.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Banned Мега фен
    всеки си има принципи и това е едно много хубаво нещо..
    но казаното от теб звучи супер надменно,едва ли не тя за теб е едно ''нищо'' и не си заслужава да я потърсиш..
    това да потърсиш някого не означава,че се правиш на парцал за него и че си нараняваш егото ... просто има една тънка граница и трябва да разграничаваш едното от другото
    за мен да се правиш на парцал е следната ситуация: тя те зарязва,нагрубява те,НАИСТИНА засяга егото ти и ти въпреки всичко я МОЛИШ и търсиш нон стоп
    а вашата ситуация: късате по взаимно съгласие и просто ти липсва и за това искаш да я чуеш е нормална реакция и не мисля,че засяга кой знае колко егото ти

критикувам това,което каза,а не това какъв си защото двете неща си противоречат,ако си наистина такъв,какъвто описваш

Ами да разделихме се по взаимно съгласие ,ноо доста се нагрубихме ! Доста обиди отнесох например "Ти си пълната жена и не можеш да се обвържеш емоционално,казваш че искаш сериозни отношения ,а се държиш като дете" и още куп неща последния смс "Izrod ,urud smotan tolkova si prazen bii si mechkite i ne me tursi" ,така че да определено няма да я потърся а и не заслужава да я потърся,защото сигурно вече си има друг,моето момиче не се бави ,това че като се разделихме направи драма ,колко съм виновен а тя невинна е просто явно за да убеди себе си,че аз съм виновния ,но и тя беше охладняла.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    критикувам това,което каза,а не това какъв си защото двете неща си противоречат,ако си наистина такъв,какъвто описваш
    това не можах да го разбера ,иначе като цяло съм доста противоречива личност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си