.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Аз мисля, че ако не можеш да се оправяш сам, никой не може да ти помогне... Под оправяш сам разбирай първо думи, после пак думи, после още малко думи и ако не стане - бой. Идеята е да си тежиш на мястото. Ако си някой плюнчо, всеки ще те взема за ебавка. Не знам как е в другите класове, но моя сме доста задружни. Може и да е щото сме само кочове, но сме сплотени като цяло. Пак ги има хапливите базици и по някой друг шамар зад врата, но не е нищо общо с бой или някакъв постоянен тормоз на определени хора.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Аз мисля, че ако не можеш да се оправяш сам, никой не може да ти помогне... Под оправяш сам разбирай първо думи, после пак думи, после още малко думи и ако не стане - бой. Идеята е да си тежиш на мястото. Ако си някой плюнчо, всеки ще те взема за ебавка. Не знам как е в другите класове, но моя сме доста задружни. Може и да е щото сме само кочове, но сме сплотени като цяло. Пак ги има хапливите базици и по някой друг шамар зад врата, но не е нищо общо с бой или някакъв постоянен тормоз на определени хора.
    Аз спирам да си пиша с теб, щом си мислиш,че светът се върти само около теб..
    Това,че в твоя клас е нямало издънки и си мислите,че сте много задружни.. не означава,че на всякъде е така
    Постоянен тормоз над определени хора го има на много места. И това определение за плюнките също няма нищо общо с темата. Нима мислиш,че детето,което не може да се защити и го бият е плюнка ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си