- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жени, харесвате ли мъже с косми ?
^
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В днешно време да не можеш да разбереш в леглото кой е мъжът и кой е жената !
Ами да си маха космите отдолу и под мишниците и брадата да си маха че много ме боцка и ми излизат малки пъпкиИначе да си има косми по краката ръцете и гърдите се ми е тая
![]()
Да не забравяме, че в някои случаи има и косми пу дупитууу.
Ами да маха отдолу и на подмишниците си е за мен нормално.Ама да има по-гладки крака и ръце от момичето тва вече не е нормално,той мъж ли е или гола пу**а
Мъж без косми не е мъж ;д хахаахахха Достойнството му е това един вид :Д
Косми подмишниците- не ми пречат, но предпочитам да се е погрижил за тях ... МРАЗЯ обръснати ръце и крака(сякаш пипан таралеж)... Косми на интимните части също не ме притесняват, но ми е по-удобно като ги няма.. Досега не съм била с мъж, който има много косми по гърдите или гърба
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
прочетох "Харесвате ли мъже с костюми" и веднага се засилих да отговарям, но.. нъц![]()
амииии предпочитам да не е с една вежда, с некъв гнусен мустак... и ако е избръснат да е избръснат добре а не тук таме по някой по-дълъг косъм =.= ии на гърдите и гърба е гадно... и мишниците може да си ги маха, др-то е ок, стига да не е мега гига много
nigga stole my bike
да, с много косми даже. космите под мишниците са ми адски секси, като са наболи. и на корема пак така.
Е това е то, да се изяждаш, заради нещо което не си успял да оцениш навреме.... Така ще е, нека ми е гадно, нека.
Не харесвам обескосмени мъже. За хигиена да, но иначе да си бръсне краката по 2 часа.. бегИ от тука.Предпочитам мъже с брада, дълга коса. Много са ми симпатични (:
Предпочитам да има косми само по краката и то не много. Много ми е гнусно мъже с косми като горили ев![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Само на краката, ръцете и главата приемам.. Гнусно ми е като имат персийски котенца под мишниците :Д