- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Много са зле не само чалгарките, а и всички други, които се мислят за "дами". Пръдли. Нищо не постигнали в живота... лапнали 2-3 пишки и имат чанта за 1000 лева - браво! Зле са, зле са и пак са зле и винаги ще са зле. Обикновено такива ги тапя и приключваме всякакви връзки, освен ако не извика своя "батко" (пъпчасал 25 годишен олигофрен) да дойде да ме набие, тогава сагата продължава.
В спора ясно се очертават няколко фронта: единият защитава тезата, че да си курва, кучка или кифла (или поне това, което аз влагам като смисъл е тези думи) е нещо съвсем нормално, съвременно и модерно и дори "забавно", че дразни и му обръщаме внимание като нещо важно; вторият, които защитават тезата, че курвите са кофти, ама всеки си избира как да си живее живота, възползвайки се от глупостта и наивността им; и няколко неразумни опълченци, които искрено и явно се дразнят на гореспоменатите субекти. Те ти, булка, Спасовден.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 07:14
Как ги очерта тия фронтове не знам, като аз друга картинка виждам.
От едната страна са няколко разочаровани момченца, които още не са срещнали достатъчно хора в живота си и затова се поддават на желанието да лепят етикети наляво и надясно.
А от другата страна виждам няколко човека, които тактично се опитват да им обяснят, че за да видиш добре света, трябва да си свалиш капаците от очите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В последните няколко страници си лъсна комплексарщината в темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лейди, темите на спора са две, едната е - са ли всички жени (описани най-напред) курви, а другата - и какво, ако са?
За това виждаш различно.
Абе, младеж, не мога да схвана какъв ви е проблема с комплексите на хората, та всяка трета дума е това. Ми влязъл си в сайт за проблеми - едни споделят, други отговарят? По герой ли се чувстваш, като бръкнеш с пръст в раната на хората? Или се изревеш "Еди кой си има проблем (комплекс, както е по-нАучно)" и се правиш на разбирач и психолог. Ей на това аз му викам комплексар!
Ако не можеш да помогнеш, поне не вреди! Аз ако нямах проблем, едва ли щях да дойда тук да споделям, а някакви хлапета, като теб, да ми се плюнчат, да ми дават акъл и да ме анализират!
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 07:44
Ти не искаш да си го признаеш, затова няма как да ти се помогне. Ако си искрен със себе си, ще застанеш срещу огледалото и ще си признаеш, че си разочарован, че не получаваш желаното внимание и емоции от момичетата заради някакъв проблем у теб, който криеш дори и от себе си, съдейки по това, че се мъчиш да се убедиш, че всички жени са курви. На нас ни е ясно, че не са и затова спорът стана 10 безсмислени страници и обикаляне по периферията. Истината е, че като си повтаряш, че жените не са способни да ти дават любов и уважение, просто целиш да се успокоиш.
А темата си я създал, за да можем да ти потвърдим илюзията, в която самият ти си разколебан, щото явно ти убягва спокойствието.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чичо ти Фройд би се гордял с теб! А ти нищо не си разбрал от това, което съм написал. Явно страстта ти да казваш на хората, които имат нужда от разбиране, какви са комплексари, е по-силна от способността ти да вникваш в проблемите им. Предполагам, че така твоето его си създава илюзията за значимост и компетентност. Всички можем да бъдем психоаналитици, не се ласкай.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 07:57
Все ми е тая, аз интерес тук повече нямам.
Не искам да те гоня, само спрете с тия умозаключения кой какви комплекси имал. Ми той ако нямаше, щеше ли да е тук? Който няма проблеми, той си свирка и си живее живота, а не търси помощ от непознати. Проявете малко повече разбиране. Не става дума за мен, в болшинството от теми само това чета. Не го приемай лично.
И твоят страх от обвързване вероятно се корени в подсъзнателен страх да не бъдеш изоставен и се превръща в комплекс, който те кара да си лягаш с някакви девойки за по една вечер, като бягаш преди те да избягат от теб и да се почувстваш отхвърлен. Е, как е, приятелю? По-добре ли се чувстваш? Ето, че и на теб ти намерихме комплекс. Ако трябва да перефразирам нашия Господ, нека този от нас без комплекси хвърли камъка пръв.![]()
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 08:14
Само че аз нямам проблем да чуя тея думи. И когато имам проблем, търся съвет, съм искрен за чувствата си, защото търся решение.
От друга страна, като се опитвам да ви изровя комплексите, всъщност се опитвам да ви изровя въпроса в темата, понеже вие не просто не си правите труда да го зададете ясно, вие обикновено се опитвате да го прикриете всячески, именно заради този комплекс.
Сякаш да питам дали се одобрява случая в Катуница, за да оправдая побоя ми над циганин.
Цялата тая лъжливост не ме кефи, непродуктивна ми е, затова, както казах преди малко, губя интерес.
Аз също съм искрен за чувствата си. Неведнъж казах, че съм самотен, че съм обезверен. Че ме е страх, за това че повечето момичета, които познавам изневеряват на приятелите или съпрузите си. Ти поне ме четеш от самото начало. Не ме обвинявай, че шикалкавя!
Аз познавам себе си много добре. Знам що за човек съм и нямам проблем с това. Също така знам обаче, че на повечето момичета с големи очила ще им се сторя скучен, защото не ходя по барове и дискотеки, не ходя на Какао Бийч. Ходя на къмпинг, на палатки, ходя на театър. Страх ме е, че може да не намеря сродна душа. Как точно съм проявил лъжовност, Чачо? Аз не лъжа и не изневерявам. Не се чукам за една нощ, държа на думата си и се стремя да уважавам хората, с които съм. Без тези, на които освен да им тряснеш един зад врата, друго не заслужават А ти само се опитваш да ми навреш в носа колко съм зле. Не постъпваш почтено!
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 08:40
Violenza, на колко годинки си?
Всъщност наистина има такива жени, и то не са малко. Само че тези интереси са антагонистични. Или си кифла или не си. Е, може от време на време да се правиш, че не си, за разнообразие и да си "прекараш страхотно". Но в следващия момент пак си старата шаврантия. Кифлите не ме тревожат, те са ми ясни. Проблемът е в онези, дето на външен вид не се кифлеят, но душата им е пълна с мармалади току ти го наврат с ташаците. LadyDi ми изглежда точно така, без дори да съм я виждал, например, интуиция го наречи. Но можеш и да прочетеш 1-2 странички назад.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 08:57
Е, щом е 2х, добре. Мойте най-големи дертове, а и на всеки човек сигурно, са идвали все от там, където най-малко съм ги очаквал. Гледаш я мадама като слънце. Чаровна, мила, скромна, добронамерена, учтива, усмихната и изведнъж хоп - айде да почерпиш, баджанак. А кифлата си я знаеш - или Ебеш и фургаш, или като мен си стоиш на разстояние.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 09:12
Въпрос на вкус.![]()
Така си е
Но аз поне имам някакъв пълнеж, нали?