.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Smile ГХП "Св Св Кирил и Методий" Пловдив

Здравейте, тази година ще бъда заек в ГХП "Св Св Кирил и Методий" гр. Пловдив, искам да ви попитам какво е мнението ви за това училище? Тези, които учите там, доволни ли сте? Харесва ли ви училището? С какъв език сте?

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Хаха, какъв късмет, тъкмо влизам във форума да видя теми за кандидатстването дали някой друг е приет при мен, и още първата тема е такава ;д И аз съм тая година заек там, с английски ме приеха и съм много доволен за сега ;дд смисъл щастлив. Сестра ми там учи вече 2 години, сега 3та ще прави и лично мен ме кефи обучението. 20 часа на седмица езика, с който си и супер малко БЕЛ и математика , поне до ся така беше тя, следя по нея. Има много Психология, който ми е супер интересен предмет, както и други такива предмети, литература, христоматия и т.н. бая е интересно и е доволна, знания се получават. Надявам се и на мен да ми хареса ;д Ти с кво си?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Ооо и аз съм с английски и втори език писах руски, а ти ? Иначе и аз съм доволна за сега, пък ще видим

Град
    DirtyLand
    Егаси късмета ;дд знам почти всички, които са с английски, от фб проучих, я пиши лс, може и теб да те знам ;д Или пиши тука някви сигналчета ако няаш проблем от другите ;д Иначе мразя руски, втори писах Немски ама до 9 клас може и да променим решението ;д че и немския... ;д

Верно ли може да се промени втория език? ;d Ако е така наистина може и да го обмисля

Град
    DirtyLand
    Да, преди 9ти клас си избираш окончателно. ;д

я виж лс ;д

Град
    DirtyLand
    Я виж ти ;д

Град
    Пловдив
    Ей, зайчета...
    Тази година завърших ГХП. Поздравления за избора, няма да останете разочаровани. Училището е на ниво, преподавателите също. Ако искате да получите знания не само по 2 езика, а и по други предмети задълбочено, то това е вашето място. Първата година ще учите езика, с който са ви приели интензивно + математика, български, музика, физическо и изобразително. Ако имате въпроси, питайте. Пожелавам ви успех!
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Здравейте, аз също съм заек тази година там обаче съм с немски

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от MissShine Виж мнението
    Ей, зайчета...
    Тази година завърших ГХП. Поздравления за избора, няма да останете разочаровани. Училището е на ниво, преподавателите също. Ако искате да получите знания не само по 2 езика, а и по други предмети задълбочено, то това е вашето място. Първата година ще учите езика, с който са ви приели интензивно + математика, български, музика, физическо и изобразително. Ако имате въпроси, питайте. Пожелавам ви успех!
    Това го знам и се надявам да ми хареса, ама чувам много от приятели, че и момичетата са на ниво ;д ама ше видим ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си