- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му се обадя
Здравейте!![]()
Преди имах профил, но не съм влизала отдавна и затова реших да направя нов. Та да карам направо.. с приятели ми ходим от близо половин година и всичко вървеше страхотно - виждахме се всеки ден, а когато не можехме да се виждаме се чувахме по 2-3 пъти на ден и по-често той ми звънеше. Сега отиде на море с негови приятели с лагер от едно училище. Първия ден ми се обади, но ми беше изключен телефона и не можех после да му се обадя. На другия ден пак ми се обади, за да се чуем за малко и почна да ми разказва истории за някакво момиче и него, поговорихме 10 минути и каза хайде ще се чуем пак и от тогава вече 4ти ден не ми се е обаждал. Никога не съм го притискала той си излиза с неговите приятели аз с моите и пак ми звънеше ако съм някъде наблизо да се видим за малко нищо, че предишния ден сме го прекарали заедно. Проблемът е, че съм много привързана към него и непрекъснато мисля за това и дори се опитвам да се разсея навън, но после пак .. Знам, че все пак е на море и се забавлява, но ии на мен ми едно гадно и че няма да се виждаме доста дни и че може да се случи нещо .. ;д Гаджетата на някои мои приятели и те са на море, но с друг лагер, всеки ден си се чуват по телефона и на мен ми става някакво гадно. Та понеже няма да се виждаме сигурно повече от 2 седмицис него(а това за мен си е доста), защото преди той да се върне аз заминавам на море, дали да му се обадя или да изчакам да видя кога ще се сети той?
Радвай се, че ти е разказал за него и момичето.. ако имаше нещо - нямаше да ти каже.
Остави момчето да бъде момче. Нека за позабавлява, ще му залипсваш. Не бъди досадна.
не му звъни- той като се сети че се е затъжил ще ти звънне но ако бях на твое място нямаше да му вдигам от 1-я път. След 20-30 мин щях аз да му се обадя но тва си е лично мое мнение :Д иначе съм съгласна с "102" и все пак нали знаеш- на мъж вяра да нямаш ;дд
А може да ти е намекнал, че повече няма да се чуете, за да си ебе оная.
И аз съм съгласна със 102. Момчето е отишло на море просто се забавлява. Постави се на негово място и ти когато отидеш на море едва ли ще му звъниш през час. Когато се върнете и двамата ще се виждате често. Не се притеснявай.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
може би това и зависи как е говорил за момичето,но да,ако имаше нещо сигурно нямаше да ти каже ...
а ти сигурна ли си,че ти е звънял,но си нямала обхват примерно ? гласова поща ?
можеш вместо да му се обаждаш само един смс да му пишеш - примерно
лично аз не бих издържала толкова време без моя човек,та бих се обадила - досадна,не досадна 5 минути за 4 дена ще ме изтърпи
Изчакай той да те потърси.Намери си занимание.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Телефонът ми беше изключен и после ми пратиха съобщение, че ме е търсил. Иначе ми изглежда малко и не малко тъпо и досадно да му звъня само аз. Докато си бяхме заедно ми звънеше всеки ден по 2 пъти, а сега не се сеща и не знам на какво се дължи. Все пак да забавлява се, но аз ако бях на негово място нямаше да издържа да не му се обадя и ден. Но утре вече съм решила, че ще му се обадя.
абе за мен досадно е да звъниш по 5 пъти на ден за абсолютни глупости..
да звъннеш един път на ден,за да го чуеш и разговора ви да е 2-3 мин. не го считам за досадно,но при положение,че и той те търси
пиши му по-добре утре един смс,пък може и да се сети...
на мен лично би ми било кофти приятеля ми да не ми се обажда 4 денаи дори бих повишила тон,но това е друга тема
![]()
Утре ще му се обадя пък нека се върне и ще видиме...Иначе и на мен ми е доста кофти, но нали имаше един такъв израз "щом не те търсят значи са добре"
но мисълта, че няма да се виждаме около 2 седмици и повече и не се чуваме ..
ами не знам... аз казвам как бих аз постъпила - просто съм такъв човек
ти си знаеш иначе как се чувате,дали ти се обажда - абе ти си знаеш връзката за това прецени
като се върне искам да правите див секс, така както аз и фък![]()
И аз мразя, когато съм някъде с приятели и се забавлявам, да ми се звъни непрекъснато и така нататък.
Знае къде съм, знае с кого съм - няма място за притеснения и тия обаждания са ми някакви тъпи. Но в случая, ако искаш му звънни - 2 минути за 4 дена не са много.
Кажи му например, че ще заминаваш на море и толкова.
А ти за времето, в което го няма потърси ли го поне веднъж? Един смс за лека нощ? Едно обаждане за добро утро?
Жените винаги чакаме другата страна да се сети и забравяме, че и момчетата обичат да им се обръща внимание.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Звънях му на втория ден и не ми отговори и по-късно към 22;00 ми звънна и се чухме за около 5 мин. Днес му се обадих и му казах, че няма да може да се видиме и заминавам преди той да си дойде. Неговите думи бяха "еми добре надявам се да се видиме и ще се чуеме, ако не си заминала да се разбереме". Поговорихме си после и го попитах да не би да го притеснявам и той ми отговори "да трябва да се обличам да излизаме айде ще се чуеме", а попринцип дори и да трябва да излиза ми казва не няма проблем стой да си говориме.
зарежи го
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ясна е работата,кофти е само на теб да ти пука.Има нещо,за което ще разбереш ,ако ти каже ,чак когато се върне.Поне аз така си мисля,на мен също ще ми е кофти ,ако седя и чакам двуминутно обаждане-цяла седмица.Ами,явно други неща по го заинтригуват.Прави си сметката
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Все пак момчето е на море, за да се забавлява. Ако наистина няколко негови приятели го чакат да излиза нормално да не стои и да си говори разни неща и да си казвате, че си липсвате. И сега ако кажеш, че ти на морето не оглеждаш другите момчета (има разлика да оглеждаш някого и да си влюбен в него!! ) и не се забавляваш едва ли някой ще повярва. Успокой се едва ли има нещо, за което не знаеш![]()
Изчакай да видиш кога ще се сети да ти звъннеАко му липсваше щеше да ти звъни по няколко пъти на ден.
![]()