- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Липсва на приятели след завършване.
ЗдравейтеСлед като завърших спрях да се виждам с повечето си приятели и... сега съм доста самотен. Аз пътувах до училище и... Кофти е.
Сега работя и скоро може би ще уча но вероятно задочно и не съм сигурен как ще се справя с депресията, която ме е налегнал предвид това, че съвсем скоро приключих с година и половина връзка... и самотата ме съсипва. Кажете ми какво да правя. Приятелите ми се броят на пръста на 1-та ми ръка (май са само 2-3, на които мога да разчитам), но не излизам с никой от тях, тъй като просто не сме един сорт. Дайте идея как да се справя с тази кофти ситуация. Мислех си да опитам да ида на курс, да се срещна с хора (не е задължително да се сприятелявам с тях, просто няма много хора в ежедневието ми и ми липсва), но не знам за такива като по филмитеОнези курсове, които са за кеф и разнообразие... Фитнеса не е вариант за мен. Прекалено е сложно, защото времето ми е ограничено и всички програми, които мога да си измисля засягат времето, в което работя. Освен това и недоспивам и не мисля, че ще съм продуктивен. Вкъщи правя лицеви, коремни.. всеки ден, но нямам време за фитнес.
Моля ако някой има идеинека ги сподели и да решим този мой гаден проблем, защото съм страшно депресиран, а съм мъж мамка му...
Ако някой го интересува (за да предложи нещо подобаващо).. обичам да играя компютърни игри и обичам програмирането, но на такъв курс не ми се ходи. Искам нещо социално. Винаги съм искал да пробвам да изкарам курс за актьорско майсторство (ако изобщо има такива), но може и нещо друго да е. Може изобщо да не е курс.Помощ!
Съветвам те,като за начало да спреш да мислиш за това.Нещата ще се наредят сами.Излизай повече,започни да се запознаваш с хора онлайн,запиши се на курса,който сподели,че искаш да се запишеш.Компютърните игри също помагат за развиване на приятелствата.
Относно депресията,разбирам.Не трябва да те притеснява факта,че си мъж.Това не е от значение.Ако е от постоянната депресия,ще е трудно да се избавиш от нея.Усмихвай се повече и не мисли за проблемите.Всичко ще се оправи от само-себе си.![]()
Не е фатално. И нищо не е загубено. На работа се заприказвай с готините колежки и колеги. Като почнеш унито си хвани някое гадженце. Пиши тука във форума. Това също ще ти помогне да не си сам.
Нормално е. Всеки си поема по пътя. Как така имаш приятели, но сте различен сорт хора?! И к`во?! Покани някого да изпиете по една бира в петък вечер и да си поприказвате по мъжки. Всички сме различни.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
човек, ти не знаеш какво е самота.
не искам да ти умъртвя надеждата, но едва ли ще си намериш. избираш или работа или приятели- не може и двете.
не слушай димов, че положението ще стане още по-зле.
WE ARE NOT ANGELS!
Стани студент (ако можеш и редовно ще е по добре). Те там такива запознанства искаш не искаш ще завързваш.
Като ми е скучно влизам най-често тук..А иначе сега е лято,ако не си на морето няма много запознанства.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!