- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Жените тъпи ли са?
Да!
Много!
Прекалено много!
доста си ограничена,мдаа щом прибягваш до "обиди"
и преди тва видях някви бегли признаци на тва,ма дори неможеш умело да се прикриваш
само дето не ти прави чест да ми ги пишеш тея неща,щото като ми трябва духане принципно се обръщам към някви кат тебе,шото те само за тва стават - факт
а иначе се опитваш да ме убедиш,че си умна?
доста си ограничен, щом започна да се заяждаш за нещо, за което изобщо, ама изооообщо не си прав
още повече с мене
и да, умна съм
ми явно селяка си ти батенце, щом мислиш че всеки който напише 1 изречение на момиче ВЪВ ФОРУМ, го прави, защото иска да му пусне
а може би си загорял на куче и затова си тук - може пък да има някоя закъсала
а между другото кой си ти и за какво се бориш изобщо?Кой те знае че си жив?
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
както казах - съдейки по начина ти на изразяване а именно като тръгна да ми говориш за духане, не ми беше трудно да направа съответната аналогия,чрез която да те квалифицирам към дадена група![]()
по-добре се връщай да се наливаш с водка FLIRT, не се напрягай да мислиш,че ми идваш слабо...
колкото и да съм загорял няма да се мазня на някви форумни мърши, с цел да ми обърнат дори минимално внимание,както правиш ти
ти ако се бориш за известност в ТИЙНПРОБЛЕМ, просто не ми пиши ако обичаш , а си прегризи вените ,мишкар недъгав![]()
Ивче,душице,айде да си направим една тема,в която да си се хвалим двете,колко сме умни,в тая тема признание няма да получим!
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
духането много го разбираш иначе признавам те!
що не защитиш една докторантура, отдава ти се
![]()
само така! ивенцето не е научена на елементарни маниери
Комплексаров,ходи си избивай агресията някъде,това е много лошо,ще ти се появят бръчки...но не мозъчни, за съжаление!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
мхм,казва го човека,който без да ме познава и дори вероятно без да ме е виждал във форума,започва да ми говори за духане,а иначе се изживява като видна аристократка и дама
Изброй ми 20 известни българки, които не са спортистки
Изброй ми 20 известни българи, които не са спортисти
коя е по-трудно и защо?![]()
Преслава,Малина,Камелия,Гл рия етц...(до тука ги знам сори)