- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Предметите ще са по-малко Да, но натягането е по-голямо
А пък и учителите ще са по-милостиви. Вярвай си
Иначе много ясно, че не е най-гадната година, но трябва да си дадете зор
И ние си мислихме, че учителите ще пишат оценките по-лесно, но е точно обратното
ЕДИТ: Забравих да кажа мн важно нещо. Не мислете, че в 12ти клас може да не ходите на у-ще, защото точно поради тая причина 5 човека от моя клас ги преместиха на самостоятелна последните месеци. Да, прозвучах като майка ми, но това наистина е важно да се знае!![]()
Последно редактирано от ParadOx : 07-16-2013 на 17:10
В моето училище е така.
Примерно математиката - отначало е тежко, но в 11 и 12 клас такъв ни е преподавателя, че щом няма да кандидатстваш с математика имаш 4 за годината при всички положения. С малко старание отиваш на 5.Отсъствия не пише, домашни не дава, тези които искат да се явяват на математика просто седят в часовете и той ги подготвя.
По английски въобще не пишат отсъствия, от миналата година всички имаме само шестици.
По Литература (БЕЛ) госпожата ни е много печена, в часовете постоянно обсъждаме произведенията и ни подготвя доста добре за матурата.
По ЧЕ сме няколко смесени класа, но никой няма оплаквания. По физкултура е лежерно. За Свят и личност знам, че за цялата година имаш някакъв проект и на него ти пишат 6.
Много зависи на какви учители ще попаднеш, не е вярно, че навсякъде са много лоши или много добри.
Вярвам си.
Всеки учител вече ни каза какви са му изискванията за 12 клас. Тази по математика каза, че тези, на които няма да им трябва този предмет, ще ги освободи още в началото на календарната година.
Повечето казаха, че и отсъствия няма да пишат, стига да си изкараш нужните оценки още в началото. Първите 3-4 месеца ако се скъсаме от учене, останалото време ще сме свободни да си учим само по предметите, които ще ни трябват за в бъдеще.
Като цяло съм спокойна и сигурна в себе си. Въобще не ме тормозят мисли за учебната година и матурите.
И спря да се върти за миг земята..
Извинявам се, че съм учила в сериозно училище, в което се държи да се спазват правилата
Иначе няма и защо да се притеснявате за матурите. Особено тази по БЕЛ. Keep calm и си изкарайте яко последната ваканция.
Не искам да давам лош пример и хич не се гордея с това, но изкарах над 5.50 на матурата, а около 20 матуритетни произведения не съм ги чела