- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Чак да мразя не. Тези които работят и си изкарват парите с честен труд, не виждам за какво да ги мразя, но ония които крадат и просят пари...
Същия въпрос
Не ги мразя, просто ми е досадно да ги виждам някакви момчета - зализани с прическа петел, където са изсипали целия гел върху косата си, носят една златна обеца, надуват Азис по улиците и не възприемат друго облекло за танци, освен кърпа за кючек.
Гледал/а ли си старите филми на Дисни? Би ли ги сравнила със сегашните?
Неее, старите са много по хубави и забавни.
Можеш ли да си представиш живота без сегашните технологии?
Да си го представя мога,но не бих могла да го живея
Какво те накара да се усмихнеш днес?
Ами, излизах и си надух слушалките на макс и вървях по улиците с усмивка на лице.
Същия.
Че успях да се наспя като за последно, може би.
Какво не би направил/а за момиче/момче?
не бих й купил дамски превръзки :Д
Какво ще направиш, ако някой те напсува на улицата?
Ще кажа "Имайте малко уважение" или "Що за култура?", или "О, майко"
Какво ще направиш, ако си сам/а у вас?
Ще се снимам с него :П
Какво ще направиш, ако те хванат в парка през нощта 3-ма цигани и ти кажат "Дай парите!" , а ти нямаш пари?
Нося си лютив спрей, така че.
Мразиш ли ромите и турците?
Като цяло, не. Не обичам думата "мразя". Но са ми неприятни ромите, особено тия, които не се поддържат, крадат и са нахални.
Същия въпрос.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз така, за мен "мразя" е доста силна дума, по-скоро бих казала "не харесвам". Турците не, защото те нищо не правят, съвсем от друга националност са. Но ромите - да. Защо? Защото са нахални, крадат и още куп неща, които не ми се изброяват.
Ще ходиш ли на море тази година?![]()
аз живея на плажа , ама не съм ходил още :Д
Ще спортуваш ли?
Ами не смятам, че съм от най - ученолюбивите, а и успехът не е критерии. Ученолюбива съм дотолкова, че си върша задълженията, стремя се да научавам,стремя се да поддържам добър успех и да си вземам изпити.
Обичаш ли животните и имаш ли домашен любимец?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Обожавам животните и да, имам. Куче - голдън ретривър.
Кога за последно плака?
В сряда
Доволен/на ли си от живота си?
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.