай много щото може да излезе болка а иначе когато времето се разваля наистина болката се усилва

Докато мине пубертета е нормално да пукат ставите все пак се развиват ... Всяко пукане е отминаване на блокаж в ставата ( освобождаване на енергия вредна за тялото) не е задалжително да е нещо, за което да се притеснявате, НО все пак е нужно лекар да ви види, тъй като може да е начало на нещо сериозно. Няма как от форума да се помогне...

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от pamito14 Виж мнението
    и на мен ми пукат момиче съм на 17 съм ама аз много съм падала с колелото много съм ги удряла и двете за да правя номера с колелото сега съжалявам но е късно та кажи ти удрял ли си ги освен да пукат болят ли те не се натоварвай много щото може да излезе болка а иначе когато времето се разваля наистина болката се усилва
    Не, не мисля че съм падала сериозно. Не ме болят, просто си пукат и като е студено също не ме болят, но дори докато ходя особено глезена все пука. Иначе на баща ми така му пукат глезените, а на майка ми коленните стави - не знам дали има нещо общо. Просто се чудех дали това с нещо ми вреди

Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Докато мине пубертета е нормално да пукат ставите все пак се развиват ... Всяко пукане е отминаване на блокаж в ставата ( освобождаване на енергия вредна за тялото) не е задалжително да е нещо, за което да се притеснявате, НО все пак е нужно лекар да ви види, тъй като може да е начало на нещо сериозно. Няма как от форума да се помогне...
    Благодаря за коментара!
    Последно редактирано от Hidayet : 07-10-2013 на 08:54

Повече от фен
    има значение и родителите да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си