.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Ами и когато се разделихме й го казах това са просто думи бе ,не е ли по важното да й го докажа ,както правех ,угодия нямат жените !
    Определено не мисля,че без приятели си нищо ,всичко е общи интереси или поне аз нямам кой знае колко близки приятели,или аз не ги приемам за толкова близки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3auko bauko Виж мнението
    Ами и когато се разделихме й го казах това са просто думи бе ,не е ли по важното да й го докажа ,както правех ,угодия нямат жените !
    Определено не мисля,че без приятели си нищо ,всичко е общи интереси или поне аз нямам кой знае колко близки приятели,или аз не ги приемам за толкова близки.
    аз ти казах какво.. казването трябва да върви и с действията.. да,жените искаме много ама ще ви се наложи да ни търпите
    един въпрос - на колко си години ?

ти не мислиш ама реално си е така... колкото и да не мислиш,че някой ти е близък и т.н. след време като останеш сам ще го оцениш
    дори и да имаш хубава работа,жилище и т.н. като станеш като робот ще ти липсват дори и само ''познатите'' ,жените и т.н.
    а като робот имам предвид : на работа,до магазина за нещо за ядене,ядеш,спиш,на работа и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си